Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" uzvara pār "CSKA"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Krievijas hokeja Superlīgas spēlē uzvaru izcīnījis Aleksandra Ņiživija pārstāvētais klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo", izbraukumā papildlaikā ar rezultātu 5:4 pieveicot Maskavas "CSKA".

Spēles pirmās 20 minūtes tika aizvadītas sausā, turpretim otrajā trešdaļā sekoja īsts vārtu birums – katra no komandām guva pa trim vārtiem. Savukārt 3. perioda sākumā "Torpedo" uzbrucējs Sergejs Koroļovs atkal vadībā ar 4:3 izvirzīja viesus. Jāatzīmē arī fakts, ka neilgi pēc šī vārtu guvuma "Torpedo" nācās iztikt bez sava galvenā trenera Vladimra Jurzinova, kurš par iejaukšanos tiesneša darbībā tika sodīts ar noraidījumu līdz spēles beigām.

Palikuši bez sava virsdiriģenta "Torpedo" divas sekundes pirms perioda beigām ielaida vārtus, un rezultāts kļuva 4:4. Pagarinājumā Ņižņijnovgorodas kluba hokejisti gan bija veiksmīgāki, un aptuveni minūti līdz tā beigām Mihails Varnakovs guva uzvaras vārtus.

Aleksandrs Ņiživijs, kurš aizvadīja tikai savu otro spēli šajā sezonā, šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās un iztika arī bez noraidījumiem.

23. oktobrī "Torpedo" un "CSKA" tiksies vēlreiz, bet šoreiz jau Ņižņijnovgorodā.

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru