Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: LHF preses daļa

Biļetes uz Latvija - Krievija pārbaudes spēlēm hokejā

No 17. oktobra visās „BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz Latvijas un Krievijas pārbaudes spēlēm hokejā, kas 8. un 9. novembrī norisināsies „Arēnā Rīga”. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 9 un 5 lati. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi - Ls 2.5

Pārbaudes spēles pret Krievijas izlasi būs vienīgās Latvijas valstsvienības mājas spēles pirms olimpiskā hokeja turnīra. Līdz ar to, tā būs lieliska iespēja atbalstīt un novēlēt mūsu izlasei veiksmīgu startu olimpiādē. Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans uz novembra spēlēm ir plānojis sapulcināt spēcīgāko sastāvu. Uz „Arēna Rīga” ledus redzēsim Šveices čempionāta pārstāvjus Kasparu Daugaviņu un Ronaldu Ķēniņu, KHL lokomotīvi Miķeli Rēdlihu, aizsargus Oskaru Bārtuli no Doņeckas „Donbass” un Artūru Kuldu no „Salavat Julajev”, KHL čempionvienības Maskavas „Dinamo” uzbrucēju Mārtiņu Karsumu un protams, Rīgas „Dinamo” puišus.

Gatavojoties 2014. gada ziemas olimpiskajām spēlēm 17. un 18. decembrī mūsu izlase izbraukumā divas reizes spēkiem mērosies ar Vācijas izlasi. Savukārt spēļu priekšvakarā Sočos tiks aizvadītas pārbaudes spēles ar Krieviju (08.02.) un Austriju (10.02.) Olimpisko hokeja turnīru Latvijas izlase uzsāks 12. februārī ar spēli pret pēdējā pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējiem- Šveices izlases hokejistiem. Latvijas izlase otro maču turnīrā aizvadīs 14.februārī, kad mūsējo pretinieki būs Čehija. Dienu vēlāk mūsu izlase sacentīsies ar pasaules čempioniem - zviedriem. 18.februārī būs kvalifikācijas spēles ceturtdaļfinālam, kas norisināsies 19.februārī, bet pusfināli tiks aizvadīti 21.februārī.

Ar iegādāto pārbaudes spēles biļeti būs iespēja apmeklēt arī tās dienas paredzētās Sergeja Žoltoka turnīra spēles, kuras norisināsies turpat „Arēnā Rīga”.

Pārbaudes spēles:

datumslaiksspēlevieta
08.11.2013.19:30Latvija – KrievijaArēna Rīga
09.11.2013.19:30Latvija – KrievijaArēna Rīga

, 2013-10-17 10:40, pirms 11 gadiem
lūk kādām ir jābūt cenām hokejā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
3

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
6

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.