Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsums bez punktiem, "Bruins" uzvar pagarinājumā

Karsums bez punktiem, "Bruins" uzvar pagarinājumā
Mārtiņš Karsums

Aizvadītajā naktī Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā uzvaru izcīnīja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Providensas "Bruins" komanda, kas savās mājās pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Louelas vienību "Devils".

Pirmo trešdaļu mājinieki noslēdza sev labvēlīgi - 2:1. Otrajā trešdaļā komandas vārtus neguva, bet pēdējās 20 minūtēs divus vārtus guva viesi, uz ko mājinieki atbildēja tikai ar vienu precīzu raidījumu. Noslēdzoties trešajai trešdaļai rezultāta tablo vēstīja 3:3, kas nozīmēja to, ka komandām būs jāaizvada pagarinājums. Tajā veiksmīgāki bija mājinieki, kas gandrīz minūti pirms tā beigām guva uzvaras vārtus – Mats Hendriks.

Mārtiņš Karsums šoreiz ar punktiem neizcēlās, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.
Nākamo spēli Providensas "Bruins" aizvadīs piektdien, kad viesos tiksies ar Hartfordas "Wolf Pack".

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

     [+] [-]

, 2008-02-18 16:51, pirms 17 gadiem
vienmer jau nevar but rezultativs :/