Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latvian Hawks" aizvada priekšpēdējo spēli

"Latvian Hawks" aizvada priekšpēdējo spēli
Latvian Hawks

Aizvadītajā svētdienā komanda "Latvian Hawks" aizvadīja pirmspēdējo Īrijas Hokeja līgas A grupas spēli, sacenšoties ar Dublinas "Flyers" komandu. Ar rezultātu 6:5 pārāks bija Īrijas klubs.

"Latvian Hawks", izmantojot savu ierasto taktiku, spēli iesāka ar straujiem uzbrukumu izrāvieniem un jau spēles trešajā minūtē Serdjukovs guva pirmos vārtus, izraisot neviltotu līdzjutēju sajūsmu tribīnēs. Lai gan aktīvi "Latvian Hawks" uzbrukumi trupinājās arī atlikušajā spēles daļā, pretinieku aizsargi bija uzdevuma augstumos un līdz perioda beigām "Latvian Hawks" papildus vārtus gūt neizdodas. Tikmēr pretinieki, izmantojot vēl joprojām vājo aizsardzību "Latvian Hawks" pusē, spēles 15. un 19. minūtē guva vārtus, noslēdzot periodu 2:1 savā labā.

Zaudējot uzmanību, otrā perioda septītajā minūtē, tika ielaisti vēl vieni vārti un pretinieki izvirzījās vadībā jau ar divu punktu pārsvaru. Iegūtais pārsvars, iespējams, ļāva secināt, ka spēle jau ir uzvarēta un pretinieki acīmredzami atslāba perioda otrās puses sākumā. To veiksmīgi sev un līdzjutējiem par labu atkārtoti izmantoja Serdjukovs un Brencis, divu minūšu laikā rezultātu izlīdzinot. Izraisīto apjukumu pretinieku rindās veiksmīgi izdevās izmantot arī Ginteram un Dārziņam, perioda 15. un 16. minūtē gūstot papildus vārtus. Lai gan pretiniekiem izdevās vienus no vārtiem atspēlēt perioda 18. minūtē, rezultāts, periodam noslēdzoties, ir 5:4 Latvian Hawks labā.

Trešais periods sākās ar zaudētiem vārtiem un izlīdzinātu rezultātu, bet arī neizšķirtu rezultātu neizdevās nosargāt. Trešdaļas septītajā minūtē rezultāts kļuva 6:5 "Flyers" labā. Lai kā centās "Latvian Hawks" uzbrucēji, visu atlikušo periodu pretinieku aizsardzību vairs apiet neizdevās un spēle beidzās ar jau minēto rezultātu.

Pēdējā čempionāta spēle pret līgas spēcīgāko komandu "Dundalk Bulls" notiks 1. martā plkst.20.

Informāciju sagatavoja:
"Latvian Hawks" mediju koordinators Kristaps Otisons

     [+] [-]

, 2008-02-19 13:07, pirms 17 gadiem
Kāda tad ir situācija tabulā?

  -3 [+] [-]

, 2008-02-19 13:23, pirms 17 gadiem
0 punkti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-19 16:32, pirms 17 gadiem
Nu kur tev drusku zem Rīgas atklātā. Atbrauca 1 maiņa no Rīgas atklātā un savālēja toreiz viņus 8:2. Bet organizācija džekiem labāka kā lielākajai daļai Samsunglīgas komandu.

     [+] [-]

, 2008-02-19 22:33, pirms 17 gadiem
Rezultaats cieniigs, lai arii zaudeejums.