Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Medvedevs: "Filatovam netraucēsim"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs paziņoja, ka viņa vadītā organizācija neliks nekādus šķēršļus Ņiķitas Filatova aizbraukšanai uz ASV.

"Filatovs ir jauns un ļoti talantīgs hokejists. Junioru pasaules čempionātā viņš bija viens no labākajiem. Protams, viņš ne tuvu nebūtu labākais spēlētājs KHL, taču, domājams, ka Maskavas "CSKA" komandai bija kaut kādi plāni sakarā ar viņa turpmāko karjeras attīstību", radušos situāciju komentēja Medvedevs, "Es neesmu gatavs runāt par konkrētu kompensācijas summu, taču ir jāsaprot viena lieta - tāda hokejista izaudzināšana maksā lielu naudu, neatkarīgi no valsts, kurā tas ir noticis."

Komentējot tālāko KHL rīcību līgas prezidents sacīja: "Daudzi zin cik grūti ir iegūt ASV vīzu, taču mums nav nekādu "blatu" Krievijas vēstniecībā Vašingtonā un mēs Filatova aizbrukšanai neliksim nekādus šķēršļus. Taču, šeit ir citi svarīgi aspekti - ja spēlētājs dodas uz ASV un spēlē NHL vienībā, tas ir vērtējams pozitīvi, taču ja viņš "pazūd" zemākajās līgās, tas jau ir traģiski. Personīgi es labāk vēlētos redzēt Filatovu "CSKA" formā."

Tāpat Medvedevs uzsvēra, ka līgai ir aktīvāk jāstrādā čempionāta popularizēšanas virzienā: "Es laiku pa laikam izlasu ASV mediju izplatīto informāciju par mūsu līgu. Šiem rakstītājiem man ir viens jautājums - ja Jāgrs nav zvaigzne, tad kurš spēlētājs tāds ir? Mums ir jāpopularizē mūsu projekts Ziemeļamerikā, lai gan hokejisti, gan līdzjutēji iepazīstas ar mūsu hokeju un tā iespējām."

Izmantotie resursi:
dispatch.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-21 13:00, pirms 16 gadiem
martin_rusheer rakstīja: Tad popularizē, Medvedev- LŪDZU! Kur ir saits gan angļu, gan krievu versijā? Tur tu varētu salikt pagājušās sezonas video, izklāstīt savu viedokli u.t.t. Bet saita KHL vēl nav....





Ja Medevdevs to kadreiz lasa!
Tad nomainiet to stulbo KHL logo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 13:23, pirms 16 gadiem
martin_rusheer rakstīja: man patika viens zurnalista jautajums- ''vai Filatova vecākiem ir draudēts.'' Kārtējo reizi jāpārliecinās par amīšu stulbumu, kuri laikam dzīvo aģenta 007, Toma Klensija bestselleru un KGBešņiku ar samovariem uz mūžam sniegos klātās Maskavas fona pasaulē. Medvedevs tā apmēram arī atbildēja.

Un vēl viens komentētājs arī uzrakstīja "Free Filatov!" kā "Brīvību Villijam", it kā viņu KGB turētu pagrabā un spīdzinātu kopā ar visu viņa ģimeni. Varētu arī taču iedziļināties drusku problēmā un saprast, ka arī CSKA ir liela daļa savas taisnības. Nu kāda motivācija ir klubam audzināt drafta 6 nr., ja par to NHL atmet tik ''lielu'' kompensāciju, ka par to var CSKA nopirkt tāda kalibra spēlētāju kā Armands Bērziņš no R2000.


Domāju, ka pa to naudu nevar nopirkt arī Bērziņu... un CBJ netaisās maksāt VISPĀR neko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-21 15:39, pirms 16 gadiem
šis zināmā mērā sasaucas ar rakstu par Bretvaita interviju - NHL kungi laikam domā, ka citur pasaulē hokeju spēlē tikai atkritēji vai juniori... nekas - tuvāko gadu laikā pat viņiem vajadzētu pielekt, ka tik ļoti tālu viņi nemaz nekur nav "aizskrējuši"... skumji tikai tas, ka jauns un ļoti talantīgs hokejists sēž uz čemodāniem un gaida šo pašu "kungu" strīda atrisinājumu... vēl jau, protams, pastāv Malkina variants - vienkārši aizlaisties