Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņam piespēle uzvarā pār "HK Orange 20"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Džeriņam piespēle uzvarā pār "HK Orange 20"
Guntis Džeriņš, MHC Martin
Foto: Igor Plž

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" spēlē ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Guntis Džeriņš, palīdzot "MHC Martin" savā laukumā ar rezultātu 8:2 uzveikt "HK Orange 20" vienību, kuras sastāvu veido Slovākijas hokeja jaunā paaudze.

Spēles pirmās 20 minūtes komandas vēl aizvadīja samērā līdzīgi (metienu attiecība 9:7 par labu "MHC Martin"), bet vārtus bija izdevies gūt tikai mājiniekiem. Hokejistiem pirmajā pārtraukumā dodoties, rezultāts uz tablo vēstīja 2:0 Martinas kluba labā. Nākamā perioda sākumā mājinieki guva jau trešos vārtus, tomēr drīz vien ar pirmo precīzo raidījumu izcēlās arī viesi, bet vēl dažas minūtes vēlāk jau samazināja "MHC Martin" pārsvaru līdz minimumam (3:2). Vairāk gan nekādas vaļības laukuma saimnieki neatļāvās un līdz perioda beigām viesu vārtos sabēra trīs ripas, bet mača noslēdzošajā trešdaļā vēl divas, galarezultātā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Guntis Džeriņš asistēja komandas otro vārtu guvumā, palīdzot realizēt skaitlisko vairākumu.

Nākamo spēli "MHC Martin" aizvadīs 21. septembrī Skalicā pret vietējo klubu "HK 36".

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-19 21:02, pirms 16 gadiem
addictedtosport rakstīja: ja tava komanda iemet 8 golus un tu iedod 1 piespeeli, tad tur nav dizhi daudz par ko priecaaties..
Piekrītu... Pie tam, Džeriņš ir leģionārs! Leģionāram ir jābūt starp komandas "vilcējiem".

  +1 [+] [-]

, 2008-09-20 01:36, pirms 16 gadiem
nu 5 speles 3 punkti(1+3) nav slikti un nav ipaši spidoši, bet nu sezona tiko sakusies, cerams ieskriesies žeriņš!!!