Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pastarīšu duelī uzvar "Latgale/Juniors"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Aizvadītas kārtējās spēles Latvijas atklātajā čempionātā hokejā. Vienā no spēlēm Daugavpilī tikās divas patlaban vājākās līgas vienības "Latgale/Juniors" un SK "Rīga-18". Ar rezultātu 3:2 pārāki izrādījās "Latgale/Juniors" hokejisti.

Spēles rezultātu 2. perioda sākumā atklāja rīdzinieki, kad pēc Artūra Batraka un Pētera Pujāta piespēlēm precīzs bija Henrijs Uzraugs. Uz to ar diviem vārtu guvumiem trešdaļas vidū atbildēja laukuma saimnieki, pārņemot vadību mačā ar 2:1. Pēdējā trešdaļā katra no komandām guva vēl pa vieniem vārtiem, un spēle noslēdzās ar "Latgale/Juniors" uzvaru ar 3:2.

Citā spēlē hokeja kluba "CONCEPT" hokejisti izbraukumā ar 2:1 uzveica "Ozolnieki/MONARCH" vienību. Uzvaras vārtus viesiem 3. perioda vidū guva Jānis Tomans.

Bet "Liepājas metalurgs 2" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 atzina Elektrēnu SC "Energija" pārākumu. Uzvaru nesošo bullīti realizēja Dovidas Kulevičus.

Izmantotie resursi:
www.lhf.lv

     [+] [-]

, 2008-11-15 21:16, pirms 16 gadiem
Nu varbūt Rīgā pret Latgali Rīga-18 beidzot gūs pirmo uzvaru čempionātā???

     [+] [-]

, 2008-11-16 00:48, pirms 16 gadiem
Pašreizējais Latvijas čempionāts ir ļoti labs priekš tādām komandām kā Rīga 18 un Latgale/Juniors, jo tās nav pašas spēcīgākās un spēlētāji gūs labu pieredzi. Es vispār nezinu kādu pieredzi jaunie Daugavpils hokejisti varēja gūt pagājušajā gadā. Latvijā ir vajadzīga to līgu piramīda, jo tikai tad būs kaut kāda komandu attīstība. Visi gribēs pacelties uz augstāku līgu utt. Nezinu, kādā līmenī un pēc cik gadiem būs Jelgavas, Ventspils un Valmieras jaunie hokejisti, bet ļoti ceru, ka tur arī tiks izveidotas vismaz U20 hokeja komandas.

     [+] [-]

, 2008-11-16 11:09, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Pašreizējais Latvijas čempionāts ir ļoti labs priekš tādām komandām kā Rīga 18 un Latgale/Juniors, jo tās nav pašas spēcīgākās un spēlētāji gūs labu pieredzi. Es vispār nezinu kādu pieredzi jaunie Daugavpils hokejisti varēja gūt pagājušajā gadā. Latvijā ir vajadzīga to līgu piramīda, jo tikai tad būs kaut kāda komandu attīstība. Visi gribēs pacelties uz augstāku līgu utt. Nezinu, kādā līmenī un pēc cik gadiem būs Jelgavas, Ventspils un Valmieras jaunie hokejisti, bet ļoti ceru, ka tur arī tiks izveidotas vismaz U20 hokeja komandas.
Vispār jau Valmierā ir U20 hokeja komanda, tikai jautājums kāda???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja