Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ņiživijam piespēle uzvarā pār "Amur"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Krievijas hokeja Superlīgas mačā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Aleksandrs Ņiživijs, palīdzot savai pārstāvētajai vienībai Ņižņijnovgorodas "Torpedo" savā laukumā ar rezultātu 4:2 pārspēt Habarovskas "Amur".

Spēles otrās trešdaļas sākumā Ņiživijs palīdzēja Aleksandram Goļcam atklāt rezultātu. Ņiživijs izdarīja metienu, kuru "Amur" vārtsargs Tailers Moss gan atvairīja, bet pie viņa atsistās ripas pirmais piesteidzās Goļcs un raidīja to vārtos.

Līdz 3. perioda vidum mājiniekiem jau bija izdevies iegūt samērā drošu pārsvaru pār saviem pretiniekiem – 4:0. Tiesa, divus vārtus Habarovskas kluba hokejistiem gan izdevās atspēlēt, taču apdraudēt mājinieku uzvaru viņi nespēja.

Pie panākuma tika arī Georgija Pujaca pārstāvētais klubs Toljati "Lada", savu tribīņu priekšā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 izcīnot uzvaru pār Maskavas "Spartak". Pujacs ar rezultativitāti neizcēlās, bet spēli pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

28. kārtas spēles "Torpedo" un "Lada" vienības aizvadīs 21. novembrī.

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru

Krievijas Superlīga.
Kopvērtējuma tabula.*
1. Salavat Yulaev 27 65
2. SKA 27 61
3. Metallurg Mg 26 57
4. CSKA 27 52
5. Lokomotiv 27 49
6. Khimik 27 46
7. Dinamo 27 46
8. Avangard 27 42
9. Severstalj 27 38
10. HK MVD 27 37
11. Torpedo 27 36
12. Lada 27 36
13. AK Bars 27 34
14. Sibirj 26 34
15. Neftekhimik 27 33
16. Traktor 26 29
17. Vitjaz 27 28
18. Spartak 27 28
19. Amur 27 27
18. Metallurg Nk 26 26
* - vieta, komanda, spēles, punkti

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-19 22:36, pirms 17 gadiem
Pāri visai upei? Zvērulis!!!

  +5 [+] [-]

, 2007-11-19 22:57, pirms 17 gadiem
hmmmz... eSports kautkā dikti ignorē atsevišķu mūsu hokejistu panākumus...
1) šodien Baltkrievijā Grodņas Neman sastāvā pret Brestas komandu Juris Štāls guva vārtus
2) vakar Baltkrievijā Žlobinas Metallurg ar 5:4 vinnēja Novopolockas Himik (Žlobinas sastāvā: M.Rēdliham 1 vārti un 2 piespēles; Širokovam vārti, Cipulim 2 rez. piespēles; Masaļskis spēlei pat nebija pieteikts); Gomeļa ar 3:2 soda metienu uzveica Vitebsku (Gomeļai vārtos Naumovs; Dārziņš un Bļinovs pa nullēm).
3) no 16.11 - 18.11 Grenoblē norisinājās Kontinentālā kausa finālturnīrs, kurā piedalījās arī dāņu AaB Ishockey (ar mūsu Semjonovu, Macijevski un Bondarevu sastāvā). Dāņi pirmajā spēlē ar 4:2 (Semjonovam vārti, Macijeskim piespēle) vinnēja holandiešu Tillburg Trappers; otrajā spēlē ar 1:4 zaudēja kazahu Torpedo Kazzinc; trešajā - izšķirošajā spēlē tikai soda metienos ar 3:2 uzvarēja franču Grenobles komandu (mača galvenā zvaigzne noteikti bija Macijevskis - 58. minūtē izlīdzināja rezultātu, nopelnot papildlaiku un viņa kontā arī vienīgais sekmīgais soda metiens, kas dāņu komandai atnesa ceļazīmi uz turnīru Rīgā).
Līdz ar to noskaidrojušās tās 4 komandas, kas janvārī Arena Riga sacentīsies Kontinentālā kausa Superfinālā:
Rīga'2000
Kazaņas AK-Bars
Torpedo Kazzinc
AaB Ishockey

     [+] [-]

, 2007-11-19 23:23, pirms 17 gadiem
Un vel, Širokos Žlobinas Metallura kapteinis, izēlets pēc BLR čempionāta pārtraukuma.

     [+] [-]

, 2007-11-19 23:25, pirms 17 gadiem
Abraks tiešām nedzirdētas ziņas, paldies! Izkskatās, ka beidzot arī hokeju šo sezon būs jāaiziet..

     [+] [-]

, 2007-11-19 23:26, pirms 17 gadiem
Nu ko, tad mus gaida interesants KK superfinals! Jo principa nav tadu izteiktu favoritu (nemot vera "Barsu" sniegumu, vinus tomer nevar pie tadiem pieskaitit). Kaut gan izskatas, ka komanda sak uzlabot savu speli. Sodien uzvareja "Loko" ar 5:3. Treneris ar jauniniem ir apmierinats, Noronens atgriezas, lidz KK vel ir pietiekami daudz laika, ta ka laikam "Baltie barsi" vel paradis uz ko isti ir spejigi.

     [+] [-]

, 2007-11-19 23:44, pirms 17 gadiem
Pec uzvardiem Ak Bars izskataas draudigi, gan jau lidz janvarim spele ari bus kartibaa. R2000 ir atgriezies krievu aizsargs Demidovs, bet atskaitits cehs Pinc. nemot veraa, ka Riga un LSPA teoretiski ir viena kluba - SK Riga - dalibnieki, R2000 uz KK finalu varetu panemt LSPA labako mainu

     [+] [-]

, 2007-11-20 09:16, pirms 17 gadiem
Tas Demidovs vienmeer taads leens milzu lempis ir licies ... domaaju, ka tas nav nekaads iipashais ieguvums.

     [+] [-]

, 2007-11-20 09:34, pirms 17 gadiem
adolfz,

nezinu, man kautkā neliekas, ka idejiski būtu baigi korekti uz KK ņemt vienu LSPA maiņu... nu nebūtu no tā būtu baisi nopietnais ieguvums. Nu vismaz ne tāds, lai tā paņemtā maiņa uzreiz būtu pati labākā komandā un arī R'2000 nav tādu izteikti vājo posmu, ko mainīt nost... Un personīgi es jau labprāt redzētu, ko tieši spēj "tīrs" Samsunglīgas klubs - bez jebkāda pastiprinājuma.

     [+] [-]

, 2007-11-20 12:06, pirms 17 gadiem
Abrag, tu gribi redzet kaa Latvijas hokejs asiņo, ja? Ā, tas tapēc, ka Tev nepatīk Sējējs un Znaroks, jo tavs favorīts ir Beresņevs, kurs nepatiesi izsūtīts trimda uz Igauniju! Bet R2000 pašreizēja bridī gan sastāva komplektācijas, gan budžeta ziņa ir tikai trešā komanda Latvijā.

     [+] [-]

, 2007-11-20 13:13, pirms 17 gadiem
adolfz,

tu gribi redzet kaa Latvijas hokejs asiņo, ja? - pilnīgi ačgārns apgalvojums. tā kā Kontinentālais kauss ir klubu turnīrs, tad es arī gribu tur redzēt Latvijas klubu nevis kautkādu klubu apvienoto komandu, kas nebūs ne īsti klubs ne arī izlase. Un vēl, sorry, bet LSPA pirmā maiņa nu nav 2 galvastiesas pārāka par R'2000 ceturto maiņu...
Jā, Sējējs kā R'2000 treneris mani nepārliecina - OK, ir progress salīdzinot ar pagājušo sezonu, taču nebūt neuzskatu viņu par SPL labāko treneri.
Par Znaroku - neuzskatu, ka viņš ir savā vietā kā mūsu pieaugušo izlases treneris, taču to ko viņš dara ar LSPA vai darīja ar U20 izlasi, ir gandrīz vai apbrīnas vērts. Taču līdz pieaugušo izlasei viņam vēl ir ko augt un augt...
Beresņevs - nu, šo personu pie Latvija pieaugušo vai kādas citas izlases stūres vairāk redzēt negribētu gan. Bet, tas ko viņš ir paveicis ar Tartu komandu - rezultāts ir diezgan pārsteidzošs; pareizi Matulis teica: play-offos mēs no Tartu varam ne vienu vien pārsteigumu sagaidīt. pirms Tu noliec Beresņevu - atgādināšu, ka viņš VIENĪGAIS no Latvijas treneriem ir trenējis Krievijas Superlīgas klubu.
Un vispār mani joprojām pārsteidz treneru izvēle visām Latvijas izlasēm - junioriem/jauniešiem pa laikam neznokurienes tiek izvilkti visādi Maticini, Beskašnovi u.t.t. Tikmēr palasot spēlētāju biogrāfijas (piem., S.Ozoliņa, Karsuma, Bārtuļa u.t.t.) - kā treneri, kas izaudzinājuši šos spēlētājus tiek minēti pavisam citi uzvārdi. Arī šovasar, kad bij lielais Eiropas seminārs Somijā no Latvijas uz turieni tikai aizsūtīti Ūdris un Baldonieks, nevis, teiksim, Znaroks, Maticins vai Lubkins...

     [+] [-]

, 2007-11-20 13:54, pirms 17 gadiem
Nu Hartmanis, Āboliņš vai Koklins normali kapaa, bet tomer uzskatu, ka Zembergs, Skuska, Gricinskis ir labaki.
Znaroks kaa treneris ir sevi paradijis - vins izveda u20 A grupaa. LSPA speli briziem ir vnk patikami skatities - atrums, logika, saspele. No visiem lielas izlases treneriem neviens jau nav neko dizu paradijis, taa ap 9-12 vietu ari nemamies. Znarokam par labu runa, ka tiesi tagad izlase nak ieksa puisi, kurus vins ir izaudzinajis. Par igauniem - tas ir vinu izlases bazes klubs, kas pagajusogad pat loti cienijami nemas pa B grupu. Kas tur divains, ka vini ienem sesto vietu Samsungligaa? it seviski, ja vini taisas uzvaret to B grupu sogad . Sejejs mani atkal parsteidz labaa zinjaa, pagajusogad tomer bija ieverojami labaks sastavs. A tie jauniesu treneri ir Dinamo mafija, kas spieto ap Kiru tadaa padomiskaa intrigu stilaa, tas gan

     [+] [-]

, 2007-11-20 15:10, pirms 17 gadiem
adolfz,

nu, neapstrīdēšu, ka Zembergs, Skuska, Gricinskis ir labaki par Hartmani, kādu no Āboliņiem vai Kokļinu, taču tik ievērojami pārāki, lai momentāli paceltu kopējo komandas līmeni uz turnīra laiku arī nav. Manuprāt, šim faktoram nav tik izšķiroša nozīme, lai tas būtu tā vērts.

Znaroks kā treneris ir sevi parādījis darbā ar U20 un LSPA, taču izlase viņa gadījumā šogad vienkārši IZGĀZĀS. Attiecībā uz čempi Znarokam bija 2 iespējas - ņemt visus vecos (tobiš uz doto brīdi labākos) un mēģināt tikt 8niekā vai arī paņemt vairāk jaunos perspektīvos un nospēlēt tā lai paliktu Elitē. Znaroks izvēlējās pirmo variantu (es arī tai brīdī šādu variantu atbalstīju, jo bija ļoti labas iespējas tikt 8niekā), taču rezultāts bija tāds, kādu vaidzētu sasniegt otrajā variantā. Znaroks paņemā VISUS pieejamos veterānus (labi, OK - no veterāniem izlasē nebija Fanduļa, Ciprusa un Kerča (pēdējie 2 gan paši atteicās)) un no jaunajiem viņam debitēja tikai G.Džeriņš. Tu gribi teikt, ka Znaroks atjaunināja sastāvu??? Un kuri tad ir tie Znaroka trenētie, kas nāk izlasē iekšā??? Tā kā nevienu vēl neesmu manījis...(Dzeriņš tomēr ir tīrs R'2000 produkts - pie Znaroka tikai vienu sezonu bij)

Par igauņiem - kā reizi noskatījos LSPA hallē LSPA maču pret igauņiem - tiešām labu saspēli varēja novērot Beresņeva vadītās komandas izpildījumā (kamēr znarokieši vairāk stihiski pa laukumu skraidīja). LSPA šo spēli vinnēja, jo individuālā meistarība viņiem tiešām ir augstāka.

     [+] [-]

, 2007-11-20 15:59, pirms 17 gadiem
Izgasanos no 'triumfa' skira viens gols italiem. man isteniba ir vienalga, kuru vietu vini ienem - 8to vai 12to. Tas, ka vins panema vecos, protams, bija nepareizi, bet janem vera atmosfera, kas valda ap izlasi, spiediens no staroziliem ar kuriem vins kopaa speleja. Vispar butu jaaizmirst Belavska laika skaistais hokejs un jasak spelet pragmatisku Sveices-Vacijas speli un to var darit ar pie mums izaugusiem speletajiem. Dinamo spileri tomer bija savakti pa visu plaso Krieviju, tur ir citas rezerves. Znaroka trenetie naks ieksa no pedejam trijam U20 izlasem, ja skatamies tris cetrus gadus uz prieksu. Par LSPA - viniem ir 18-19 gadi, nu nevar prasit, lai vini visu laiku spele stabili. Fakts, ka loti laba saspele mijas ar haosu. Bet nu briziem vini laizh pa skaisto

     [+] [-]

, 2007-11-20 16:41, pirms 17 gadiem
adolfz,

ta nebija tik vien gols līdz triumfam - bij jāvinnē Šveice (un šveicieši pirmoreiz uz čempi pēdējo 10 gadu laikā izlika tik vāju izlasi!), kas nebij nereāli, tad itālija - tālāk dānija. Tad būtu vismaz 8. vieta un triumfs. (a tagad 13. vieta un pozors).
Ko Tu murgo par spiedienu no starožiliem? gribi teikt, ka Znaroks mīkstais vecis, kam visādi Grišas, Tambas un semi var noteikt ko izlasē ņemt?? (kaut es uzskatu, ka Znaroks sastāvu pareizi izvēlējās, ja gribēja iet uz visu banku. cita lieta, kā izrādījās - viņš uz to vēl nav spējīgs: pieredzes un zināšanu par maz).

Pēc 3-4 gadiem izlasē, iespējams, arī nāks no tagadējiem LSPA džekiem, jo jaunus spēlētājus jau vaidzēs anyway.

Jā, par Beļavska laika skaisto hokeju ir jāaizmirst - mūs tādi izpildītāji ir uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi. To jau mēs redzējām pie Vorobjova - un tikai šads hokejs nesa rezultātus, tomēr čehiem punktus atņēma.