Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Līderi apspēlē HS "Rīga/Prizma-Hanza" hokejistus

Jānis Celmiņš

Līderi apspēlē HS "Rīga/Prizma-Hanza" hokejistus
Foto: Romualds Vambūts, eSports.lv

Otrdienas vienīgajā Latvijas Atklātā hokeja čempionāta spēlē Volvo Sporta centra ledus hallē tikās HS "Rīga/Prizma-Hanza" un HK "Concept". Pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 8:3 svinēja viesi HK "Concept" hokejisti. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Jurijs Gaļajevs.

Spēli Volvo Sporta centra ledus hallē otrdien veiksmīgāk iesāka viesi un jau pirmā perioda pirmajā pusē rezultāta tablo vēstīja 3:0. Perioda beigās HK "Concept" hokejistiem izdevās gūt vēl vienus vārtus un pirmais periods noslēdzās ar visai graujošu viesu pārsvaru - 4:0. Stabilus pamatus viesu uzvarai pirmajās 20 minūtēs ielika Dmitrijs Šancovojs, Viktors Lobačovs, Jurijs Gaļajevs un Marekss Jass.

Otrajā periodā mājiniekiem izdevās divus vārtus atgūt. Perioda sākumā (spēles 22. minūtē) vārtus HS "Rīga/Prizma-Hanza" labā guva Kārlis Brants, bet perioda beigās (spēles 39, minūtē) rezultatīvs bija Oskars Sprincis, panākot 2:4.

Trešajā spēles periodā viesi guva vēl četrus vārtus un saviem pretiniekiem ļaujot gūt tikai vienus (atkal precīzs bija jau pieminētais Sprincis) noveda spēli līdz pārliecinošai uzvarai - 8:3.

Pēc šīs uzvaras HK "Concept" hokejisti Latvijas Atklātā čempionāta turnīra tabulā dala pirmo vietu ar "Ozolnieki/Monarch" komandu. Abām komandām pa 55 punktiem.

LAČ regulārā sezona, 17. februāris

HS "Rīga/Prizma-Hanza" - HK "Concept"
3:8 (0:4, 2:0, 1:4)

Soda minūtes:
10:14 (2:2, 6:6, 2:6)

Izmantotie resursi:
lhf.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-02-18 10:43, pirms 15 gadiem
Līdz ar Enika, Lobačova un Kardaša paņemšanu klāt Concept ir nopietni papildinājies. Ja čaļi pāris nedeļas nopietni patrenēsies Latgalei un Ogrei varētu būt problēmas.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-18 12:09, pirms 15 gadiem
Arii par to pashu iedomaajos, ka ASK un Latgale nevarees gluzhi uz vienas slidas Concept apslidot, jo 90% sastaava ir bijushi profesionaali speeleetaaji ... vieniigi vareetu nospeeleet fakts, ka ASK un Latgale reaali treneejas 2x dienaa, bet Concept speeleetaajiem nav iipasha iemesla, la taa teikt pa reiziitei arii ''neiekapaatu'' un peedeejaa treshdaljaa tas vareetu labi izpausties ...

     [+] [-]

, 2009-02-18 14:03, pirms 15 gadiem
Ogree un Latgalee neviens neiekapaa!? Nezinu, kaads buus rezultaats, bet ja Ogrei un Latgalei speeli taisiis tikai pirmaa mainja, vinjiem buus gruuti gan pret concept, gan pret vilkiem!

     [+] [-]

, 2009-02-18 18:36, pirms 15 gadiem
MarekSS Jass? Tas tā kā "parekss"?