Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Dašutins piespēlē, "HK Sheriff" apspēlē "Amurskie Tigry"

Juris Miņins
Juris Miņins

Dašutins piespēlē, "HK Sheriff" apspēlē "Amurskie Tigry"
Tveras "Šerif" treneru sastāvs
Foto: mhl.khl.ru

Ar rezultatīvu piespēli Juanatnes hokeja līgas (MHL) pārbaudes spēlē izcēlās Latvijas hokejists Artjoms Dašutins, tādējādi palīdzot savai Maskavas apgabala "HK Sheriff" ar 3:2 pārspēt Habarovskas "Amurskie Tigry" komandu.

Turpinot gatavošanos Jaunatnes hokeja līgas (MHL) otrajai sezonai, Maskavas apgabala "HK Sheriff", kuru pārstāv arī Latvijas hokejists, šī gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) draftā izvēlētais, Artjoms Dašutins, ir aizvadījusi kārtējās pārbaudes spēles, šoreiz divos mačos tiekoties ar Habarovskas "Amurskie Tigry".
Ja pirmajā spēlē "HK Sheriff" piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, tad otrajā mačā Tālo austrumu jaunie hokejisti tika uzveikti ar 3:2.

Jāpiebilst, ka pirmajā abu komandu mačā Latvijas uzbrucējs nepiedalījās, bet otrajā cīņā gan devās laukumā un atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, rezultatīvi asistējot komandas pirmajā vārtu guvumā, tādējādi izlīdzinot rezultātu (1:1).

Līdz šim Maskavas apgabalu pārstāvošais Jaunatnes hokeja līgas klubs ir aizvadījis sešas pārbaudes spēles, tiesa, ar mainīgām sekmēm, jo uzvaras un zaudējumi ir dalīti tieši uz pusēm.

Atgādināsim, ka gaidāmajā MHL sezonā gan Maskavas apgabala "HK Sheriff", gan Habarovskas "Amurskie Tigry" spēlēs vienā, Centra, divīzijā.
Savukārt Jaunatnes hokeja līgas regulārā sezona sāksies 4. septembrī.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Динамо" - DYNAMO.RU -...

  +4 [+] [-]

, 2010-08-19 13:54, pirms 14 gadiem
Apsveicu A.Dašūtinu ar uzvaru. Varbūt kādam ir informācija par ārzemēs spelejošjiem jaunajiem hokejistiem,jo viņi jau arī man liekas aizvada kādas spēles.Viss tikai ir ap MHL un KHL,bet kas notiek citur nav ne jausmas.Vai kādam ir zināms kur spelēs K.Freibergs jo Linčopingas sastāvā viņš nav atrodams.

  +7 [+] [-]

, 2010-08-19 13:54, pirms 14 gadiem
Cerams, ka tiks sastāvā.

  -4 [+] [-]

, 2010-08-19 14:04, pirms 14 gadiem
sweges rakstīja: Apsveicu A.Dašūtinu ar uzvaru. Varbūt kādam ir informācija par ārzemēs spelejošjiem jaunajiem hokejistiem,jo viņi jau arī man liekas aizvada kādas spēles.Viss tikai ir ap MHL un KHL,bet kas notiek citur nav ne jausmas.Vai kādam ir zināms kur spelēs K.Freibergs jo Linčopingas sastāvā viņš nav atrodams.
Freibergs beigs ar hokeju

  +2 [+] [-]

, 2010-08-19 15:04, pirms 14 gadiem
Paldies pa rakstu, cerams arī turpmāk sekosiet viņam.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-19 19:11, pirms 14 gadiem
sveiks.
nu jau "Šerif" nepārstāv vairs Maskavas apgalalu, bet Tveras pilsētu.