Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lidstrēms nespēlēs trīs nedēļas

Lidstrēms nespēlēs trīs nedēļas
Niklass Lidstrēms
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Detroitas "Red Wings" kapteinis Niklass Lidstrēms ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs vismaz trīs nedēļas. Savainojumu 37 gadus vecais aizsargs guva pirmdienas mačā pret Kolorado "Avalanche".

Trešdien Lidstrēms tikās ar Detroitas žurnālistiem un viņa ceļgalu rotāja metāla stiprinājums. "Cerēju, ka šis laiks būs īsāks, taču tagad ārsti runā par trīs nedēļām. Pozitīvais ir tas, ka nebūs nepieciešama operācija. Tad mans atveseļošanās laiks būtu vēl ilgāks," žurnālistiem stāstīja Lidstrēms.

Lidstrēms, kurš savas karjeras laikā piecas reizes izpelnījies līgas labākā aizsarga godu, šosezon piedalījies 62 spēlēs, kurās guvis septiņus vārtus un atdevis 50 rezultatīvas piespēles (sestais rādītājs NHL), kopā nopelnot 57 punktus. Aizsarga rēķinā arī 34 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients – plus 39.

No Amerikas hokeja līgas (AHL) komandas Grendrepidas "Griffins" uz "Red Wings" izsaukti uzbrucējs Marks Hertigans un aizsargs Džonatans Eriksons.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-02-20 23:30, pirms 17 gadiem
liels zaudeejums Detroitai

     [+] [-]

, 2008-02-21 00:34, pirms 17 gadiem
Neesmu nekād DEt fans,bet skatoties spēli un redzot to, ko izdarīja Laperriere -tā bija vnk cūcība. Ne par velti,kad 1.reizē dabūja pa purnu ,visa DET komanda iegavilēja. Ar to bija par maz arī 3.periodā dabūja kārtīgi bietē. Un pelnīti

  +1 [+] [-]

, 2008-02-21 08:59, pirms 17 gadiem
Sāpīgs trieciens Detroitai, taču viņiem galvenais visus savus spicos džekus dabūt atpakaļ uz izslēgšanas spēļu sākumu. Iespējams komandas vadība pat ilgāk ''pamarinēs'' šos un nelaidīs laukumā, lai būtu maksimāli droši par playoffiem, savādāk bez Lidstrēma Detroitai ies ļoti grūti.