Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Monarhi'' uzvar "Juniors", Ciprusam 1+1

''Monarhi'' uzvar "Juniors", Ciprusam 1+1
Ozolnieki-MONARCH
Foto: Vladislavs Proškins

Latvijas čempionātā hokejā šodien regulārās sezonas ietvaros izspēlēja divus mačus. Pirmajā mačā HK ''Zemgale/JLSS'' savā laukumā ar rezultātu 9:2 sagrāva jaunāko čempionāta komandu SK "Rīga96". Otrajā dienas spēlē HK "Ozolnieki/Monarch" izbraukumā ar rezultātu 4:0 pārspēja HK "Juniors".

HK ''Zemgale/JLSS''- SK "Rīga96"

Pēc spēles pirmajām 15 minūtēm mājinieki jau bija vadībā ar 3:0, tomēr līdz pirmās trešdaļas beigām "Rīgai96" izdevās pirmo reizi spēlē pārspēt ''Zemgales'' vārtsargu Mihailu Koturovu – 1:3. Otrajā trešdaļā mājinieki guva četrus bezatbildes vārtus un panāca jau sešu vārtu pārsvaru – 7:1. Pēdējās trešdaļas sākumā Augusts Ričards Veidenbaums guva viesu otros vārtus spēlē, tomēr perioda beigu daļā ''Zemgale'' guva divus vārtus un uzstādīja spēles galarezultātu – 9:2.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais spēlētājs bija Aleksandrs Galkins, kura kontā četras rezultatīvas piespēles. Vēl trīs punktus nopelnīja Rihards Štrauss(2+1) un Artūrs Āboliņš(1+2). ''Zemgale'' turnīra tabulā ar izcīnītiem 24 punktiem ieņem piekto vietu, tikmēr "Rīga96" aizvadītajās septiņpadsmit spēlēs spējusi izcīnīt vien divas uzvaras un ar sešiem punktiem turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu.

HK "Juniors"-HK "Ozolnieki/Monarch"

Pirmajos divos periodos "Ozolnieki/Monarch" guva pa vieniem vārtiem skaitliskajos vairākumos un panāca 2:0. Pēdējās trešdaļas 6. minūtē mājinieki atkal realizēja vairākumā, panākot 3:0. Pēc nepilnām četrām minūtēm Valentīns Feoktistovs guva pirmos vārtus spēlē vienādos sastāvos un uzstādīja spēles galarezultātu – 4:0.

Uzvarētāju sastāvā Aigars Cipruss izcēlās ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju savas komandas sastāvā. "Ozolnieki/Monarch" pateicoties šodienas uzvarai, turnīra tabulā no trešās vietas pakāpās uz otro, apsteidzot tieši šodienas pretiniekus "Juniors".

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2012-12-19 22:48, pirms 12 gadiem
Ciprusu uz Dinamo sliktak jau nebus

  +3 [+] [-]

, 2012-12-19 23:07, pirms 12 gadiem
neitrals23 rakstīja: Ciprusu uz Dinamo sliktak jau nebus
pričom tur sliktāk- tie , kas bijuši kaut uz vienu Monarhu spēli, ir redzējuši, kā Cipa reāli uztaisa spēli! Labi ,ātrumi vairs nav agrākie, bet līdz viņa funktierim daudziem lohiem no DR ir kā līdz Mēnesim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-20 09:01, pirms 12 gadiem
maaris no bumbuliem rakstīja: Ciprusam 1+1 Dinamo Rīga sastāvā 32 spēlēs - protams, kur nu tiem tagadējiem lošiem līdz tādiem statiem tikt .
Pat aizsargs Porejs pa 3 spēlēm uztaisa 2+1...
Šis bija gadījums, kad statistikai nav tik lielas nozīmes. Cipruss RD spēlēja pirmajā sezonā un sākotnēji pat nebija plānots, ka viņš būs sastāvā. Bija plānots, ka viņš spēlēs fārmklubā (tolaik Rīga 2000) un būs kā darbaudzinātājs jaunajiem. Tomēr Šuplers pēdējā brīdī viņu paņēma līdzi pirmajā izbraukumā un tā viņš arī palika sastāvā. Spēlēja ceturtajā maiņā ar attiecīgiem uzdevumiem un spēles laiku, tāpēc arī statistika tāda. Ar visu to viņu vēl Znaroks pierunāja atgriezties izlasē uz OS kvalifikāciju un PČ 2009.

     [+] [-]

, 2012-12-20 09:06, pirms 12 gadiem
Ja Cipruss profesionāli būtu gatavojies sezonām ,tad domāju mierīgi būtu nospēlējis visas KHL sezonas Dinamo,ja jau to var viņa vienaudzis Ozo ,tad arī Cipa to varētu.