Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņam piespēle, "Frontenacs" zaudē

Jānis Pārums

Džeriņam piespēle, "Frontenacs" zaudē
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario Hokeja līgas čempionātā Andris Džeriņš izdarījis rezultatīvu piespēli, tomēr ar to izrādījies par maz, lai viņa komanda uzvarētu – Kingstonas "Frontenacs" izbraukumā ar 3:5 piekāpās Ošavas "Generals" hokejistiem.

Lai gan "Generals" visas spēles laikā uzbruka vairāk, "Frontenacs" izdevās atspēlēties no 0:2, un otrās trešdaļas vidū panākt jau 3:2. Diemžēl spēles otrajā pusē vārtus guva tikai laukuma saimnieki, pēdējo ripu iemetot tukšos vārtos astoņas sekundes līdz spēles beigām, kad "Frontenacs" vārtsargs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Andris Džeriņš asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens. Šosezon 47 spēlēs Džeriņš sakrājis 37 rezultativitātes punktus (16 vārti, 21 piespēle).

Saistītie raksti:
Daugaviņam uzvara, Kuldam zaudējums


Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

     [+] [-]

, 2008-02-18 06:17, pirms 17 gadiem
Malacis Andris, turpina vākt plusiņus savā kontā.