Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MHC Martin" bullīšos uzveic Kežmarokas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" spēlē Gunta Džeriņa pārstāvētais klubs "MHC Martin" izbraukumā pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 5:4 pieveica Kežmarokas "SkiPark MHK" hokejistus.

Spēles pirmā puse viesiem izvērtās neveiksmīga, un 2. perioda vidū viņi bija nonākuši zaudētājos ar 0:3. Taču turpinājumā Martinas kluba hokejistiem izdevās gūt četrus vārtus pēc kārtas un izvirzīties vadībā ar 4:3. Tiesa, iegūto minimālo pārsvaru izdevās noturēt nepilnu minūti, jo Kežmarokas vienībai izdevās panākt izlīdzinājumu. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 4:4, un tāds pats rezultāts saglabājās arī pēc pagarinājumam atvēlētā laika beigām, līdz ar to mača uzvarētājs tika noteikts ar pēcspēles metienu palīdzību. Tajā Davida Apela realizētais bullītis nodrošināja uzvar Martinas klubam.

Guntis Džeriņš ar rezultativitāti neizcēlās, soda minūtes nenopelnīja.

24. oktobrī "MHC Martin" un "SkiPark MHK" mērosies spēkiem vēlreiz, tikai šoreiz jau Martinas kluba laukumā.

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk