Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvieši rezultatīvi OHL

Juris Miņins
Juris Miņins

Latvijas hokejisti, Kaspars Daugaviņš un Artūrs Kulda guva vārtus Ontario Hokeja Līgas čempionātā, palīdzot savām pārstāvētajām komandām izcīnīt uzvaras šīsnakts spēlēs.

Arturs Kulda, kuram ši bija tikai otrā spēle pēc traumas sadziedēšanas, vārtus guva otrā perioda vidū, panākot neizšķirtu - 2:2. Spēles turpinājumā viņa pārstāvētā komanda Pīterboro "Petes" guva vēl divus vārtus uz ko viņu šīsnakts oponenti Otavas "67's" spēja atbildēt ar tikai vienu precīzu raidījumu.

Vēl Artūra Kuldas kontā ir pozitīvs lietderības koeficients - plus divi. Pēc šī panākuma aizsarga kontā ir divi punkti divās spēlēs.

Kaspars Daugaviņš šonakt guva vārtus spēlē pret Sarnias "Sting", tādējādi palīdzot Misisogas "St. Michael's Majors" vienībai izcīnīt uzvaru ar 3:1 (Daugaviņa kontā tieši uzvaras vārti). Ne ar ko vairāk mūsu hokejists neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Andra Džeriņa pārstāvētā Kingstonas "Frontenacs" ar 1:7 piekāpās Saginavas "Spirit". Pirmie vārtus guva tieši kingstonieši, taču tas bija viņu pirmais un pēdējais iemesls priecāties šajā spēlē.

Andris Džeriņš spēles protokolā ne ar ko neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

     [+] [-]

, 2007-10-20 08:38, pirms 17 gadiem
Normāli...

     [+] [-]

, 2007-10-20 11:58, pirms 17 gadiem
dzerina klubs galiigi S.U.C.K

     [+] [-]

, 2007-10-20 12:26, pirms 17 gadiem
Prieks par mūsējiem, it īpaši Kuldas golu. No vienas puses žēl, ka Džeriņš netika pie punktiem, bet no otras puses viņam nav negatīvs lietderības koeficents, kas arī ir būtiski, ja komanda ielaž 7 vārtus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja