Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Avangard" medī NHL vārtsargu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Avangard" medī NHL vārtsargu
Džons Greiems
Foto: AP

Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) klubs Omskas "Avangard" jau tuvākajā laikā varētu noslēgt līgumu ar Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) kluba Karolīnas "Hurricanes" otro vārtsargu Džonu Greiemu.

Kā ziņo Krievijas Interneta portāls "sports.ru", tad Omskas "Avangard" jau tuvākajā laikā varētu noslēgt līgumu ar pieredzējušo NHL vārtsargu Džonu Greiemu.

Pagājušo sezonu 32 gadus vecais spēlētājs aizvadīja Karolīnas "Hurricanes" un Albanī "River Rats" (AHL) vienībās. Karolīnā Džons nospēlēja 17 spēles, kurās vidēji ielaida 3.75 vārtus un atvairīja 87.5% no visiem metieniem. Savukārt Albanī komandā Greiems aizvadīja 7 spēles, kurās vidēji ielaida 3.04 ripas, bet atvairīja 91.2% no visiem metieniem.

Atgādināsim, ka NHL spēlētāja karjeru Greiems, kurš tika draftēts 1994. gadā ar kopējo 229. numuru, sāka 2000. gadā, kad debitēja Bostonas "Bruins" vienībā. Vēl amerikāņu vārtsargs NHL karjeras laikā ir pārstāvējis Tampabejas "Lightning" un Karolīnas "Hurricanes" vienības. Kopumā Greiems savā NHL hokejista karjerā ir aizvadījis 224 spēles, kurās izcīnīja 97 uzvaras, 12 "sausās" spēles, vidēji spēlē ielaidis 2.79 vārtus un atvairījis 89.8% no visiem pretinieku metieniem.

Jāpiebilst, ka Omskas "Avangard" vienība KHL čempionātā ir ielozēta vienā divīzijā ar Rīgas "Dinamo" vienību.

Izmantotie resursi:
sports.ru
thehockeynews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-05-16 19:06, pirms 16 gadiem
Nu savus 3 golus spēlē ir cerība iemest, ja mūsu varotčikam trāpās lielā diena Omska ir ņemema. Tas pie nosacījumiem ja šito fruktu nomedīs, ieliks pret RD vārtos, uzbrucēju metīs pa vārtiem un vispār ja kādreiz tāda spēle notiks (gaidu RD sastāvu) arī reāli.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-16 19:07, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Nu savus 3 golus spēlē ir cerība iemest, ja mūsu varotčikam trāpās lielā diena Omska ir ņemema. Tas pie nosacījumiem ja šito fruktu nomedīs, ieliks pret RD vārtos, uzbrucēju metīs pa vārtiem un vispār ja kādreiz tāda spēle notiks (gaidu RD sastāvu) arī reāli.



Šitas Greiems ir tas pats "frukts", kas stāvēja ASV izlasei vārtos 2006 gada Olimpiādē, Turīnā un viņam tika samesti 3 goli (Vasiļjeva gols vispār bija "konfekte")

  +3 [+] [-]

, 2008-05-16 19:10, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Šitas Greiems ir tas pats "frukts", kas stāvēja ASV izlasei vārtos 2006 gada Olimpiādē, Turīnā un viņam tika samesti 3 goli (Vasiļjeva gols vispār bija "konfekte")

Interesanti! Liekas ka čalim patīk skaitlis 3 tas gols bija super un fakts ka autors ir Herberts tai brīdī izjūtas dubultoja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-16 23:56, pirms 16 gadiem
kaartejaa pile ?! tapat kaa teica, ka gandriiz jau ir parakstiits liigums ar Jagru, bet kaa izteicas pats jagrs, tad pirmas tiesiibas uz vinju buus Rangeriem !!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-17 09:02, pirms 16 gadiem
maaRensons rakstīja: kaartejaa pile ?! tapat kaa teica, ka gandriiz jau ir parakstiits liigums ar Jagru, bet kaa izteicas pats jagrs, tad pirmas tiesiibas uz vinju buus Rangeriem !!!!


Nav pīle. Nu jau viss ir oficiāli! Līgums noslēgts.
Par Jāgru... Jaro var runāt ko un cik grib, bet ar viņa sniegumu nav īpaši apmierināts ne klubs ne līdzjutēji.... un kas Ņujorkā notiek, ka d līdzjutējiem nepatīk kāds spēlētājs, šķiet, nav jāatgādina. Tāpēc Jāgrs, visdrīzāk, arī spēlēs Omskā.