Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tribuncova vārti neglābj "Gomel" no zaudējuma Saulietim

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tribuncova vārti neglābj "Gomel" no zaudējuma Saulietim
Atvars Tribuncovs
Foto: www.hcgomel.com

Šodien Baltkrievijas Atklātā čempionāta (BAČ) hokejā pusfinālā vārtus guva aizsargs Atvars Tribuncovs, bet tas neglāba viņa pārstāvēto "Gomel" no zaudējuma savā laukumā pret Kasparu Saulieti un Grodņas "Neman" – 2:3.

Atvars Tribuncovs izcēlās 49. minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu. Tobrīd rezultāts kļuva 2:3. Lai kā turpinājumā centās mājinieki (divas minūtes pirms beigām bija vēl viens vairākums), "Neman" uzvaru nosargāt izdevās.

"Neman" otrā uzvara pēc kārtas, un sērijā rezultāts kļuvis 2-1. Tādējādi Kaspara Saulieša (šodien bez punktiem) un Sergeja Pečuras (nespēlēja) komanda nokļuvusi uzvaras attālumā no BAČ finālsērijas. Tiesa, arī nākamā spēle "Gomel" laukumā.

Otrā pusfinālā Soļigorskas "Shahter" vēlreiz tika galā ar regulārās sezonas uzvarētāju Žlobinas "Metallurg" – 2:1. "Shahter" rindās smadzeņu satricinājuma dēļ joprojām nespēlē uzbrucējs Rolands Vīgners. Sērijā 2-1 "Shahter" labā, kas turklāt nākamo spēli aizvadīs mājās.

Izmantotie resursi:
Hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-18 19:03, pirms 12 gadiem
visi brēc, ka Juniors vai LM piesaista savus labākos spēlētājus uz Latvijas čempionāta finālspēlēm. Baltkrievijā ir tas pats, Soļigorskas komandā ļoti daudz spēlētāju ir no Minskas Dinamo piesaistīti uz izšķirīgajām spēlēm.

     [+] [-]

, 2012-03-18 19:39, pirms 12 gadiem
Oi, tribuncovs jau veteraans-35

  +2 [+] [-]

, 2012-03-18 20:44, pirms 12 gadiem
un ozoliņš, lavinš jaunieši??????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja