Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Mums pietrūkst vēlēšanās uzvarēt"

Beresņevs: "Mums pietrūkst vēlēšanās uzvarēt"
Leonīds Beresņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Pēc spēles ir redzams, ka mēs piekāpjamies meistarībā, atpaliekam spēlētāju kvalifikācijas ziņā. Bet pats briesmīgākais ir tas, ka mums pietrūkst arī vēlēšanās uzvarēt," pēc zaudējuma Baltkrievijas atklātā čempionāta spēlē pret "Gomel" (3:5) atzina "ASK/Ogre" galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

"Gribu apsveikt pretinieku komandu ar uzvaru. Jums bija trīs zaudējumi pēc kārtas, kamēr sagaidījāt savu pirmo panākumu, mums tikai tagad ir trīs neveiksmes – tātad mūs komandai vēl ir viena spēle rezervē (smejas), lai varētu jūs panākt," optimismu nezaudē Beresņevs.

Kā pēc spēles norādīja "ASK/Ogre" galvenais treneris, tad klubs pagaidām vēl atrodas optimālā sastāva meklējumos.

"Protams, pēc spēles ir redzams, ka mēs piekāpjamies meistarībā, atpaliekam spēlētāju kvalifikācijas ziņā. Bet pats briesmīgākais priekš manis ir tas, ka mums pietrūkst arī vēlēšanās uzvarēt. Iepriekšējā spēlē pret Žlobinas komandu bija „tā pati bilde”, un arī šodienas mačā tieši tas pats. Toreiz mēs izgāzām 2. periodu, arī šodien izdarījām to pašu. Tajā spēlē mēs uzvarējām 3. periodu, visā spēlē gandrīz izvelkot neizšķirtu, arī šovakar viss notika ļoti līdzīgi," turpina Beresņevs.

Kā traucējošu faktoru treneris minēja to, ka spēle jāaizvada ar trim aizsargu pāriem.

"Pretiniekiem jau ir pieredze, kā spēlēt ar sešiem aizsargiem, bet mūsu puiši nekad agrāk tā nav spēlējuši un, protams, viņiem ir ļoti liela slodze, acīmredzot pēc spēlēm viņi vēl nepagūst atgūt spēkus. Esmu novērojis, ka puiši regulāri spēlē pārāk garus laika posmus, bet ir jācenšas ļoti ekonomēt savus spēkus, lai saglabātu svaigumu. Kopumā ceru, ka manai komandai viss labākais vēl tikai priekšā," noslēdza Beresņevs.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-17 01:56, pirms 16 gadiem
tas jau laikam sliktākais, kas var būt...
ja nav vēlmes uzvarēt, tad var zauudēt pat krietni vājakam pretiniekam!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-17 02:08, pirms 16 gadiem
nu ja, ja niemet vārtos, tad nav vārtu guvuma. būtu iemetuši, būtu vārti...

  +3 [+] [-]

, 2008-09-17 06:44, pirms 16 gadiem
Reāli jau tā ir, ka tam BAČam nav nekādas intrigas, nekur izkrist nav iespējams, netikt uz Latvijas pleiofiem arī nav iespējams un nekādu principiālu cīņu, kas būtu saistošas skatītājiem, arī nav. Tās ir gandrīz tādas kā pārbaudes spēles visas sezonas garumā.

     [+] [-]

, 2008-09-17 07:54, pirms 16 gadiem
Uz latvijas playoffiem nokomplektēs komandu un tad jau skaties Lat. Čempioni!!! Vajag tikai gribēt uzvarēt kādas četras vai nedaudz vairāk spēles visā sezonā un galvenais mērķis sasniegts! Tagad tikai trennējamies!!!

Ja godīgi žēl skatīties kā viņi mokās uz laukuma!!! Bet Jja saņemas, tad dzīvo tik pa pretinieku zonu! Vienīgais saņemas viņi tikai tad , kad jau viss ir zaudēts!!! Bēdīgi!!!
Skatītāji! Katastrofa! Tukša Halle!
Mazliet žēl!

     [+] [-]

, 2008-09-17 08:56, pirms 16 gadiem
kasagrande rakstīja: Reāli jau tā ir, ka tam BAČam nav nekādas intrigas, nekur izkrist nav iespējams, netikt uz Latvijas pleiofiem arī nav iespējams un nekādu principiālu cīņu, kas būtu saistošas skatītājiem, arī nav. Tās ir gandrīz tādas kā pārbaudes spēles visas sezonas garumā.
Tas jau sāk izklausīties pēc tādas kā attaisnošanās Kad agrāk BAČ spēlēja tikai R2000 un LM, arī tad neviens nekur neizkrita un par tikšanu Latvijas play-off cīnījās fārmklubi, bet tas nebūt nemazināja interesi par BAČ spēlēm... attiecībā uz ASK komandu drīzāk taisnība ir Beresņevam, bet attiecībā uz katastrofālo apmeklējumu Ogrē, manuprāt, pie vainas ir RD faktors + šodienas ekonomiskā situācija, cilvēki vairāk piedomā, kur un cik tērēt.

     [+] [-]

, 2008-09-17 08:57, pirms 16 gadiem
Kādi skatītāji! Mājaslapa - s**s, nevar ielikt komandas sastāvu. Pirms sezonas? - Latvijas kauss, sastāva komplektācija - info nekādas. Tagad nevar ielikt pilnvērtīgu komandas sastāvu, kur būtu redzami VISI spēlētāji nevis tikai tie kas bija pagājušajā sezonā, bet arī tie kas nākuši klāt. Nemaz nerunājot par statistiku, intervijām ar spēlētājiem, citu info. Nezinu kā ir Ogrē, varbūt visa pilsēta izlīmēta ar plakātiem par gaidāmajām cīņām un iedzīvotāji - potenciālie līdzjutēji saņem detalizētus info bukletus savā pastkastītē. Bet nu šitāda mājaslapa labu priekštatu par komandu nerada. Diezgan nīkulīgi
P.S. Un LM tas pats.

     [+] [-]

, 2008-09-17 09:56, pirms 16 gadiem
Diez vai ASK popularitaati vairo Berjas panjemtie igaunju krievi. Pie mums tachu var taadus pashus pasmelt, vismaz saveejie speeleetu.

     [+] [-]

, 2008-09-17 10:14, pirms 16 gadiem
chau! ataa rakstīja: Diez vai ASK popularitaati vairo Berjas panjemtie igaunju krievi. Pie mums tachu var taadus pashus pasmelt, vismaz saveejie speeleetu.
Terentjevs un Iļjins ir OK, bet tie pārējie tiešām tādi paši, kā vietējie.

     [+] [-]

, 2008-09-17 15:54, pirms 16 gadiem
leonīda beresniva vajag atlais kamer nau pa velu