Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam vārti un piespēle zaudētā spēlē

Jānis Pārums

Karsumam vārti un piespēle zaudētā spēlē
Mārtiņš Karsums
Foto: Providence Bruins

Mārtiņam Karsumam gūstot vārtus un izdarot rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētais klubs tomēr nespēja uzvarēt, savā laukumā ar 2:4 atzīstot Portlendas "Pirates" pārākumu.

Mārtiņš Karsums septītajā minūtē izvirzīja "Bruins" vadībā, taču otrā trešdaļa Providensas hokejistiem bija neveiksmīga – sešu minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti un no 1:0 rezultāts kļuva 1:3. Mača noslēdzošajā periodā "Bruins" ielaida vēl vienus vārtus, taču spēja vienus arī gūt – pēc Karsuma un Bīrona Bica piespēlēm precīzs metiens izdevās Paskālam Peletjēram - 2:4.

Karsums pa pretinieku vārtiem izdarīja trīs metienus, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens. Karsums tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Latvieša rēķinā šosezon 12 vārti un 33 piespēles 52 spēlēs.

Citā spēlē Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Phantoms" izbraukumā ar 1:0 pieveica Skrentonas "Penguins" hokejistus. Bartulis izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-16 06:30, pirms 17 gadiem
Un Skrentonas Penguins vārtos Marks Andrē Flerī, kuram tā jau bija otrā spēle, un abas reizes viņš bija starp mača zvaigznēm.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-16 06:54, pirms 17 gadiem
izskataas, ka Karsuma klubs grib nograabt trofeju. un tas ir labi, jo mums izlasee uz doto mirkli taa iisti nav chalju kas zinaatu , kas ir PLEJOFF's, kad grauzh katru kvadraatcentimetru un speelee katru speeli kaa peedeejo. bija Archa, tas zinaaja, Kaarlis zin, Sandis zinaaja, Raitis( zin. un nav svariigi, kaadaa peec speeka liigaa, bet augstaa liimenii.

     [+] [-]

, 2008-02-16 08:11, pirms 17 gadiem
h_t_r

Ja jau sāki ņemt AHL pleijofus (un saki, ka vienalga kādā līmenī), tad vēl pieraksti klāt Spruktu, Karsumu, Bārtuli un vēl dažus citus, kuri ASV ir spēlējuši izslēgšanas spēles. Tas pats Karsums, ja vēl neesi aizmirsis, QMJHL spēlēja playoff spēles... Nav jau nemaz mums to plejofiešu tik maz. Taču lieta ir citā - kuri no viņiem tādā pat stilā/manierē spēlē izlasē.

b2
Flerī mēģinās izkonkurēt Konklinu... paredzams interesants duelis.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-16 10:52, pirms 17 gadiem
Mārtiņš ir šobrīd 18 rezultatīvākais līgā, un 9 labākais piespēļu dalītājs. (Tikai otrā pieaugušo sezona). Tas priecē.

     [+] [-]

, 2008-02-16 13:07, pirms 17 gadiem
Tā turpināt mežoni!
Kā nointervē - tā ieliek banku

  +1 [+] [-]

, 2008-02-16 15:21, pirms 17 gadiem
Abos golos piedaliijies, tas priecee, turklaat arii Espozito sniegtaa informaacija par statistiku skan labi.