Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Phantoms" pārāki par "Penguins"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Aizvadītajā naktī Amerikas hokeja līgā (AHL) pie uzvaras tikusi Oskara Bārtuļa pārstāvētā vienība Filadelfijas "Phantoms", savā laukumā ar rezultātu 5:2 apspēlējot Vilksbēras/Skrentonas klubu "Penguins".

Jau pēc 1. perioda mājinieki bija ieguvuši divu vārtu pārsvaru – 3:1. Arī nākamo 20 minūšu laikā izpaudās "Phantoms" hokejistu pārsvars uzbrukumā, tomēr šajā trešdaļā ne viņiem, ne pretiniekiem tā arī neizdevās gūt vārtus. Savukārt 3. periodā Fildelfijas klubs savam rēķinam pievienoja vēl divus precīzus raidījumus, uz kuriem "Penguins" spēja atbildēt tikai ar vienu, un galarezultātā spēle noslēdzās ar "Phantoms" uzvaru ar 5:2.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju sastāvā guva Darens Reids un Stefans Ruzička.

Savukārt Oskars Bārtulis spēles protokolā atzīmējās ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

     [+] [-]

, 2007-10-15 23:37, pirms 17 gadiem
Un pretiniekiem vārtos Edmontonas ''varonis'' Konklins. Tā arī viņam neizdevās iekosties Millerā.