Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" uzvar Fillahā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Austrijas "Erste Bank EHL" čempionāta spēlē uzvaru izcīnījis Viktora Ignatjeva pārstāvētais Vīnes hokeja klubs "Capitals", Fillahā papildlaikā ar rezultātu 6:5 apspēlējot vietējo "VSV" vienību.

Spēles pirmā puse labāka padevās Vīnes hokejistiem, un vienubrīd viņiem jau bija izdevies iegūt triju vārtu pārsvaru (4:1). Taču turpinājumā mājinieki spēja atspēlēties, bet 2. trešdaļas vidū jau pārņēma vadību mačā ar 5:4. Aptuveni divarpus minūtes pirms 3. perioda beigām Raimunds Diviss panāca izlīdzinājumu, bet sekojošajā papildlaikā uzvaru nesošos vārtus Vīnes kluba labā guva Patriks Lebo.

Pēc dažu spēļu izlaišanas Vīnes kluba sastāvā laukumā atkal bija devies Viktors Ignatjevs. Ar rezultativitāti viņš neizcēlās, bet spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Nākamo maču "Capitals" aizvadīs 19. oktobrī savā laukumā pret Ļubļanas "HDD Tilia Olimpija".

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at