Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kijevas "Sokil" tuvu trešajai kārtai

Kijevas "Sokil" tuvu trešajai kārtai
Elektrēnu "Energija" jau zaudējusi cerības iekļūt nākamajā kārtā

Šodien Elektrēnos, Kontinentālā kausa izcīņas hokejā 2. kārtas B grupas pēdējā spēlē, tiksies Ukrainas čempionvienība Kijevas "Sokil" un Polijas čempioni "Cracovia" no Krakovas. Tikai šīs spēles uzvarētājs iekļūs 3. kārtā, kurā tam nāksies mēroties arī ar mūsu Liepājas "Metalurgu".

Pirms turnīra par galvenajiem favorītiem, protams, tika uzskatīti ukraiņi, kamēr Nīderlandes Tilburga un poļu Krakova varētu būt tās komandas, kas spētu pacīnīties ar favorītiem un varbūt senscionāli arī uzvarēt grupu. Līdz šim gan ukraiņi, kas uz Lietuvu atbraukuši, protams, tikai ar vienu mērķi, nav sastapuši varenu pretestību. Holandieši spēles laikā tika dzesēti ar 5:1, kaut spēles beigās rezultāta tablo rādīja 6:3 Kijevas labā. Arī pret "Energiju" ukraiņi uzvarēja bez emocijām- 6:1 un skaidrs, ka Krievijas Augstākās līgas Rietumu zonas pašreizējiem līderiem Kontinentālā kausa 2. kārtas līmenis mazliet par zemu.

Cita lieta ir poļi, kas divās spēlēs arī ir iekrājuši sešus punktus, lai gan veids, kādā tas ticis izdarīts ir mazliet savādāks. Jau pirmajā spēlē krakovieši, ne bez lielas sava vārtsarga palīdzības, tikai 3. periodā spēja salauzt mājienieku pretestību un uzvarēt ar 3:2. Nākamajā spēlē gan, lai gan tās vidū esot vadībā tikai ar 2:1, tomēr beigās tika uzvarēts Tilburgas klubs "Trappers" ar 4:1 un, līdz ar to, iznīcinātas tā cerības uz pacīnīšanos par nākamo kārtu. Poļiem pēdējā spēlē nebūs ko zaudēt un ar tādu noskaņojumu viņi arī izies uz laukuma. Tiesa, ar to vien nepietiks , lai pārspētu "Sokil"...

Mājiniekiem un holandiešiem gan pēdējā spēle neko daudz no turnīra tabulas viedokļa nenozīmēs, bet bez šaubām var teikt, ka jaunie Lietuvas hokejisti pacentīsies sagādāt prieku saviem līdzjutējiem kaut šovakar, un to izdarīt ir ļoti reāli.

Šīs grupas uzvarētāju (ja tas būs "Sokil") sagaida īsti postpadomju telpas hokeja svētki. Liepājā būs jāspēlē pret vietējo "Metalurgu", baltkrievu "Keramin" un kazahu "Rudny Gornyak".

Spēļu rezultāti

Elektrēnu "Energija" - ''Cracovia'' 2:3
Kijevas "Sokil" - Tillburg "Trappers'' 6:3
Elektrēnu "Energija" - "Kijevas "Sokil" 1:6
Tillburg "Trappers" - "Crakovia" 1:4

B grupa

VKomandaSUUPZPZVAP
1. Sokil Kijeva (Ukraina) 2 2 0 0 0 12:7 6
2 Cracovia Krakow (Polija) 2 2 0 0 0 7:3 6
3. Tillburg Trappers (Nīd.) 2 0 0 0 2 4:10 0
4. Elektrēnu Energija (Lietuva) 2 0 0 0 2 3:9 0

Izmantotie resursi:
forums.internationalhockey.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-19 14:36, pirms 16 gadiem
Volx rakstīja: Un par vakardienas Enerģijas spēli ar Vilkiem nav nekā!
Rakstiet vairāk par traperiem..............ļoti aizraujoši
Enerģija vakar ar "Sokil" spēlēja Kontinentālajā kausā....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:11, pirms 16 gadiem
Vismaz nosaukums SOKIL pareizi uzrakstīts.

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:17, pirms 16 gadiem
kasagrande rakstīja: Vismaz nosaukums SOKIL pareizi uzrakstīts.
Tik ne pēdējā rindkopā un tabulā