Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Plekanecs sagādā Ziemeļamerikas U23 komandai pirmo zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Plekanecs sagādā Ziemeļamerikas U23 komandai pirmo zaudējumu
Tomāšs Plekanecs
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņai, Čehijas izlase pārbaudes spēlē ar 3:2 pieveica Ziemeļamerikas U23 komandu, pretiniekiem sagādājot pirmo neveiksmi. Uzvaras vārtus 52. minūtē guva viltīgais čehu kapteinis Tomāšs Plekanecs.

Ātru un azartisku hokeju demonstrējošā Ziemeļamerikas U23 izlase, kas divas reizes bija pieveikusi Eiropas komandu, pirmajā pretiniekus atstājot sausā, bet otrajā piecas ripas iemetot pirmo 16 minūšu laikā, pret čehiem ātri nonāca iedzinējos.

Vairākumā Ondržeja Palāta metiens no vidējas distances pēc rikošeta pārlidoja pāri Metam Marejam - vārtsargam, kurš aizveda Pitsburgas "Penguins" līdz uzvarai Stenlija kausā. Tādējādi Čehijas valstsvienība 11. minūtē izvirzījās vadībā ar 1:0.

Taču Ziemeļamerikas jaunieši pēc nonākšanas iedzinējos turpināja doties uz priekšu. Raiens Ņūdžents-Hopkinss neizmantoja izgājienu divi pret vienu, bet nepieskatītais Brendons Sāds no tuvas distances nepārspēja Mihalu Noivirtu, kuru mača vidū nomainīja Petrs Mrāzeks. Tuvu vārtu guvumam bija arī čehi, tomēr Palātam, kurš pretuzbrukumā tika pie atlēkušās ripas, pat ar diviem mēģinājumiem nebija pa spēkam dubultot pārsvaru.

Otrās trešdaļas beigās Ziemeļamerikas U23 neizmantoja divus izgājienus vienatnē pret vārtsargu. Vispirms Džonijs Gudro, noķerot pretiniekus uz nomaiņu, nespēja no neērtā satvēriena izslidināt ripu starp kājsargiem, bet Marka Šaiflī metiens lidoja garām tālajam stūrim.

48. minūtē Čehijas valstsvienība dubultoja pārsvaru - Davids Pastrņāks uzvarēja divcīņā aiz vārtiem un nekavējoties nogādāja ripu līdz Radekam Faksam, kurš netraucēts no vārtu priekšas panāca 2:0. Tomēr prieki bija īsi - aizsargs Šeins Gostisbērs ar šāvienu no kreisās malas tālajā stūrī atjaunoja vienu vārtu deficītu ziemeļamerikāņiem.

Vēl pēc divām minūtēm Ziemeļamerikas U23 komanda panāca 2:2. Jakubs Vorāčeks ne tikai neizmantoja izgājienu trīs pret vienu, bet arī iedzīvojās savainojumā, kura dēļ uz rezervistu soliņa atgriezās pagalam lēni. Komandas biedrs nenocietās un devās laukumā, tāpēc čehiem tika fiksēti seši laukuma spēlētāji. Vairākumu realizēja šā gada drafta pirmais numurs Ostons Metjūss, kurš pēc izjukušas kombinācijas izcēlās no vārtu priekšas.

Vārtu birums turpinājās, jo pēc 53 sekundēm Čehijas valstsvienība atgriezās vadībā un nodrošināja uzvaru - 3:2 panāca komandas kapteinis Tomāšs Plekanecs. Viņš spēlēja viltīgi, pēc piespēles no aizvārtes saņemšanas metienu izdarot brīdī, kad atradās ar muguru pret vārtiem, un pretinieku ripu ķērājs Konors Helebaks šādu pavērsienu negaidīja.

Čehija Pasaules kausā, kas sāksies 17. septembrī un risināsies līdz 1. oktobrim, spēlēs vienā grupā ar mājinieci Kanādu, Amerikas Savienotajām Valstīm un Eiropas komandu. Savukārt Ziemeļamerikas U23 vienība cīnīsies ar zviedriem, somiem un krieviem.

Slēpts komentārs: Cofijs

  +3 [+] [-]

, 2016-09-15 01:29, pirms 8 gadiem
Skaisti spele jaunie protams,bet kludas ik pa bridim rupji.diez vai vinus var pieskaitit favoritu pulkam,Lai gan individuali loti specigi un var visadi but.

P.S. Tik daudz1 Pret 0, 2 Pret 1,3 Pret 1 un pat 4 Pret 1 izgajienus labu laiku nebiju redzejis

     [+] [-]

, 2016-09-15 02:25, pirms 8 gadiem
Čehiem šī varbūt gulbja dziesma pirms izdzišanas. Ar pieredzi paņēmu, bet neko dižu neprognozēju. Kopā ar somiem un krieviem spēlēs otrās vijoles.

  -4 [+] [-]

, 2016-09-15 03:20, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Čehiem šī varbūt gulbja dziesma pirms izdzišanas. Ar pieredzi paņēmu, bet neko dižu neprognozēju. Kopā ar somiem un krieviem spēlēs otrās vijoles.
Par laimi tu esi tikai trollis un neko daudz no hokeja nesaproti

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 06:53, pirms 8 gadiem
Cofijs rakstīja: Par laimi tu esi tikai trollis un neko daudz no hokeja nesaproti
Bet tu esi tintes pakausis,un tavi krievi papildlaikā pakāsa Kanādai.

  +4 [+] [-]

, 2016-09-15 06:56, pirms 8 gadiem
Cik sapratu tā pati Eiropas komanda sagrāva zviedrus ar 6:2... vot i tiec skaidrībā kas ir kas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-09-15 07:53, pirms 8 gadiem
Pa lielam sis turnirs ir pilnigs fufelis ... skaidrs kad ipasnieki cer pelnit pikji ar slavenajiem hokeja dueliem bet eiropas izlase? varbut vajadzeja uztaisit vel NHL all star izlasi utt utt ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-15 08:37, pirms 8 gadiem
NHL ALL STAR izlase spēlē Kanādas kreklos.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-15 08:40, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: NHL ALL STAR izlase spēlē Kanādas kreklos.
tas bija sarkasms lol ... skita ka krievi nav pie pilna prata lai izdomatu kaut kadus idiotiskus pasakumus utml. bet sitais nav talu no krievinu idejam. lol

  -3 [+] [-]

, 2016-09-15 08:40, pirms 8 gadiem
Loģisks iznākums, čehiem tomēr ir meistarkomanda nevis mākslīgs algotņu formējums.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 10:09, pirms 8 gadiem
coffijs rakstīja: Bet tu esi tintes pakausis,un tavi krievi papildlaikā pakāsa Kanādai.
Ar gailīšiem vari mēroties ar Abragu kepon . Tieši tā. Vakar tava varenā Kanāda knapi izglābās un tikai papildlaikā uzvarēja. Biju gaidījis ko vairāk. Ziemeļamerika pat Eiropai zaudē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja