Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Metalurgs 2" pieveic leišus

Latvijas atklātajā čempionātā (LAČ) hokejā SK "Liepājas Metalurgs 2" hokejisti ar rezultātu 6:2 savā laukumā pārliecinoši pieveica Elektrēnu "Energija" vienību no Lietuvas. Šī bija svarīga uzvara, lai liepājnieki turpinātu cīņu par iekļūšanu labāko četriniekā.

Jaunie metalurgi cīņas ievadā izpildīja trenera Vladimira Kupļinova doto uzdevumu – pirmie guva vārtus (Artūrs Mickēvičs), taču sekoja kļūda, spēlējot mazākumā, un pēc minūtes uz tablo atkal bija neizšķirts – 1:1, raksta portāls liepajniekiem.lv.

Pie šāda rezultāta abas vienības arī atgriezās no pirmā pārtraukuma, bet nākamās divdesmit minūtes viesiem kļuva par ļaunu murgu. Sākotnēji liepājniekiem nācās izturēt neskaitāmus lietuviešu uzbrukumu viļņus, kuru laikā laukuma saimniekiem bija nopietnas problēmas ar izkļūšanu no savas zonas. Teicams mūsējo vārtos bija Jānis Kalniņš, bet uzbrukumā lieliski nospēlēja virknējums: Bruno Zabis – Māris Diļevka – Egils Kalns, raksta portāls.

Otrās trešdaļas ceturtajā minūtē mūsējos vēlreiz vadībā izvirzīja Andrejs Jakušins (2:1), bet vēlāk trīs minūšu laikā metalurgi guva četrus vārtus – hat-trick Kalnam, trīs rezultatīvas piespēles Zabim, bet mājinieku pēdējos vārtus pusminūti līdz otrā perioda beigām guva Dāvis Paipa – 6:1. Pēdējo 20 minūšu laikā liepājnieki darbojās uzmanīgi, lai nedotu viesiem iespējas atspēlēties, un, lai arī 46. minūtē "Energija" vienus vārtus atguva, arī ar šo uzdevumu metalurgi tika galā, vēsta liepajniekiem.lv

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-17 22:34, pirms 15 gadiem
Volx rakstīja: Paldies Ivaram par vietējās hokeja dzīves atspoguļojumu kas nākotnē būs mūsu nākotnes zvaigznes.
Zini,kas par joku?
Es Paipu pazinu vel kā galīgu bērnu,bet tagad skaties sitās jau pa LM2!
Njā,LM jaunatnes hokejam jau ir 12 gadi pagājuši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja