Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle, "Bruins" zaudē Vusterā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Karsumam piespēle, "Bruins" zaudē Vusterā
Mārtiņš Karsums
Foto: AP

Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē vienu rezultativitātes punktu nopelnījis Mārtiņš Karsums, bet viņa pārstāvētais Providensas klubs "Bruins" izbraukumā papildlaikā cieta neveiksmi pret Vusteras "Sharks" – 2:3.

Jau spēles 22. sekundē spēles rezultātu atklāja mājinieki, kad precīzs bija Džeimijs Makgins. Bet līdz nākamajiem gūtajiem vārtiem nācās gaidīt ilgāku laiku, līdz brīdim, kad 3. perioda sākumā pārsvaru dubultoja Railijs Armstrongs. Perioda vidū skaitlisko vairākumu pēc Meta Lašofa un Mārtiņa Karsuma piespēlēm realizēja Džonijs Boičuks, samazinot rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem. Savukārt izlīdzinājumu aptuveni pusminūti līdz spēles pamatlaika beigām panāca Martins Senpjērs – 2:2. Sekojošajā pagarinājumā veiksmīgāki tomēr bija Vusteras kluba hokejisti un izcīnīja uzvaru ar 3:2.

Bez nopelnītā rezultativitātes punkta Karsums spēles protokolā atzīmējās arī ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudējumu piedzīvoja arī Jānis Sprukts un Ročesteras "Americans", viesos ar 1:4 kapitulējot Manitobas "Moose" hokejistu priekšā. Sprukta rēķinā trīs izdarīti metieni un negatīvs lietderības koeficients -2.

Pie panākuma tika Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas vienība "Wolves", kas savā laukumā ar 3:2 uzveica Peorijas "Rivermen" hokejistus. Kulda atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, divām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1.

Divu latvijas hokejistu pārstāvēto klubu duelī Binghemtonas "Senators" bez Kaspara Daugaviņa sastāvā izbraukumā ar 3:1 pārspēja Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Phantoms". Bārtuļa kontā negatīvs lietderības koeficients -1.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 07:10, pirms 16 gadiem
Nešaubos karsums atkal būs viens no rezultatīvākajiem vai pat pats labākais!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-19 08:09, pirms 16 gadiem
Jā, zaudējums ir, bet Mārtiņam Karsumam iegūts viens punkts un neitrāls koeficients!

  +6 [+] [-]

, 2008-10-19 08:25, pirms 16 gadiem
Normāli sezonas sākumā plosās Mežonis. Gan jau aizplosīsies līdz NHL... tik kaut,kas ar Daugavu nav kārtībā,ja agrāk runājām par Daugavu kā par potenciālo NHL pleijeri,tad tagad priecāšos,ja viņš spēs noturēties AHL un pa kadam punktam ar iekrāt.... skumīgi bet fakts...

  +2 [+] [-]

, 2008-10-19 09:24, pirms 16 gadiem
yaa,gribeetu uzzinaat,kas ir ar Daugavinu,arii Bartulim kaut kaa vieni - peedeejaas speeles,bet par Karsumu,tas jaw bija pasen skaidrs,ka vinjam vismaz iespeeja sevi pieraadiit NHL buutu jaadot,bet "Bruins" laikam ir man nesaprotami iemesli...

  +2 [+] [-]

, 2008-10-19 09:56, pirms 16 gadiem
Daugaviņam a kaut kā neiet... Nelaiž laukumā.

     [+] [-]

, 2008-10-19 10:26, pirms 16 gadiem
Daugavinj brauc uz Iiriju straadaat!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-19 16:23, pirms 16 gadiem
mammal rakstīja: yaa,gribeetu uzzinaat,kas ir ar Daugavinu,arii Bartulim kaut kaa vieni - peedeejaas speeles,bet par Karsumu,tas jaw bija pasen skaidrs,ka vinjam vismaz iespeeja sevi pieraadiit NHL buutu jaadot,bet "Bruins" laikam ir man nesaprotami iemesli...
Nu cik var ar to iemeslu nesaprašanu? Maikls Raiders, Fils Kessels, Čaks Kobasevs (laikam ceturtajā maiņā kā labais uzbrucējs spēlē viens no šiem - Krejčī vai Norkalainens). Lūk, ceru, ka tagad tev un pārējiem "Bruins" rīcības iemesli kļuva skaidrāki, komandai ir ļoti jauni, talantīgi un spēcīgi spēlētāji šajā pozīcijā un jebkurš no šiem ir pelnījis spēlēt NHL.

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:45, pirms 16 gadiem
Jurchiks rakstīja: daugaviņam laiks uz RD, tāpat kā Bārtulim! NHL čaļiem nespīd, jābūt reālistiem- tikpat labu amerikāņu un kanādiešu netrūkst, tāpēc latvietim nekad nebūs priekšroka!
Mulkjiibas, nekaadaa zinjaa nedomaaju, ka shis ir tas iistais briidis atmest ar roku!

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:51, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Nu cik var ar to iemeslu nesaprašanu? Maikls Raiders, Fils Kessels, Čaks Kobasevs (laikam ceturtajā maiņā kā labais uzbrucējs spēlē viens no šiem - Krejčī vai Norkalainens). Lūk, ceru, ka tagad tev un pārējiem "Bruins" rīcības iemesli kļuva skaidrāki, komandai ir ļoti jauni, talantīgi un spēcīgi spēlētāji šajā pozīcijā un jebkurš no šiem ir pelnījis spēlēt NHL.
David Krejci-otrās maiņas centrs(nekad nespēlē pa malu)
Chuck Kobasew-jau divas nedēļas traumēts,nespēlē ceturtajā maiņā
Petteri Nokelainen-nevis Norkelainen ir trešās maiņas centrs
Shawn Thornton-tas ir tas spēlētājs,kurš spēlē 4.maiņas labajā malā.

Lūk ceru,ka turpmāk paskatīsies kādu BRUINS spēli vai vismaz apmeklēsi BOSTONBRUINS.COM un tad komentēsi

     [+] [-]

, 2008-10-19 19:59, pirms 16 gadiem
telus rakstīja: David Krejci-otrās maiņas centrs(nekad nespēlē pa malu)
Chuck Kobasew-jau divas nedēļas traumēts,nespēlē ceturtajā maiņā
Petteri Nokelainen-nevis Norkelainen ir trešās maiņas centrs
Shawn Thornton-tas ir tas spēlētājs,kurš spēlē 4.maiņas labajā malā.

Lūk ceru,ka turpmāk paskatīsies kādu BRUINS spēli vai vismaz apmeklēsi BOSTONBRUINS.COM un tad komentēsi
Šogad patiešām nav sanācis redzēt nevienu spēli, bet tas lietas būtību nemaina. Šons Torntons ir tieši tāds spēlētājs, kādiem būtu jāspēlē 4. maiņā, jo treneri no tām gaida enerģisku spēli un spēka paņēmienus.

Katrā gadījumā, konkurence uz pozīciju ir pietiekoši liela, ja Torntons vai kāds cits nepaveiktu to ko no viņa gaida, tad Karsums būtu ticis sastāvā.