Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam rezultatīva piespēle

Jānis Pārums

Karsumam rezultatīva piespēle
Mārtiņš Karsums
Foto: AP

Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā šorīt rezultativitātes punktu par piespēli nopelnīja latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, taču viņa pārstāvētais klubs Providensas "Bruins" viesos ar 2:3 piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack".

Visi vārti tika gūti spēlējot nevienādos sastāvos, turklāt "Bruins" iegāza spēle skaitliskajā vairākumā. Spēles rezultāts tika atklāts otrās trešdaļas sākumā, kad "Wolf Pack" spēlējot mazākumā guva pirmos vārtus, bet piecas minūtes vēlāk mājinieki ieguva jau divu vārtu pārsvaru.

Līdz trešās trešdaļas vidum "Bruins" izdevās panākt līdzsvaru, taču piecas minūtes līdz spēles beigām Providensas hokejisti jau otro reizi kļūdījās vairākumā, ļaujot pretiniekiem gūt uzvaras vārtus – 2:3.

Mārtiņš Karsums asistēja "Bruins" pirmo vārtu guvumā, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, taču spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus divi. Abos gadījumos, kad "Bruins" zaudēja vārtus vairākumā, Karsums bija laukumā. 28 spēlēs Karsums ticis pie 28 rezultativitātes punktiem (11+17), kas dod viņam 14. vietu AHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Citā spēlē Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Phantoms" papildlaikā ar 3:2 pieveica Kaspara Daugaviņa Binghemptonas "Senators". Daugaviņš spēlē nepiedalījās, savukārt Bārtulis izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu – plus viens.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  +5 [+] [-]

, 2008-12-18 09:13, pirms 16 gadiem
nja diemzel Daugavins ir pazudis;(
tas ir skumji apzinaties kads vinjs bija talants

  +6 [+] [-]

, 2008-12-18 09:17, pirms 16 gadiem
Nu kur pazudis lielākā daļa spēlētāju savā pirmajā AHL sezonā ir tikai lādiņu pienesēji it sevišķi jau Senators farmā kurš ir pārpildīts ar ļoti talantīgiem jaunuļiem uzbrukumā. Cik tad var punktus savākt spēlējot 3.-4. maiņā.

  -2 [+] [-]

, 2008-12-18 09:27, pirms 16 gadiem
tā jau ir, Ja Tu tikai deri hokejam, un izrādas, ka īpaši tomēr nederi... skumji
Slēpts komentārs: Pizonis

 +15 [+] [-]

, 2008-12-18 09:45, pirms 16 gadiem
Ja par laadinju pieneshanu var saukt nuuju un dvielju padoshanu otrpus bortam, tad jau jaa.. Daugavinjsh nekur nav pazudis diemzheel uz ledus vinju droshiibas noluukos nelaizh, lai nedabuu kaadu traumu, jo vinjsh tomeer ir paaraak noziimiigs komandas loceklis

     [+] [-]

, 2008-12-18 11:10, pirms 16 gadiem
Nevajag te vainot trenerus , sistēmu utt., ja neesi pietiekoši labs, nespēlēsi, jāsaprot, ka viņš ir ārzemnieks, un lai ārzemnieks spēlētu, viņam jāpierāda sevi, kā tas notika ar Kuldu, bija īstajā laikā īstajā vietā, Žēl vienīgais par Karsumu, nav auguma (garuma) NHL visdrīzākais nespēlēs, NHL pašlaik lielāko lomu spēlē spēlētāja izmēri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-18 16:42, pirms 16 gadiem
Čupa rakstīja: Žēl vienīgais par Karsumu, nav auguma (garuma) NHL visdrīzākais nespēlēs, NHL pašlaik lielāko lomu spēlē spēlētāja izmēri.
oiiii, atliek vien novaideeties! interesanti, vai shaadu komentaaru rakstiishanaa "izmeeri" arii speelee lielaako lomu? piemeeram, smadzenju?

     [+] [-]

, 2008-12-18 17:15, pirms 16 gadiem
juhans rakstīja: oiiii, atliek vien novaideeties! interesanti, vai shaadu komentaaru rakstiishanaa "izmeeri" arii speelee lielaako lomu? piemeeram, smadzenju?
Vienam te ir nesaturēšanas problēmas.

     [+] [-]

, 2008-12-18 17:39, pirms 16 gadiem
Kidd rakstīja: Ja par laadinju pieneshanu var saukt nuuju un dvielju padoshanu otrpus bortam, tad jau jaa.. Daugavinjsh nekur nav pazudis diemzheel uz ledus vinju droshiibas noluukos nelaizh, lai nedabuu kaadu traumu, jo vinjsh tomeer ir paaraak noziimiigs komandas loceklis
kam ta vinu taupa??

     [+] [-]

, 2008-12-18 22:56, pirms 16 gadiem
alchamons rakstīja: karsumam negativs lietderibas raditajs pedeja laika, tas nav labi
Vienkaarshi shajaa speelee 2 golus vairaakumaa salaidushi, Karsums, kaa viens no vadoshajiem savaa komandaa, speelee vairaakumaa.

     [+] [-]

, 2008-12-18 22:56, pirms 16 gadiem
nilish rakstīja: kam ta vinu taupa??
Taa bija ironija...