Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: U-18 izlase zaudē somiem

Egils Broks
Egils Broks
Latvijas U-18 hokeja izlase ar zaudējumu sāka pasaules čempionātu, kurš notiek Baltkrievijā. Pirmajā mačā Leonīda Beresņeva trenētā komanda atzina Somijas pārākumu - 2:7.
Vērtējums:

  +6 [+] [-]

, 2010-04-16 21:17, pirms 14 gadiem
Kaut kā uztrauc jauno vārtsargu spēle. Pagaidām neredzu kādu īpašu talantu atradeni šajā postenī. Domāju, ka arī šajā vecumā vārtos čalis var darīt brīnumus, domāju, ka Irbe, Masaļskis jau ir parādījuši labu piemēru kā ar savu fantastisko spēli var apgriezt spēli kājām gaisaā. Reizēm nesaprotu, ko tie jaunie čeļļi domā stāvot vārtos- par karsējmeitenēm tribīnēs??? Bet ir tak PČ..meitenes pēc tam!!!!!!!! Gudļevski saņemies!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-16 21:46, pirms 14 gadiem
fantomas rakstīja: Kaut kā uztrauc jauno vārtsargu spēle. Pagaidām neredzu kādu īpašu talantu atradeni šajā postenī. Domāju, ka arī šajā vecumā vārtos čalis var darīt brīnumus, domāju, ka Irbe, Masaļskis jau ir parādījuši labu piemēru kā ar savu fantastisko spēli var apgriezt spēli kājām gaisaā. Reizēm nesaprotu, ko tie jaunie čeļļi domā stāvot vārtos- par karsējmeitenēm tribīnēs??? Bet ir tak PČ..meitenes pēc tam!!!!!!!! Gudļevski saņemies!!!!
Taadu Masalski lidz 20 gadu vecumam zinaaja tikai retais, Gudlevskis shajaa momentaa ir pat labaakaa situaacijaaa kaa Masalskis.

     [+] [-]

, 2010-04-16 21:53, pirms 14 gadiem
es uzskatu ka šajā spēlē vārtsargu var vainot vinīgi 2 vārtu zaudējumos jo pārējie tika zaudēti totāla koncentrācijas trūkuma, un uzbrucēju nespējas pieņemt to ka ir jāspēlē aizsardzībā! Viņiem piemērs būtu jāņem no Sprukta jo tik koncentrēti un pašaizliedzīgi spēlējot aizsardzībā Latvijas izlasi sagrau nebūtu iespējams! Turklāt lai aizsargātos nav vajadzīgs supertalants pietiek ar labu fizisko un psiholaģisko sagatvotību!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 21:55, pirms 14 gadiem
nu ko lai saka.. diezgan pashvaki

  +1 [+] [-]

, 2010-04-17 11:20, pirms 14 gadiem
Dažos brīžos izskatās ka ir konkrētā besī spēlē reti kuru epizodi līdz galam nu tā ar nūjas galu pabaksta varbūt..
Daugavas paaudze u18 izskatījās cerīgāk protams cik nu arī var no pieejamajiem video spriest tik var bet nu tomēr!
Latvijā jau čaļi met pa 30 vārtiem sezonā varbut tāpēc tādi