Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ atceļ šī gada Ontario hokeja līgas sezonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Covid-19 dēļ atceļ šī gada Ontario hokeja līgas sezonu
Ontārio hokeja līgas komisārs ar kausu. Foto: Sportsnet.ca

Jau otro gadu pēc kārtas Covid-19 dēļ līdz galam vai vispār netiks izspēlēta Ontario hokeja līga. To pavēstīja līgas komisārs Deivids Brančs. Lēmums neaizvadīt sezonu pieņemts saistībā ar iespējamu trešo inficēšanās vilni Ontario provincē ar Covid-19 vīrusu.

Ontario hokeja līgā (OHL) nav notikušas spēles kopš Covid-19 pandēmijas sākuma - pagājušā gada marta. Sākotnēji bija plānots, ka šosezon sezona tiks izspēlēta, taču šodien paziņots pretējais. Ontario provincē sācies trešais Covid-19 vilnis, kā dēļ paaugstinājies inficēto personu skaits. Otrdien tika konstatēti 3469 pozitīvi gadījumi, bet 22 personas no vīrusa devās mūžībā.

''Esam nenogurstoši strādājuši kopā ar provinces vadību un mediķiem, lai pēdējā gada laikā dažādos brīžos varētu atsākt līgas darbību, taču realitāte ir tāda, ka Ontario nav bijis pareizais brīdis, kurā varētu aizvadīt spēles drošā vidē. Esam parādā spēlētājiem un viņu ģimenēm būt tiešiem. Mēs gribējām atsākt līgu, taču Covid-19 skarbā realitāte ir sagrāvusi mūsu vēlmes,'' paziņojumā medijiem citēts OHL komisārs Deivids Brančs.

Iepriekš Berijas ''Colts'' rindās spēlēja vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš šosezon pārstāv Amerikas hokeja līgas komandu Manitobas ''Moose''. Savukārt pagājušajā vasarā jauno ārzemnieku draftā Pīterboro ''Petes'' izvēlējās uzbrucēju Kasparu Ziemiņu, kurš gan uz Kanādu neaizbrauca un šajā sezonā spēlēja HK ''Rīga''.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/juniors/ar...