Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lukovičs "ārā" uz mēnesi

Juris Miņins
Juris Miņins

Lukovičs "ārā" uz mēnesi
Johans Holmkvists un Breds Lukovičs
Foto:AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienības Tampabejas "Lightning" aizsargs Breds Lukovičs būs spiests veikt mugurkaula operāciju kā rezultātā izlaidīs trīs līdz četras nedēļas.

Pēc medicīniskās pārbaudes kādā no Minhenes slimnīcām noskaidrojies, ka Lukovičam ir jāveic starpskriemeļu trūces operācijas kā rezultātā aizsargs nevarēs palīdzēt komandai vismaz trīs nedēļas.

Šosezon Lukovičs ir aizvadījis 54 spēles, kurās guvis 7 (1+6) punktus (kas ir piektais rādītājs komandā starp aizsargiem), 16 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu - mīnus 17, otrais sliktākais rādītājs komandā aiz Breda Ričardsa, kam lietderības koeficients ir mīnus 25.

Savas karjeras laikā Lukovičs ir aizvadījis 577 spēles, kurās guvis 22 vārtus un atdevis 81 rezultatīvu piespēli. Tāpat 31 gadu vecā aizsarga kontā ir 349 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients - plus 36.

Izmantotie resursī:
www.sport-express.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-02-23 17:28, pirms 17 gadiem
Trakāk Tampai laikam vairs nevar būt...