Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņa rezultativitāte neglābj

Jānis Pārums

Džeriņa rezultativitāte neglābj
Andris Džeriņš

Ontario Hokeja līgā (OHL) aizvadītajā naktī ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Andris Džeriņš, taču tas neglāba viņa pārstāvēto klubu Kingstonas "Frontenacs" no sāpīga zaudējuma spēlē ar Otavas "67's" – 5:6.

Vēl nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz otrās trešdaļas beigām "Frontenacs" hokejisti atradās vadībā ar 5:2, taču vairs vārtus nespēja gūt, turklāt ielada četrus vārtus septiņu ar pusi minūšu laikā (pa diviem – otrās trešdaļas beigām un trešās sākumā). Tādejādi tika piedzīvota sāpīga neveiksme ar 5:6.

Andris Džeriņš guva komandas otros vārtus, kā arī asistēja pirmo un ceturto guvumā. Latvieša lietderības koeficients negatīvs – mīnus viens. Džeriņu atzina par spēles otro zvaigzni. Šosezon viņš 34 spēlēs guva 10 vārtus un izdarījis 15 rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē tikās Artura Kuldas klubs Pīterboro "Petes" un Kaspara Daugaviņa komanda Misisogas "St. Michaels Majors". Spraigā cīņā ar 3:2 pārāki bija "Petes", turklāt Kulda nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli. Šosezon 31 spēlē Kulda guvis septiņus vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles. Kaspars Daugaviņš nopelnīja vien negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

     [+] [-]

, 2008-01-19 12:25, pirms 17 gadiem
Malacis! shel pa komandu!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 12:29, pirms 17 gadiem
njaa - komanda paarliecinosa liidere - ja skataas zaudeeto speelju ciparu, tomer dzerinjam jau pa trim spelem ir sakraati 12(!) punkti - nereaals cipars - kautkaa galiigi neatceros neko taadu veel ar kaadu no muuseejiem! jautaajums vieteejajiem guru - vai kingstona ir bostonas sisteemaa? vai andrim spid tikt taalaak vinju sisteemaa - luudzu viedokli!

     [+] [-]

, 2008-01-19 12:33, pirms 17 gadiem
jā, iečekoju no rītiem ontariohockeyleague.com un pēdējā laikā it sevišķi patīkami, ka Nr.9 Dzerins protokolā bieži redzams tā turēt!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-19 12:34, pirms 17 gadiem
Nav viņš vispār draftēts, bet potenciāls ir. Iespējams būs nedēļas zvaigzne OHL

     [+] [-]

, 2008-01-19 12:35, pirms 17 gadiem
henrijz

kapec tiesi bostonas?

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 13:08, pirms 17 gadiem
playthegame - kingstonai logo ir ar bruins apliiti - tikai ar K burtinju ieksaa - neskatiijos taalaak - bet nu kautka teica prieksaa ka frontenacs ir bostonas sisteemaa...ja kljuudos tad labi - jo tuvakajos divos trijos gados vinjiem bus nostiprinajusies lielaakaa dalja jauneklju un taa iisti vinjiem nevajadzees nevienu citu...bet gribeetos lai andris tiktu piesaistiits kaadam klubinjam ECHL no kura tad taalaak vareetu paciiniities ieks AHL un ja bus ieksa un pacietiiba - varbut lidzigi kaa raitis tiks taalaak...es jau zinu ka saadi gadijumi ir maz - un tomer 12 punkti trijaas speelees mazliet uzrunaa protams pagaidam vel vinjam ir jaaturpina raadit paraugs punktu guusanaa - bet nu kautkaa skjiet ka vinjam tiiri neko speele ir aizgaajusi un ir izpratis ideju par "to be a leader and score maker" taa turpinat!

     [+] [-]

, 2008-01-19 13:45, pirms 17 gadiem
henrijz,

jautaajums vieteejajiem guru - vai kingstona ir bostonas sisteemaa?

Henrij, Henrij - tik glupu jautājumu no Tevis tiešām negaidīju!!! Kā tad kāda CHL līgu komanda varētu būt kādas NHL komandas sistēmā!!! Pirmkārt, jau NHL klubus sistēmā nevar būt nepilngadīgi (kādi ir liela daļa no CHL līgu spēlētājiem), taču pats galvenais - tad jau zustu NHL drafta jēga, jau spēlētāji spēlējot junioros jau būtu piesaistīti konkrētai komandai...

...un tomer 12 punkti trijaas speelees mazliet uzrunaa...
...bet kopējā sezona statistika gan tā neuzrunā - tikai 25 rez. (10+15) punkti 34 spēlēs un 121. vieta OHL rezultatīvāko sarakstā... jācer, ka Džeriņš turpinās uguņot līdz sezonas beigām un arī Znaroks to novērtēs...

...bet gribeetos lai andris tiktu piesaistiits kaadam klubinjam ECHL no kura tad taalaak vareetu paciiniities ieks AHL ...
manuprāt, ideālais (bet tas laikam liela sveiksmes gadījumā) variants būtu AHL vai arī Somijas Raumas Lukko (jo tieši pēc sezonas Raumā, Kingstona Andri nodraftēja).

  +1 [+] [-]

, 2008-01-19 13:53, pirms 17 gadiem
Abrags.

Kopēji zemo rezultativitati varētu izskaidrot ar to, ka spēlē vājā komandā un šī ir debija Ziemeļamerikas hokejā.

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 13:59, pirms 17 gadiem
abrags

gandriz piekritu tikai nepiekritu par tiem nepilngadigajiem jo viemreiz skatijos kur spele musu jaunie puikas un lielaka dala no viniem spele NHL klubu sistemas, bukarts spele dalasas stars sitema vel kautkads speleja cikagas black hawks, vel viens bija calgari flames sistema un velviens bija sentluisas blues sistema tik neatceros ka vinus saucun vinu klubu logo ir praktiski tadi pasi ka HL bet tikai atskiras ar ar kautkadu elementu bet visas krasas un konturas ir tadas pasas ka NHL tapat ka bostonas un providensas gadijuma kad providensas logo atskiras tikai ar to ka ir B vieta P
tik nezinu vai ir jega no sim jauniesu sistemam jo vai tiesam ir reali noklut taja kluba kas spele NHL?

     [+] [-]

, 2008-01-19 14:06, pirms 17 gadiem
malacis artūrs

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 15:38, pirms 17 gadiem
nu jaa - tas jau mani ari samiulsinaaja ka vinjiem tas logo kaa bruins tikai ar K... a par somiju jaa - ja vinjam nekas nesanaak sezonas, divu laikaa štatos - tad tiesaam praatiigaak tiities uz eiropu un tik daudz potencials vinjam ir lai vareetu kljuut par sameeraa labu eiropas kluba centru!
Par tiem punktiem - sezonas status jau es zinu vinjam - tomer jaareekjinaas ar to ka taa pa taisno no eiropas aizejot uz ameriku paiet laiks kameer vispaar iebrauc speles stilaa - saulietis piemeram taa arii lidz galam netika galaa ar amerikas stilu divu sezonu laikaa...bet nu dzerins izskataas ka pusgadu pamudiijaas un saaka spelet - protams lidz galam novertesim vinja skillus sezonas beigaas - cerams turpinaas punktu streiku!

  +7 [+] [-]

, 2008-01-19 17:41, pirms 17 gadiem
Liekas bus kaut kad ko jauzraksta par Kanadas un ASV Ziemelamerikas junioru hokeja sistemu jo parak daudz esports lasitaji savos komentaros krasi kludas.

Vispirms junioru ligas nav profesionalas ligas, lai gan ASV NCAA koledzas Kanadas augstakas junioru ligas (CHL - WHL/OHL/QMJHL) uzskata par profesionalam ligam jo speletajiem tiekt maksata neliela kabatas nauda(apmeram $50CAD nedela). Isteniba tas ir tiri politisks gajiens, lai ierobezotu Kanadas junioru speletaju skaitu ASV.

Sen atpakal bija ta, ka katrai NHL komandai bija ari junioru komanda. Si prakse izbeidzas ap 1967 gadu. Lidz ar to, sim junioru komandam (un tad bija tikai 6 NHL komandas) biezi bija virskomandas krasas un nereti ari NHL komandas nosaukums (piem. Montreal Junior Canadiens).

Tad talak. ASV un ari Kanada (bet retak), NHL un citas profesionalas komandas sponsore bernu un jauniesu hokeju. Tas visbiezak ir kur bernu un jauniesu hokejam nav speciga neatkariga infrastrukturu. Sponsoresana ari palidz radit interesi un skatitajus lielajai komandai. Augstakas junioru komandas ari to sad tad dara. Bet svarigi atcereties, ka seit ir tikai sponsoru deveju un nemeju attiecibas. Nav apakskomandas un speletaji nav saistiti ar virskomandu. Ta piemeram Quad City Junior Flames, kur spele Eriks Ozollapa un Gints Purins, nevar uzskatit par Calgary Flames vai AHL Quad City Flames sistemas komandu. Quad City Flames jauniesu un bernu hokeju finansiali atbalsta un lidz ar to komandai ir Flames nosaukums un uniformas. Vienam atbalsts bet otram reklama. Augstakam junioru komandam ari ir farmkluba ligumattiecibas ar junioru komandam limeni zemak. Jauniesu apakskomandas ir neatkarigas ar citiem ipasniekiem bet virskomanda var vajadzibas gadijuma izsaukt zinamu speletaju skaitu.

Un pedigi par Kingstonas (un citu komandu uniformam) Frontenacs uniformam. Pasreizeja Kingstonas OHL komanda pastav kops 1989.g. Pirms tam Kingstonas hokeja vesture ir bijusas tris citas komandas ar to pasu nosaukumu. Lai atsauktos uz pilsetas hokeja tradicijam un piesaistit skatitajus, pasreizejas komandas dibinataji/ipasnieki nolema atjaunot seno vardu kas vesture saistits ar vienu Francu Kanadas gubernatoru (Kingstona ir Ontario austrumos kur ar vien vairak ir francu iedzivotaji lai gan pilseta ir angliski runajosa). Lidzigi dibinataji nolema izmantot 1959-1963 Eastern Professional Hockey League (EPHL) krasas un uniformas. Sie Frontenacs bija Boston Bruins farmkomanda, turpat speleja veca halle (atvers jaunu halli pec menesi) un tapec originalas uniformas bija ari Bostonas rati ar K burto. To velak pameta un pasreizejais logo ir Gubernatora Frontenac stilizets attels. Toties rati un K burts paliek uz kreklu sanos pie pleca. Tas viss saistits ar Kingstonas tradicijam nevis kada saistiba ar NHL.

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 17:57, pirms 17 gadiem
zetons tev par centiibu - infa laba un galvenais ka ne sviests! un tagad es varu pastaastiit vienu interesantu biznesa vadiibas modeli...
Es nodibinu maates kompaaniju, kas nodarbojas ar x produkta tirdznieciibu - vienalga kas - piiraadzinji, prostituutas, plastmasas bljodinjas...da jebkas! eertiibas labad - pietureesimies pie plastmasas bljodinjaam tatad - man siis bljodinjas vajag no kautkurienes iepirkt - jo nevar tirgot kautko, ko nekur nevar dabuut - ja vien pats neesi razotaajs...turpinajumaa - sasleedzam partneru baazeetas attieciibas ar logistikas kompaanijaam, tiem pasiem razotaajiem, komunikaaciju nodrosinaataajiem, telpu saimniekiem, utt... Kaa varam ieveerot - tad sajaa struktuuraa tikpat kaa nekas nav muusu - viss ir kadam citam - mees to vienkaarsi iireejam, nomaajam, vai kaa citaadi izmantojam... sadu modeli uzturot, patiesiibaa krietni ietaupaas gan uz nodokljiem par algaam( ja mums butu pasiem sava logistika, razotne, utt...mums vajadzeetu krietni vairaak darbiniekus), turklaat seit ir runa arii par piemeram zemes nodokli, kaudzi ar dazaadu pakaapju executive manageriem un veel kaudzi dazaadas birokraatijas! Risinajums! prieks kam mums veidot tik lielu kjeedi - ja mes varam visu iireet - katraa no mazajiem uznjeemumiem ir sava kontroles sisteema - kaada man starpiiba cik vinji maksaa algaas, cik plass vinjiem ir offiss, utt - mees vienkaarsi izmantojam pakalpojumu ko vinji sniedz un lieta darita...
Ceru ka paraleeles ir gana skaidras - jo lielaaka struktuura jo lielaaka varbuutiiba uz maaksliigu darbavietu teeerinjiem, kontroles un paarskatiijuma zudumu, operivitaates zudumu un vel daudz dazaadu pakaapju siikumiem... taapeec neredzu iemeslu kaapeec lai seit nebuutu tiesi tas pats... protams atvainojos par uiznjeemeejdarbiibas pamatu posteesanu seit sporta lapaa - tomer viss jau atkariigs no kaada viedoklja skataas uz lietaam - sports patiesiba ir visai neslikts bizness!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-19 18:42, pirms 17 gadiem
Atkal pa vairaakiem punkties, tas uzlabo vinja kopeejo rezultativitaati, domaaju, ka kino komentaars par to kopeejo rezultativitaates liimeni pashlaik ir atbilstoshs.