Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ozo grūta uzvara

Andrejs Siliņš

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Sanhosē "Sharks" tikai pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:1 apspēlēja Anaheimas "Ducks" vienību.

Lai arī pirmajās 20 minūtēs iniciatīva piederēja "Sharks" hokejistiem, vārtus guva tieši mājinieki. 14. minūtē Bobijs Raiens pēc Doga Veita un Toda Bertuci piespēlēm atklāja rezultātu, liekot uzgavilēt 17 000 sanākušo "Ducks" līdzjutēju. Otrajā trešdaļā spēles gaita izlīdzinājās, taču jau tās sākumā "haizivis" atguvās, kad precīzs metiens padevās Torijam Mičelam. Mača turpinājumā neviena no komandām vairs vārtus gūt nespēja, lai arī abām bija krietni daudz iespējas spēlēt arī skaitliskajos vairākumos. Pēcspēles metienu sērijā nedaudz veiksmīgāki izrādījās Sandis Ozoliņš ar draugiem (tiesa, bez paša Ozoliņa tiešas piedalīšanās metienu sērijā), un "Sharks" svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Sandis Ozoliņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 39 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu, divas minūtes pavadīja uz noraidīto spēlētāju soliņa, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

NHL regulārā sezona.
16. decembris.

Devils – Flyers 4:2
Rangers – Coyotes 1:5
Blues – Flames 3:5
Blackhawks – Panthers 1:3
Ducks – Sharks 1:2

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:02, pirms 17 gadiem
labs!

  +3 [+] [-]

, 2007-12-17 08:09, pirms 17 gadiem
ir OK. peedeejaa laikaa pret ducks, tieshi ducks uzvar vai nu OT, vai arī pēcspēles metienos...shoreiz sharks vairāk paveicās...prieks

  -1 [+] [-]

, 2007-12-17 08:12, pirms 17 gadiem
Prieks, ka OZO tik stabils, sen jau vajadzēja tā...

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:14, pirms 17 gadiem
OZO tiesjam spele ka zvers!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-17 08:22, pirms 17 gadiem
Skatiijos speeli un varu nomierinaat tos kuri uzskata, ka Ozo loma komandaa ir mainiijusies. Sandis daudz speeleeja vairaakumaa, vinja metieni pa vaartiem (abi) bija diezgan biistami... Tomeer vinsh gadnriiz vai nenoraka speeli atdodot ripu Anaheimas (ja nemaldos Geclafam) uz zilaas liinijas, tikai ripas paarlekshana
paari laapstinjai vinju attureeja no vaartu guvuma, jo Nabakovs jau bija apspeeleets.

Ja par speeli kopumaa, tad mani apbriino 2 paraadiibas Anaheimaa, stulbie noraidiijumi un Zhigeers kopaa ar savu slaveno mazaakuma mainju. Tad ja visaugstaakajaa liimenii atrodama komanda kura atdod veselu periodu pretiniekiem (regulaari) un ciinaas par vietu plejofos, man vienkaarshi truukst vaardu. Es biju bez vaardiem arii kad kaarteejo reizi Piiles nosargaaja savus vaartus mazaakumaa un skatiitaaji veltiija savai komandai ovaacijas... Ilgi tas taa nevar turpinaaties. Starpcitu ar 9-10 noraidiijumiem katraa speelee pat ar 4 augstas (vai augstaakaas klases) aizargiem var izraadiities par maz... Skaists bija Mitchela gols mazaakumaa.

Veel paspeeju paveerot Blues - Flames ciinju. Makdonalds iejuties savaa komandaa 1+1 un Blues dominee iemetienos. Vaarti tiek guuti peec Flames kljuudaam uz savas zilaas liinijas vai pasiivas aizsardziibas slota zonaa, bet Flames turpina braukt paari visiem pretiniekiem savaas izbraukuma speelees.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-17 08:30, pirms 17 gadiem
Pavisam piemirsu, veel atradaas pusperiods laika lai kopaa ar Kojotiem pasmietos par Rendzheriem. Pirms nedeeljas skatoties Kolumbusas speeli dzirdeeju smiekliigu patiesiibu... Shanahens - 11 vaarti, Jagrs - 7,Druurijs - 7, Gomezsh - 6. Un tur aiziet lielaakaa dalja vinju vietas algu griestos un Rendzheriem iespeejams arii ir 2 vai pat triis speeciigas mainjas, tomeer vinji vazaajas par 8-7 vietu un sapnis par uzvaru diviizijaa jau 3. gadu ir tikai sapnis, un taads tas buus liidz paraadiisies arii kaads sakariigs aizsargs.

Ieveerojaat ka visaugstaak Rangers bija gadaa kad vinjiem nebija shanahena bet bija Poti,Rakuneks un Ruchinskis? Shie triis ir aizsardziibas meistari kaadiem jaatrodas Jagra un Strakas tuvumaa.

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:48, pirms 17 gadiem
quick

Tas ir Anaheimas spēles stils. Ne jau tieši pelnīt nevajadzīgus sodus, bet bieži spēlēt agresīvi, fiziski un tuvu uz pārkāpumu robežas. Tieši tādā manierē arī Ducks izcīnija Stenlija kausu.
Izskatās, ka Anaheimai beidzot varbūt izveidosies stabila otrā maiņa - Ryan, Weight un Bertuzzi. Es tiešām ceru, ka komanda tagad ar Nīdermaijera atgriešanos un pēdējā laika maiņām iespēlēsies.

P.S. Prieks arī par Macdonald vārtiem un piespēli Blues sastāvā. Neapšaubāmi viņš tur vairāk iederēsies nekā Ducks sistēmā.

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:54, pirms 17 gadiem
Blues triecienmainja man tieshaam patiik: Bojzs,Makdonalds,Karija. Bet piiles atdod speeles... arii pirms gada tika atdoti nevajadziigi noraidiijumi, bet shiibriizha situaacija ir paari jebkaadaam robezhaam, to atziist gan treneris gan pashi speeleetaaji.. bet nekas nemainaas.

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:54, pirms 17 gadiem
quick,
jā, es biju tas, kam likās, ka Ozo loma samazinās (spriedu pēc laika uz laikuma), bet tagad tiešām atkal 20 min un 10 min vairākumā no tā. tas ri diezgan atzīstami.

Ja vakar teicu, ka Lupus būs nedēļas labākais (pagājušajā naktī tikai viena piespēle), tad šonakt atkal Huseliuss nobliezis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-17 08:59, pirms 17 gadiem
aksel, taa ozo iesaukushu fani ziemeljamerikaa

  +1 [+] [-]

, 2007-12-17 09:08, pirms 17 gadiem
--quick--

Jā , mani arī tracina entie noraidījumi, tas ir arī 1 no iemesliem, kāpēc Anaheima patlaban neatrodas PO zonā.Tieši spēles disciplīnas ziņā. Kas attiecas uz šo spēli, tad domāju, ka viskvēlākajam Sharks līdzjūtējam jāatzīst, ka Šarkiem tomēr mazdrusciņ noplauka...Visā visumā komandas cienīgas viena otras, vismaz es ceru, ka arī Anaheima ar SN atgriešanos sāks spēlēt labāk.Runājot par šo fizisko spēles stilu, jāsaka, ka vairākas komandas to jau cenšas pārņemt, tākā viņi šais izpausmēs vair nav vientuļi.
Simptomātiski tas, ka Sanhosē abus izšķirošos bullīšus iemeta Marlo un Torntons, - bet Geclafs trāpa pa stabu... Vīri novākti '' ne pa knapu'', - Bertucci, Veits utt, bet rezultāta pagaidām nav...
Mazliet nesapratu Tavu izteicienu Žigērs un mazākuma maiņa, - tas kā jāsaprot, - slikti spēlēja mazākumā ? Uzskatu, ka Žigērs ir 1 no līgas top vārtsargiem.

Makdonalda vārti tiešām skaisti, laikam gan viņam īopaši Srelannes priombūtnē vieta šai komandā neatradās. Baigi esmu par to , lai Sentluisa tiktu PO...

Par Ozo. Nesaprotu , par ko šis stāsts, ja cilvēkam vairāk kā 20 minūtes spēles laika. Tikai jāņem vērā, ka Sharks 7 aizsargs Semjonovs indžūrēts.

     [+] [-]

, 2007-12-17 09:09, pirms 17 gadiem
--Thrasher--

Pēdējā laikā esi diezgan slinks rakstītājs...

     [+] [-]

, 2007-12-17 09:13, pirms 17 gadiem
Runājot par nedēļas spēlētājiem, te daži saka Lupuls.Viņš varētu arī nebūt, ņemot vērā , ka Philly ir uzvarējuši šonedēļ tikai vienu spēli. Nebrīnītos, ja tur būtu Iginla, - rezultativitātes punkti 23+25, kompānijā Lekavaljē, starpība 1 punkts.Runājot par vārtsargiem, es savu balsi atdotu Aleksam Oldam no Bostonas. Man šis vārtsargs sāk iepatikties...4 spēlēs ielaisti 7 vārti, tai skaitā 1 šutauts un 3 uzvaras.

     [+] [-]

, 2007-12-17 09:17, pirms 17 gadiem
--quick--

Par reindžeriem es smejos no tūkstošdeviņsimt septiņdesmit kurā tur gada, kad uz turieni pārcēlās Fils Espozito. Vēl joprojām nevaru beigt...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-17 09:22, pirms 17 gadiem
Pēdējās dienās nav bijis tik brīva laika, lai varētu pieslēgties komentāru rakstīšanai.

Arī pagājušajā sezonā Anaheima bija sodu minūšu līdere visā līgā gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas spēlēs, bet tas netraucēja viņiem izcīnīt kausu. Protams nevajadzīgie sodi ir sāpīga lieta komandai, bet es nedomāju, ka tā ir galvenā šīs sezonas Anaheimas problēma. Daudz vairāk komandai skādē nestabilitāte, arī no vārtsargu puses. Žigērs protams ļoti labs vārtsargs, taču sosezon arī spēlē ļoti nestabili. Viņš burtiski ir kā komandas spogulis. Iepriekšējo spēli pret Wild, tieši Žigērs pamanijās pilnībā norakstīt. Es īstenībā ceru, no šī punkta Anaheimas komandai sāksies ceļš augšup.

     [+] [-]

, 2007-12-17 09:23, pirms 17 gadiem
Ar mazākuma maiņu quick laikam domāja slaveno checking line - Palsons, Robs Nīdermaijers un aizargu Co.

     [+] [-]

, 2007-12-17 10:19, pirms 17 gadiem
Ir iespeja nobalsot par Ozo zvaigznu spelei

     [+] [-]

, 2007-12-17 10:31, pirms 17 gadiem
Ja godīgi, tad Ozo loma, piemēram spēlē ar MINesotu, bija diezgan, teiksmi tā - neliela...arī pret Vancuveru viņš bija kā 7-tītais līdz Semenovs nesavainoja roku. Kaut, protams, šo mazāko spēles laiku utt var skaidrot arī ar to, ka Sharks ātri nonāca vadībā un pārliecinoši noveda spēli līdz uzvarai. Bet jau spēlē pret Dalasu (tiešām iesaku, kas neredzēja, noskatīties) Ozo jau bija atpakāl rotācija + vēl 3 periodā ļoti daudz spēlēja, jO sharks bija iedzinēji... Nu un jautajā spēlē bija skaidrs, ka bažām par ozo lomu, laikam nav pamata. Jo principā Sharkos ar aizsargiem ir tāda situācija, ka jāpriecājās arī par to, ka Ozo neveinu spļei nav izlaidis, kamēr Carle, MacLaren, Semenov ir arī pārīti atsēdējuši kā "healthy scratch". Žēl, ka bišku neveicas ar punktu nopelnīšanu.. šajā spēlē arī lieliski Michaleku 1:0 izvirzīja, kam sekoja bullits... bet nekā atkal.

     [+] [-]

, 2007-12-17 12:49, pirms 17 gadiem
Lelfeers,

Taas bija 2 paraadiibas kuras mani Piilees fascinee. Kaa viena n-tie noraidiijumi, otra, pozitiivi fascinee, Zhigeers un slavenaa mazaakuma mainja ar palsonu un niidermaijeru

     [+] [-]

, 2007-12-17 15:06, pirms 17 gadiem
gruta bet vismaz uzvara!

     [+] [-]

, 2007-12-17 18:46, pirms 17 gadiem
nu ducks ši sezona līdz šim vel ir neveiksmīga,pietrūkst viņu uzbrukuma līdera sellanes,zeel ka vins nespelē,domāju ka vins vel spētu kādu sezoniņu nokapāt kā viens no NHL līderiem,pietrūkst Anaheimai tāda līdera,nu vismaz Nīdermajers atgriezās,vajag laiku,viss aizies...

     [+] [-]

, 2007-12-17 21:15, pirms 17 gadiem
Zel ka Patriks Kane neguva punktus... kurs zina cik Kane ir cm un kg??? Busju ljoti pateicigs!

     [+] [-]

, 2007-12-17 21:40, pirms 17 gadiem
Trasher,
Bet tad jau sanaak ka visa komanda ir atkariiga tikai no Zhigeera speeles. Jo tajaas kuras es esmu skatiijies tieshi Zhigeers ir speeleejis milziigu lomu komandaa un atnesis uzvaras vai punktus... Piemeeram speelee pret Kolumbusu vai ieprieksheejaas speeles pret Sharks (divas uzvaras peecspeeles metienos). Nu un tas jau nav nekas neparasts, ja komanda tik daudz speelee mazaakumaa
tad ljoti daudz kas ir atkariigs no vaartsarga, bet paarmest Zhigijam nestabilitaati...

     [+] [-]

, 2007-12-17 22:11, pirms 17 gadiem
Kosmos
Visu informaaciju var samekleet Blackhawks maajas lapaa

     [+] [-]

, 2007-12-17 22:37, pirms 17 gadiem
Ja, bet tur nav tiesji cm un kg, bet gan amerikanju merijumi!

     [+] [-]

, 2007-12-17 23:03, pirms 17 gadiem
=Kosmos=
178cm, 77kg.