Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šilovam sausā spēle ECHL debijā, Bergmanim kautiņš USHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šilovam sausā spēle ECHL debijā, Bergmanim kautiņš USHL
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Naktī uz sestdienu jaunie hokejisti aizvadīja spēles dažādās Ziemeļamerikas līgās. Debiju Austrumkrasta hokeja līgā piedzīvoja Artūrs Šilovs, ar atvairītu 31 metienu palīdzot ''Lions'' ar 1:0 apspēlēt ''Mariners''. Tikmēr USHL līgā kautiņā iesaistījās Ralfs Bergmanis.

• Ontario hokeja līgā Kaspara Ziemiņa Pīterboro ‘’Petes’’ ar 2:1 apspēlēja Ošavas ‘’Generals’’. Ziemiņš divas reizes meta uz vārtiem, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Rietumu hokeja līgā zaudējumu ar 1:5 pret ‘’Broncos’’ piedzīvoja Bogdana Hodasa pārstāvētā ‘’Tigers’’. Hodass bija aktīvs, piecas reizes metot uz vārtiem, taču spēlētājs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi.

• Kvebekas junioru hokeja līgā Raivja Ansona Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’ papildlaikā ar 4:3 pārspēja ‘’Islanders’’. Ansons trīs reizes meta uz vārtiem, taču nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnuss trīs.

• Uzvaru tikmēr izcīnīja Nika Feņenko ‘’Drakkar’’, kas ar 8:4 pārspēja ‘’Foreurs’’. Feņenko trīs reizes meta uz pretinieku vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+3).

• Panākumu guva arī Harija Branta ‘’Titan’’, kas izbraukumā ar 7:3 apspēlēja ‘’Eagles’’ komandu. Brants veica trīs spēka paņēmienus, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

• ASV hokeja līgā uzvaru izcīnīja Ralfa Bergmaņa Sūsitijas ‘’Musketeers’’, kas ar 4:1 apspēlēja Omahas ‘’Lancers’’. Bergmanis spēlē nopelnīja 15 soda minūtes, kā arī vienu reizi meta uz vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+2). Lielo sodu Bergmanis izpelnījās par kautiņu otrā perioda beigās.

• Uzvaru izcīnīja arī Fēliksa Gavara Fargo ‘’Force’’, kas ar 4:2 pārspēja ‘’Stampede’’. Gavars maču noslēdza ar diviem metieniem uz vārtiem, divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu (-1).

• Ar rezultatīvu piespēli ‘’RoughRiders’’ uzvarā ar 6:2 pār ASV komandu izcēlās Martins Laviņš. Hokejists kopumā divas reizes meta uz vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1). Tikmēr rezervē palika vārtsargs Bruno Brūveris.

• ECHL sauso spēli aizvadīja Artūrs Šilovs, palīdzot ‘’Lions’’ ar 1:0 apspēlēt ‘’Mariners’’ komandu. Šilovs komandas vārtos atvairīja 31 izdarīto pretinieka metienu. Šilovam tā bija debijas spēle ECHL, kā arī pirmais mačs kopš šī gada 30. janvāra.

Izmantotie resursi:
ECHL | Premier "AA" Hockey League
USHL
theqmjhl.ca
whl.ca
ontariohockeyleague.com