Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hokeja izlase nākamnedēļ sāks gatavošanos

Hokeja izlase nākamnedēļ sāks gatavošanos
Latvijas hokeja izlases hokejisti
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas hokeja izlase jau nākamās nedēļas beigās uzsāks gatavošanos pasaules hokeja čempionātam, kurš šogad notiks Šveicē. To ziņu aģentūrai BNS pavēstīja valstsvienības menedžeris Māris Baldonieks.

Uz pirmo treniņu izlases kandidāti pulcēsies tikai 27. martā, taču jau tagad vairāki potenciālie izlases spēlētāji, lai sevi uzturētu formā, apmeklē trenažieru zāli. "Kādi 10-12 puiši, pārsvarā no Rīgas "Dinamo", no sestdienas regulāri iet uz svaru zāli, tā ka gatavošanās jau notiek tagad, taču oficiāli viss sāksies 27. martā," tā BNS paziņoja Baldonieks.

Uz treniņiem pirms pasaules čempionāta tiks aicināts krietni vairāk spēlētāju nekā uz olimpisko kvalifikācijas turnīru, kad treneri izsauca tikai 26 spēlētājus. "Manā rīcībā ir garš kandidātu saraksts, jo izlasē ir aicināti ne tikai pieredzējušie spēlētāji, bet arī vairāki jaunie zēni. Piemēram, Cinks, Meija, Bukarts un vēl citi. Varbūt viņi čempionātā nespēlēs, taču ideja ir tāda, ka mums jau tagad jādod viņiem iespēja apostīt lielās izlases gaisotni. Šiem puišiem jādod impulss nākotnei, stimuls turpināt strādāt un progresēt," sacīja Baldonieks, pagaidām gan visu kandidātu sarakstu nenosaucot.

Tāpat arī Baldonieks paziņoja, ka atšķirībā no citiem gadiem, šoreiz gatavošanās nenotiks Rīgā, bet gan Piņķos, "Inbox.lv" hallē, kur esot visi nepieciešamie apstākļi treniņu procesam. "Piņķos ir viss vajadzīgais treniņiem, un tur nav tik saspiesti kā LSPA hallē, kur gatavojāmies pirms olimpiskās kvalifikācijas."

Šogad izlases vadība atteikusies arī no ierastās hokejistu izmitināšanas bāzē, ļaujot viņiem treniņprocesa laikā dzīvot mājās. "Viņi pie tām mājām jau ir pieraduši, tāpēc Mežaparka bāzē visu laiku dzīvot neplānojam. Izņēmums būs dienu pirms pārbaudes spēlēm un starp tām, jo tad labāk norobežoties no ikdienas rūpēm.''

Jau no oficiālo treniņu pirmās dienas kopā ar izlasi būs tās galvenais treneris Oļegs Znaroks, kurš marta sākumā jau bija ieradies Rīgā, taču tad atgriezās savā pastāvīgajā darbā Krievijas klubā ''MVD''.

Atgādināsim, ka pirms došanās uz Šveici, kur Latvijai būs jāspēlē vienā grupā ar Zviedrijas, ASV un Austrijas izlasēm, Rīgā notiks sešas pārbaudes spēlēs. "Arēnā Rīga" 3. un 4. aprīlī viesosies Vācijas izlase, 10. un 11. aprīlī - Francijas izlase un 16. un 17. aprīlī - Slovākijas izlase. Pirmā spēle Bernē Latvijas izlasei būs 25. aprīlī pret ASV hokejistiem.

Izmantotie resursi:
BNS

1 2 3 86 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2009-03-18 13:35, pirms 16 gadiem
Malachi zeeni. Buus labi

 +16 [+] [-]

, 2009-03-18 13:37, pirms 16 gadiem
sogad gaidu pieklakigu rezultatu, jo izlase mana skatijuma ir diezgan zveriga.

 +10 [+] [-]

, 2009-03-18 13:40, pirms 16 gadiem
Kā jau LHF ierasts, izlases kandidātu saraksts ir noslēpums un nav publicējams...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 13:41, pirms 16 gadiem
Raicha cerams atbrauks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-03-18 13:44, pirms 16 gadiem
šoreiz jeņķi jāņem.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-18 13:45, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: sogad gaidu pieklakigu rezultatu, jo izlase mana skatijuma ir diezgan zveriga.
vienkaarshi nebeidzu reekt par vaardu "zveeriiga"
Gribeetos zinaat kuri tad buus tie zveeri Ankipaans - kursh speeleejot vienaa mainjaa ar Dinamo diviem rezultatiivaakajiem speeja savaakt vien 14 punktinjus (H+E 84 punkti uz diviem), Beerzinjs - centra uzbruceejs, kursh speejiigs iemest 5 golus sezonaa, Shirokovs - veselus divus!!!, Tribuncovs un Galvinjs - kuri pa diviem speej savaak lietderiibas koeficientu -21 !!!
Nu ohuunie zveeri...
Slēpts komentārs: jenotpauris
Slēpts komentārs: jenotpauris
Slēpts komentārs: jenotpauris

 +18 [+] [-]

, 2009-03-18 13:58, pirms 16 gadiem
jenotpauris rakstīja: bet nekas--hosas vietaa uz zveeriigo izlasi atbrauks karsums ar savu 4tru nhl speelju pieredzi,sprukts ar 2vu nhl speelju pieredzi,pruseka vietaa--masala--ar klibo potiiti un ZVEERIIGI--visus paarpleesiis!!! zviedri peec speeles ar lv izlasi--aarsteesies pie psihoterapeita,asv--jau aarsteejas,bet austrieshi--iesniegushi atteikumu-par daliibu pč....
ZVEERIIGAAS lv izlases EFEKTS ir GRAUJOSH
Kur var būt tik negatīvs cilvēks? Vai Tev palika vieglāk, ka tu nodirsi pats savu izlasi?

  -4 [+] [-]

, 2009-03-18 14:04, pirms 16 gadiem
Romis1991 rakstīja: Raicha cerams atbrauks
prieskam? lai pelnitu noraidijumus? NHL un PC ir divas dazadas speles, nesaubos ka NHL vins ir vertiba tacu pagajusaja gada redzejam kads vins ir eiropas hokeja, spele 4 maina, vartu prieksa nestav. tadjau labak uz PC 4 maina panemt kadu jauno

  +7 [+] [-]

, 2009-03-18 14:09, pirms 16 gadiem
ASV visticamak sogad atbrauks ar ECHL izlasi, bet kopuma baigi intresanti bus paverot kaa Dinamo uzkachajis izlasi vai nee

  +8 [+] [-]

, 2009-03-18 14:11, pirms 16 gadiem
ko Jūs zēni plēšaties... GALVENAIS ir gūt poziīvas emocijas un priecāties par to, kas MUMS IR
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-03-18 14:12, pirms 16 gadiem
jenotpaurim - izej ārā un izvēdini sliktās domas no sava jenotpaura! .

bet LHF atkala savā stilā - kandidātu saraksts ir, bet mēs to nevienam nerādīsim
lai neiznāk kā parasti - gribētos laicīgi dzirdēt gan kandidātu uzvārdus, gan atskaiti no Baldonieka par to, cik no izlases kandidātiem ir sazvanīti un informēti par gatavošanās ciklu!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-18 14:13, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: vienkaarshi nebeidzu reekt par vaardu "zveeriiga"
Gribeetos zinaat kuri tad buus tie zveeri Ankipaans - kursh speeleejot vienaa mainjaa ar Dinamo diviem rezultatiivaakajiem speeja savaakt vien 14 punktinjus (H+E 84 punkti uz diviem), Beerzinjs - centra uzbruceejs, kursh speejiigs iemest 5 golus sezonaa, Shirokovs - veselus divus!!!, Tribuncovs un Galvinjs - kuri pa diviem speej savaak lietderiibas koeficientu -21 !!!
Nu ohuunie zveeri...
gribi pateikt ka ir bijusi labaka izlase?? kados klubos tagad spele vadosie speletaji. normalos. savaktu visus ahl vasiljevs dinamo un parejie jekimovi un kur vel kadi ir sanak speciga izlase.

     [+] [-]

, 2009-03-18 14:14, pirms 16 gadiem
jenotpauri , neesi kaut kāds krievs gadijumā?
Veiksmi mūsejiem izturēt, viegli nebūs.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-18 14:20, pirms 16 gadiem
Karter rakstīja: Kur var būt tik negatīvs cilvēks? Vai Tev palika vieglāk, ka tu nodirsi pats savu izlasi?
peec pč-parunaasim par sho teemu!!!
pč-ir tipisks-play of-tipa turniirs.un mani satrauc muusu izlases speeleetaaju nespeeja sanjemties un grauzt ledu--atbildiigaakajos momentos!! ja speeleetaajus nemotiveeja --naakamaa gada liigums un rd un riga 2000 play offuss noleeja--bez ciinjas,tad kur ir garantija,ka pč--kautkas mainiisies????
un par ko man priecaaties??? ka joprojaam ker4 ir rezultatiivaaks par beerzinju??? ka naumovam ir jau 40mit??? situaacija ir taada,ka lv izlasee--nav kas iemet un vaartsargu liinija ir gauzjaam beediiga!!! vieniigi aizsardziiba--apmierina!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 14:26, pirms 16 gadiem
bembists rakstīja: ASV visticamak sogad atbrauks ar ECHL izlasi, bet kopuma baigi intresanti bus paverot kaa Dinamo uzkachajis izlasi vai nee
protams,ka izlases liimenis ir audzis,diemzjeel--muusu tieshie konkurenti--belari,fri4i,shveice--arii negulj!! vot peec paaris gadiem(karsums buus progreseejis,rd sastaavs devis augljus,izaudzis speeciigs vaartusargs)--ja veiksme un meistariiba nepievils-tad varam cereet uz 8nieku,bet pagaidaam--priecaasimies par savu--9-12mito vietinju!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 14:28, pirms 16 gadiem
Kā būs,tā būs,tad jau redzēs.Nav ko saspringt,forša bilde rakstam!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 14:33, pirms 16 gadiem
broks7 rakstīja: gribi pateikt ka ir bijusi labaka izlase?? kados klubos tagad spele vadosie speletaji. normalos. savaktu visus ahl vasiljevs dinamo un parejie jekimovi un kur vel kadi ir sanak speciga izlase.
Ja tev liekas zveeriiga izlase, tad puis paarej vienkaarshaak uz basketbolu, Tev tur muuseejie liksies Eiropas chempiniem liidzveertiigi!
Un vairaaku gadu izlases ir bijushas stirpraakas, tas pat ambaalim skaidrs, Irbe, Chudinovs, Zholtoks, Beljavskis, Fanduljs, Kerchs, Viitolinjs var pat paareejos nesaukt... Tagadeejie Tavi "ZVEERI" nav pat mazaa pirksta veerti....

  +3 [+] [-]

, 2009-03-18 14:34, pirms 16 gadiem
kolins rakstīja: Nedoma par negativo! Padoma ir tacu kas nak vietaa!
Nekas gan sagaidisim, kad ari slotaskats izsaus! Cerams jau shogad!
ok--saspraudaat man miinusus,bet ja taa padomaa-tad ir ljoti daudz truukumu un mana kritika nebuut nav nepamatota!! protams es ljoti ceru un gaidu uz izlases panaakumiem,bet esmu pieredzeejis un ljoti labi atceros,kaa muusu zvaigzjnju izlase--ierija--mo itaaljiem,ukrainjiem,baltkrieviem,vaacieshiem,kazakiem,norveegiem,austriju...................un shobriid nav mums--ozo,irbe,zjoltoks,beljavskis,ker4s,panteljejevs,tambijevs,sems,skrastinjsh ,znaroks,viitolinjsh,astashenko..............................

  -1 [+] [-]

, 2009-03-18 14:35, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: prieskam? lai pelnitu noraidijumus? NHL un PC ir divas dazadas speles, nesaubos ka NHL vins ir vertiba tacu pagajusaja gada redzejam kads vins ir eiropas hokeja, spele 4 maina, vartu prieksa nestav. tadjau labak uz PC 4 maina panemt kadu jauno
nav jau tā, kā tu te saki!!! jautājums ir par to vai treneris vinju prot izmantot??
vai viņš nevarētu būt vērtīgs vairākuma izspēlē???

  +3 [+] [-]

, 2009-03-18 14:36, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: Ja tev liekas zveeriiga izlase, tad puis paarej vienkaarshaak uz basketbolu, Tev tur muuseejie liksies Eiropas chempiniem liidzveertiigi!
Un vairaaku gadu izlases ir bijushas stirpraakas, tas pat ambaalim skaidrs, Irbe, Chudinovs, Zholtoks, Beljavskis, Fanduljs, Kerchs, Viitolinjs var pat paareejos nesaukt... Tagadeejie Tavi "ZVEERI" nav pat mazaa pirksta veerti....
nu re--es neesmu vieniigais ,kas taa domaa!!
manliekas mani sapratiis katrs,kas ir sekojis liidzi-izlases gaitaam--kopsh 1997 gada!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-18 14:43, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu, es esmu no 1994.gada sekojis, nu - kas par to? Ko man tagad darīt?
turpini sekot!!!!!!!!!!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-03-18 14:43, pirms 16 gadiem
Cerams ka paņems arī Brahmani, jo RD viņš sevi pierādīja ļoti labi, bet daudzi ir neizpratnē kāpēc viņš tur nepalika!

     [+] [-]

, 2009-03-18 14:44, pirms 16 gadiem
jenotpauris rakstīja: peec pč-parunaasim par sho teemu!!!
pč-ir tipisks-play of-tipa turniirs.un mani satrauc muusu izlases speeleetaaju nespeeja sanjemties un grauzt ledu--atbildiigaakajos momentos!! ja speeleetaajus nemotiveeja --naakamaa gada liigums un rd un riga 2000 play offuss noleeja--bez ciinjas,tad kur ir garantija,ka pč--kautkas mainiisies????
un par ko man priecaaties??? ka joprojaam ker4 ir rezultatiivaaks par beerzinju??? ka naumovam ir jau 40mit??? situaacija ir taada,ka lv izlasee--nav kas iemet un vaartsargu liinija ir gauzjaam beediiga!!! vieniigi aizsardziiba--apmierina!!
A ko tur pec PCh runat? Izlase tiks savakta labaka kadu patreiz var savakt. Vai bus rezultats? Nu tas jau cits jautajums.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-18 14:45, pirms 16 gadiem
jenotpauris rakstīja: nu re--es neesmu vieniigais ,kas taa domaa!!
manliekas mani sapratiis katrs,kas ir sekojis liidzi-izlases gaitaam--kopsh 1997 gada!!!!
Varu iedomāties kā esi sekojis YouTube noskatījies Latvian Hockey. Golden age video?

youtube.com: YouTube - Latvian Hockey (Golden Age)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-18 15:01, pirms 16 gadiem
SportFanTournament.com rakstīja: pilnigi piekritu!
es atbalstu latviju ar visu sirdu, bet jaskatas reali uz musu limeni.
Visi jau redzejam ka mes spelejam atlase uz olimpiadu, tadus komandus ka Ukraina mes paris gadus atpakalj vinnejam 9:3.... bet tagad.....

turesim ikskus, un ceresim uz labako! Sarauj latvija
Paris gadu atpakal ukraini mus nosutija uz luzeru turniru chempionata Vacija 2001 gada un 2000 Peterbruga uzvara ari tika izkapata ar 2-1 pec tam, kad ukraini izvirzijas vadiba speles vidu. Vecais Dinamo ar Sokilu ari vienmer ir mocijies, ta ka nevajag par graujoshajam uzvaram. Tad, kad viniem ir par ko cinities un savakta normala izlase ar viniem gandriz vienmer bija mocibas.

     [+] [-]

, 2009-03-18 15:08, pirms 16 gadiem
Varēja jau šosnedēļ sākt.... visi vietējie kandidāti ir jau brīvi....
1 2 3 86 komentāri