Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" uzvar Vīnē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar Austrijas "Erste Bank EHL" čempionātā savstarpējā spēlē Vīnē spēkiem mērojās Viktora Ignatjeva pārstāvētais klubs "Capitals" un Oskara Cibuļska Zalcburgas "Red Bull". Ļoti rezultatīvā spēlē ar 9:5 pārāki izrādījās "Red Bull" hokejisti.

Pirmajā pārtraukumā komandas devās pie neizšķirta rezultāta 2:2, bet pēc nākamajām 20 minūtēm Vīnes kluba hokejistiem bija izdevies iegūt minimālu pārsvaru ar 4:3. Savukārt spēles noslēdzošajā trešdaļā labāk sekmējās viesiem, kuri tajā bija pārāki ar 6:1, bet visā spēlē izcīnīja uzvaru ar 9:5.

Oskars Cibuļskis "Red Bull" sastāvā ar rezultativitāti neizcēlās, bet spēles protokolā atzīmējās ar lietderības koeficientu +1. Arī Viktors Ignatjevs "Capitals" rindās rezultativitātes punktus neguva, bet nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nākamās spēles Vīnes un Zalcburgas klubi aizvadīs attiecīgi 23. un 24. oktobrī.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

     [+] [-]

, 2008-10-21 23:39, pirms 16 gadiem
Normāls rezultāts - 9:5.
Brīnums, ka tikai +1 un -1...