Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rēdliham piespēle uzvaras vārtos, Muštukovs rezervē

Jānis Pārums

Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL) aizvadītajā naktī ar rezultatīvu piespēli izcēlās Elmiras "Jackals" aizsargs Jēkabs Rēdlihs, bet vārtsargs Ervīns Muštukovs palika uz Sinsinati "Cyclones" rezervistu soliņa.

Elmiras "Jackals" saspringtā spēlē pagarinājumā ar 5:4 pārspēja Rīdingas "Royals". Pēc otrās trešdaļas "Jackals" bija iedzinējos ar 1:4, taču trešajā trešdaļā atspēlējās, bet pagarinājumā guva uzvaras vārtus, kuros asistēja arī Rēdlihs. Vēl latviešu aizsarga rēķinā trīs metieni pa pretinieku vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Ervīns Muštukovs atgriešanos ECHL neatzīmēja ar došanos laukumā, jo šoreiz Sinsinati "Cyclones" vārtus sargāja Maksims Dagnalts, atvairot 32 no 34 pretinieku metieniem. "Cyclones" ar 6:2 sagrāva Džonstaunas "Chiefs".

Izmantotie resursi:
www.echl.com
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze