Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krajičekam sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

Krajičekam sezona beigusies
Lukašs Krajičeks un Daniels Sedins
priecājas par vārtu guvumu.
Foto:AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienības Vankūveras "Canucks" aizsargs, čehs Lukašs Krajičeks, sakarā ar gaidāmo pleca operāciju, būs spiests izlaist visu atlikušo sezonas daļu.

Krajičeks pie pleca savainojuma tika jau 23. janvārī, kad spēlē ar Sentluisas "Blues" saskrējās ar Kītu Tkačaku. No sākuma spēlētājs (un arī komandas vadība) cerēja, ka varēs iztikt bez oerācijas, taču, kā vēlāk izrādījās, atlikt to nevar. Pēc pašreizējām prognozēm šajā sezonā NHL laukumos Lukašu vairs neredzēsim.

Krajičeks Vankūveras "Canucks" sastāvā šosezon ir aizvadījis 29 spēles, kurās ticis pie 11 (2+11) punktiem, 26 soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta - mīnus trīs.

Savu karjeru Krajičeks sāka Floridas "Panthers" vienībā, kura viņu izvēlējās 2001. gada draftā pirmajā kārtā ar kopējo 24. kārtas numuru. Savas NHL karjeras laikā viņš ir aizvadījis 207 spēles, kurās guvis astoņus vārtus un atdevis 42 rezultatīvas piespēles. Tāpat čehu aizsargs ir nopelnījis 162 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu - mīnus astoņi.
Savukārt izslēgšanas spēlēs Krajičeks ir aizvadījis 12 cīņas, kurās guvis 2 (0+2) punktus, negatīvu lietderības koeficientu (-2) un 12 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru