Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvara, Kuldam zaudējums

Jānis Pārums

Daugaviņam uzvara, Kuldam zaudējums
Kaspars Daugaviņš
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario Hokeja līgas čempionātā uzvaru svētdienas vakarā izcīnīja Kaspara Daugaviņa Misisogas "St. Michaels Majors", savukārt Artūra Kuldas komanda Pīterboro "Petes" piedzīvoja neveiksmi.

"St. Michaels Majors" izbraukumā ar 5:3 pieveica Sadbarijas "Wolves". Vēl trešās trešdaļas 16. minūtē rezultāts bija neizšķirts (3:3), bet atlikušajā laikā "Majors" guva divus vārtus, pēdējo ripu iemetot tukšos vārtos un izcīnīja uzvaru. Kaspars Daugaviņš šoreiz, lai cik tas neierasti nebūtu, palika bez punktiem, taču nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

"Petes" arī izbraukumā ar 4:6 atzina Bremptonas "Battalion" pārakumu. Otrās trešdaļas 17. minūtē Pīterboro hokejisti bija pārliecinošā vadībā ar 4:1, taču mača turpinājumā nospēlēja katastrofāli, ielaižot četras ripas un kaptitulējot visā spēlē. Artūrs Kulda "Petes" rindās nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Naktī uz pirmdienu spēli aizvadīs arī Andra Džeriņa klubs Kingstonas "Frontenacs", kas izbraukumā tiksies ar Ošavas "Generals".

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja