Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MoDo Hockey" uzvar, "Sodertalje" spēlē neizšķirti

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ar mainīgām sekmēm kārtējās spēles Zviedrijas "Elitserien" līgā aizvadījušas Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības. Vienā no mačiem pie uzvaras tika Atvars Tribuncovs un Ērnšeldsvīkas "MoDo Hockey".

Ērnšeldsvīkas klubs savā laukumā ar rezultātu 6:3 pārspēja "Mora IK" hokejistus. Vēl pēc pirmajām 20 minūtēm "MoDo Hockey" atradās zaudētājos ar 1:3. Taču ļoti veiksmīgi mājinieki aizvadīja spēles 2. periodu, kuru noslēdza savā labā ar 4:0, bet pēdējā trešdaļā guva vēl vienus vārtus un galarezultātā izcīnīja uzvaru ar 6:3.

Atvars Tribuncovs spēlēja mazliet ilgāk par 23 minūtēm, kuru laikā atzīmējās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā Rodrigo Laviņa pārstāvētā "Sodertalje" vienība savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Šellefteo "AIK" hokejistiem – 2:2. Laviņš laukumā pavadīja gandrīz divas minūtes un šajā laikā nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamos mačus mūsu hokejistu pārstāvētās vienības aizvadīs 19. februārī.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se