Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" sāk ar zaudējumu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar ar maču Vīnē starp Viktora Ignatjeva pārstāvēto "Capitals" vienību un Klāgenfurtes klubu "KAC" dots starts Austrijas hokeja čempionāta jaunajai sezonai. Šajā duelī pie uzvaras pagarinājumā ar rezultātu 4:3 tika viesi.

Jau spēles sākumā vadībā izvirzījās Klāgenfurtes hokejisti, un līdz pat 3. perioda viņiem bija divu vārtu pārsvars (3:1). Tomēr ar Jurija Curenkova un Pola Hīlija pūlēm mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu un izcīnīt tiesības spēlēt pagarinājumu. Tajā gan "Capitals" nepaveicās, un galarezultātā nācās piedzīvot zaudējumu ar 3:4.

Arī Viktoram Ignatjevam šī spēle nebija no veiksmīgākajām, par ko liecina arī viņa nopelnītais lietderības koeficients – mīnus divi.

Rīt (19. septembrī) tiks aizvadītas atlikušās 1. kārtas spēles. Iespējams, laukumā Zalcburgas "Red Bull" pirmās komandas sastāvā izies arī mūsu aizsargs Oskars Cibuļskis.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

     [+] [-]

, 2008-09-19 09:55, pirms 16 gadiem
njaa zheel ka Viktoram RD nepiedaavaaja liigumu jo manupraat vinsh ir viens no labaakajiem LV aizsargiem gan aizsardziibaa gan arii uzbrukumaa var i piechu atdot i uzmest kaa naakas no zilaas