Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Skrastiņa un Ivanāna klubiem zaudējumi

Jānis Pārums

Skrastiņa un Ivanāna klubiem zaudējumi
Kārlis Skrastiņš
Foto: Bruce Bennett

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā aizvadītajā naktī zaudējumus piedzīvoja gan aizsarga Kārļa Skrastiņa Floridas "Panthers", gan uzbrucēja Raita Ivanāna Losandželosas "Kings".

"Panthers" Monreālā piekāpās vietējai komandai "Canadiens" ar 1:3. Otrajā trešdaļā Saku Koivu vadībā izvirzīja mājiniekus, bet trešā perioda sākumā "panteras" panāca izlīdzinājumu. Ilgi gan nebija jāgaida, kad "Canadiens" atkal atguva vadību, bet pēdējos vārtus Monreālas hokejisti guva mazākumā, turklāt floridieši bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 24 minūtes un 20 sekundes, bloķēja divus pretinieku metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 3:4 atzina Kolorado "Avalanche" pārākumu. Divas reizes spēles gaitā "karaļi" bija izvirzījušies vadībā, taču nespēja minimālo pārsvaru nosargāt. Izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, kad pie rezultāta 2:1 "Kings" ielaida trīs vārtus un nokļuva iedzinējos – 2:4. Vienus vārtus pēdējā trešdaļā izdevās atgūt.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja trīs minūtes un četras sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2008-10-21 08:42, pirms 16 gadiem
Ivanans ar vienu spēka paņēmienu nopelnija 2min soda..
Vēlu veiksmi mūsējiem!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: eskaralis

  +7 [+] [-]

, 2008-10-21 10:01, pirms 16 gadiem
eskaralis rakstīja: Kārlis chauuu.. 25 min uz laukuma.. savos gados :0
Tu tā raksti it kā viņam būtu pie 50...

     [+] [-]

, 2008-10-21 10:02, pirms 16 gadiem
Ka nospeleja rangers ?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-21 10:08, pirms 16 gadiem
misa942 rakstīja: Ka nospeleja rangers ?
Zaudēja Dallasai 2:1

  +1 [+] [-]

, 2008-10-21 10:23, pirms 16 gadiem
Kārlis atkal spēlēja ļoti daudz, šoreiz gan 24:20 bija tikai 4.lielākais spēles laiks komandā. Vēl interesanti, ka kamēr "Kings" vārtus sargāja Ersbergs(un tās bija 19 minūtes), Kolorado spēja uzmest vien 2 reizes.. Raiča gan varēja spēlēt vairāk, savādāk nevar paspēt izkauties

     [+] [-]

, 2008-10-21 10:32, pirms 16 gadiem
Vieni no skaistākajiem goliem šosezon B. Morrowa un R. Smyth izpildījumā.
Panterām ir galīgs vāks aizsardzībā, vienīgā iespēja- Kārlim ar pārinieku ap 60 min. spēlēt .Kamēr tik štruntīgi spēlētāji kā, piem., C. Mērfijs atradīsies laukumā, cerību uz PO nav.

     [+] [-]

, 2008-10-21 11:23, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Vieni no skaistākajiem goliem šosezon B. Morrowa un R. Smyth izpildījumā.
Panterām ir galīgs vāks aizsardzībā, vienīgā iespēja- Kārlim ar pārinieku ap 60 min. spēlēt .Kamēr tik štruntīgi spēlētāji kā, piem., C. Mērfijs atradīsies laukumā, cerību uz PO nav.
Nu kā - pirms sezonas daudzi (arī šajā portālā) izteicās, ka Pantērām būs viena no stiprākajām aizsardzības līnjām visā līgā! Taču redzams, ka ar uzbrukumu ir pavisam lielā tintē. Kautgan grūti jau ir spriest - vēl tikai sezonas pats sākums, traumas var patraucēt etc. Moška vajadzētu pamainīt treneri? Hawki tā izdarīja un apsties - vinnē

     [+] [-]

, 2008-10-21 12:08, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Vieni no skaistākajiem goliem šosezon B. Morrowa un R. Smyth izpildījumā.
Panterām ir galīgs vāks aizsardzībā, vienīgā iespēja- Kārlim ar pārinieku ap 60 min. spēlēt .Kamēr tik štruntīgi spēlētāji kā, piem., C. Mērfijs atradīsies laukumā, cerību uz PO nav.
Nu neredzēju spēli, bet grūti man ir tev noticēt. Es biju viens no tiem, kas visskaļāk šajā portālā izteicās par "Kaķu" aizsardzību.Cik saprotu Alens (?) un Makeibs ir savainoti, kad atveseļosies - tad jau būs arī labāka aizsardzība.
Tāpat arī Kārļa spēles laikam vajadzētu sarukt. Prieks, ka pagaidām, kad ir traumēti aizsargi, Kārlis labi sevi parāda, jo "Panters" aizsardzība tiešām ir pilna ar spēcīgiem uzvārdiem.

Un nez vai Montreāla ir īstā komanda uz kuras fona vajadzētu spriest par kādu komandu. Habs šogad ir vieni no favorītiem.

     [+] [-]

, 2008-10-21 15:07, pirms 16 gadiem
Lai nu ar to aizsardzību būtu kā būdams, bet vakarnakts spēļu viens no atzīmējamākiem momentiem ir tas, ka sava vecā kluba NYR mājvietā Medisonā atgriezies lielākais līgas provokators Eiverijs, nu jau savas jaunās komandas sastāvā. Un atgriezies ar uzvaru, par ko Dallasa lielā mērā var pateikties Turko.
Jā, un patiešām Smita otrie vārti Highlight Real cienīgi. Iesaku visiem tos noskatīties. Mirkli pirms tam arī Heiduks iemet ļoti skaisti.

  -3 [+] [-]

, 2008-10-21 16:00, pirms 16 gadiem
Jaunais treneris Raičam neuzticas Lai labāk brauc spēlēt uz Dinamo Rīga kādas 10-15 minūtes, nevis NHL trīs minūtes!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-21 16:02, pirms 16 gadiem
p.s. man nekas nebūtu pretī, ja Pantēras netiktu PO, gribu Kažu izlasē!

     [+] [-]

, 2008-10-21 18:08, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Nu kā - pirms sezonas daudzi (arī šajā portālā) izteicās, ka Pantērām būs viena no stiprākajām aizsardzības līnjām visā līgā! Taču redzams, ka ar uzbrukumu ir pavisam lielā tintē. Kautgan grūti jau ir spriest - vēl tikai sezonas pats sākums, traumas var patraucēt etc. Moška vajadzētu pamainīt treneri? Hawki tā izdarīja un apsties - vinnē
Moška, ja pamainītu treneri, Janku no Ročestras izsauktu!