Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vācijā divas uzvaras, divi zaudējumi

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ar dažādām sekmēm spēles Eiropas hokeja līgās aizvadījuši vairāki Latvijas leģionāri. Tā, piemēram, Vācijā divas no mūsu hokejistu pārstāvētajām vienībām izcīnīja panākumus, vēl divas – piedzīvoja neveiksmes.

Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē uzvaru izcīnīja Volfsburgas "Grizzly Adams", savā laukumā ar 4:3 uzveicot Kaseles "Huskies". Arvīds Reķis uzvarētāju rindās ar rezultativitāti neizcēlās, nopelnīja divas soda minūtes, bet maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Bet ar zaudējumu nācās samierināties Herbertam Vasiļjevam un Krēfeldes "Pinguine". Savā mājas arēnā pingvīniem ar 1:2 nācās piekāpties Diseldorfas "DEG Metro Stars". Mūsu uzbrucēja kontā neitrāls lietderības koeficients.

Vācijas 2. Bundeslīgā pie panākuma tika Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins", savā laukumā ar 3:0 apspēlējot Drēzdenes "Eislöwen". Mājinieku vārtos spēli uzsāka un veiksmīgi savus pienākumus veica Edgars Lūsiņš, taču 3. perioda sākumā viņu nomainīja Jans Gurica. Visticamāk, Latvijas vārtsargs guvis kādu savainojumu un tāpēc nav varējis turpināt maču.

Edijs Brahmanis un Kritmitšau "Eispiraten" vienība savu skatītāju priekšā ar 1:4 zaudēja Bītigheimas-Bisingenas "Steelers". Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Aleksandrs Serikovs un Džastins Kellijs. Laukuma saimnieku rindās vienīgais precīzais raidījums Georga Albrehta kontā. Brahmanis spēli pabeidza bez rezultativitātes punktiem un bez soda minūtēm.

Dānijas "AL-Bank Ligaen" spēlē Sergeja Čubara pārstāvētais klubs "Hvidovre Ligahockey" viesos ar 2:5 atzina Frederikshavnas "White Hawks" hokejistu pārākumu. Čubars ne ar ko īpašu spēles protokolā neatzīmējās.

Savukārt Čehijas hokeja Ekstralīgā Tršinecas "HC Ocelari" bez Jāņa Andersona līdzdalības savā laukumā ar 5:1 pārspēja "BK Mlada Boleslav" vienību.

Izmantotie resursi:
www.del.org
www.esbg.de
www.hokej.cz
www.al-bankligaen.dk

  +2 [+] [-]

, 2009-10-16 23:59, pirms 15 gadiem
Lūsiņš sāk iespēlēties

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 08:49, pirms 15 gadiem
Mit Verdacht auf Muskelfaserriss im Oberschenkel musste Lusins in der 44. Minute vom Eis getragen werden.

Kājas augšstilba muskulis sarauts, sastiepts neesmu mediķis bet 2-3 nedeļas viņš visticamāk nespēles.

Vācieši gan viņu slavē spēlējot pilnīgi bez kļūdām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-17 14:00, pirms 15 gadiem
Volx rakstīja: Vai tad bija šaubas par Lūsiņu?
Jau Latvija viņam bija fantastiskas sērijas gan Odres,R2000 un Vilku satāva.
nekas - tūlīt atnāks persona ar nicku Miškins, noliks Lūsi pie vietas, paziņojot, ka šamais ir lūzeris, salīdzinot ar neviena nesaprasto Muštukovu