Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Stamkosam veiksmīga debija "Lightning" uzvarā

Stamkosam veiksmīga debija "Lightning" uzvarā
Stīvs Stamkoss
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Tampabejas "Lightning" pirmssezonas pārbaudes spēlē ar 5:4 pēcspēles soda metienos pārspēja pērnās sezonas finālistus Pitsburgas "Penguins", vienu no bullīšiem realizējot arī šā gada drafta pirmajam numuram Stīvenam Stamkosam.

Stamkosa parādītais sniegums neapšaubāmi liek viņu salīdzināt ar Sidniju Krosbiju, kurš tika draftēts ar pirmo numuru pirms trijiem gadiem. Kopumā 18 gadus vecais kanādietis spēlē uz ledus pavadīja nedaudz vairāk kā 21 minūti, izdarot divus metienus pa vārtiem un pēcspēles soda metienos arī pārspējot "Penguins" vārtsargu Marku Andrē Flerī.
Tāpat īpaša bija arī Stamkosa uzvara spēles pirmajā iemetienā.

"Protams, ka biju nedaudz uztraucies, iemetienā satiekoties ar Sidniju Krosbiju," atzina Stamkoss, "taču tajā uzvarēju un biju diezgan priecīgs. Kad ripa tiek nomesta, tu aizmirsti par visu uztraukumu un vienkārši ej, un spēlē."

Apmierināts bija arī "Lightning" treneris Berijs Melrouss:"Viss, ko es no viņa [Stamkosa] gaidu, ir, lai viņš nāk un strādā, cik vien labi var, katru vakaru. To viņš ir darījis visu dzīvi, kopš 10 gadu vecuma. Mēs negaidām, lai viņš vilktu visu komandu vai kļūtu par labāko spēlētāju, bet gaidām, lai viņš būtu vissmagāk strādājošais 18 gadus vecais spēlētājs Tampabejas "Lightning". Ja viņš tāds būs, būs arī rezultāti."

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs: 1HAX

  +2 [+] [-]

, 2008-09-21 11:23, pirms 16 gadiem
1HAX rakstīja: Visi balsojam par Hossu
www.sport-express.ru
Tie kuri nav nobalsojuši, lai balso. Tas ir Sport-express!

     [+] [-]

, 2008-09-21 17:31, pirms 16 gadiem
SPAMS !!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-22 10:39, pirms 16 gadiem
Žēl, ka nekur neraksta par to, ka notika arī otra pirmssezonas spēle, - Otava- NYR; ar 3:2 uzvarēja Otava, vārtus guva visi līderi, - Hītlijs, Speca, Fišers, savukārt Ņujorkai abus vārtus guva Dubinskis.Saprotams, ka abās komandās daudz jaunu spēlētāju, Otavai pusi spēles vārtos nostāvēja jaunais vārtsargs Eliots, Ņujorkai soms Vīmans.
Starp citu, - Tampas- Pitsburgas spēlē nepiedalījās abi " brāļi " Lekavaljē un Senluī, savukārt gan Malkins , gan Krosbijs tika pie rezultativitātes punktiem.Šai spēlē neiztika arī bez kulaciņu izplivināšanas, - kautiņi veseli divi, - Koči- Godārs ( abi piesakās savos jaunajos klubos... ), kā arī Konopka- Stouns...
Sezona iesākas, sākot jau ar šodienu , pirmssezonas treniņspēles katru dienu !
Vēl viena lieta, - kanādiešu līdzjūtēji izsalkuši pēc hokeja, - Otavas Scotia Bank pulcē nieka 17 arpus tūkstošus... KHL spēlētāji par šādu auditoriju var tikai sapņot!