Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" viesosies Anaheimā

"Avalanche" viesosies Anaheimā
Milans Hejduks (pa kreisi) cīnās ar
"Ducks" aizsargu Skotu Nīdermaijeru
Foto: AFP

Šonakt plkst. 5.00 Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēli aizvadīs Kārļa Skrastiņa Kolorado "Avalanche", kas izbraukumā tiksies ar pērnās sezonas Stenlija kausa ieguvējiem Anaheimas "Ducks".

"Avlanche" hokejistiem šobrīd nav tas labākais noskaņojums, jo piedzīvoti jau četri zaudējumi pēc kārtas, turklāt pēdējais no tiem sanāca visai sāpīgs – 0:4 pret līgas līdervienību Detroitas "Red Wings". Pēc šādas neveiksmju sērijas krietni iedragātas ir "Avalanche" cerības uz astoto vietu Rietumu konferencē. Šobrīd Kolorado ieņem 11. vietu, par trīs punktiem atpaliekot no Vankūveras "Canucks" un Kalgari "Flames", kuri ieņem attiecīgi septīto un astoto vietu Rietumos.

Tomēr "Avalanche" nometne saņēmusi arī patīkamas ziņas. Iespējams, jau šonakt formastērpu mugurā uzvilks uzbrucējs Pols Ščastnijs, kurš apendicīta operācijas dēļ nav spēlējis kopš 15. janvāra. Neskatoties uz to, viņš joprojām ir "Avalanche" kluba rezultatīvākais spēlētājs (46 spēles, 17+32=49). Tuvākais sekotājs – Milans Hejduks – atpaliek par desmit punktiem.

Otrdien vieglu treniņu aizvadīja arī "Avalanche" veterāns Džo Sakiks, kurš cirkšņa savainojuma dēļ laukumā nav devies kopš 2007. gada 30. novembra. Ar spēli Anaheimā lavīnas uzsāks piecu izbraukuma maču sēriju. Kopā ar komandu šajā nelielajā ceļojumā dosies arī Sakiks, kurš kādā no spēlēm pāris minūtes varētu arī uzspēlēt.

Piecus zaudējumus pēc kārtas "Avalanche" nav piedzīvojis kopš 1998. gada. Toreiz laika posmā no 30. marta līdz 11. aprīlim Kolorado zaudēja sešos mačos pēc kārtas. Zaudējums 0:4 pret "Red Wings" bija "Avalanche" ceturtā neveiksme pēc kārtas savā laukumā, kas ir sliktākā sērija kopš 2003. gada janvāra.

Turpretī "Ducks" savā laukumā spēlē izcili. No pēdējiem desmit mačiem, kas norisinājās "Honda Center", uzvarēts astoņos. Šosezon savā starpā komandas spēlējušas divas reizes un abos mačos ar identisku rezultātu 2:1 uzvarēja "Ducks".

Ekspertu viedoklis.
betway.com

1 "Ducks" uzvara 1.70
X neizšķirts 4.40
2 "Avalanche" uzvara 3.70

Austrumu un Rietumu konferences kopvērtējuma tabula

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-02-20 18:20, pirms 17 gadiem
Absolūti šī spēle neinteresē, vairāk SJS..., celšos 2, kaut arī visdrīzāk Ozo nespēlēs.
Katrā gadījumā veiksmi vīriem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-20 19:05, pirms 17 gadiem
riebeklis

Domāju, ka runa iet par vārtiem , kurus guva Riks Nešs Kolumbusas spēlē pret Fīniksu. Tas gan nebija pāris dienas atpakaļ, varētu būt tā ap trim nedēļām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-20 19:35, pirms 17 gadiem
--> riebeklis
Tie varētu būt M. Komrija (NYI) gūtie uzvaras vārti pret SJS, skaisti apspēlējot 2 aizsargus un eleganti izslidinot ripu starp Nabokova kājsargiem, noķerot uz pretkustību. Tas varēja būt pirms kādām 2 vai 3 dienām.

     [+] [-]

, 2008-02-20 19:40, pirms 17 gadiem
riebeklis

Dažas dienas atpakaļ Minesotas - Nešvilas spēlē ļoooti smuki ielika Minesotas uzbrucējs Bušārs, varbūt Tu domāji tos ?? Vārti skaisti, bet diez vai sezonas skaistākie...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-20 21:53, pirms 17 gadiem
--> riebeklis
Ja jau "bouchard," tad jau neviens cits kaa Bushaars...