Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kučerova dalība finālsērijas sestajā spēlē zem jautājuma zīmes

Kučerova dalība finālsērijas sestajā spēlē zem jautājuma zīmes
Ņikita Kučerovs piektajā spēlē pēc ietriekšanās vārtu stabā laukumā vairs neatgriezās.
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan Tampabejas "Lightning" krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs ir devies kopā ar komandu uz Čikāgu, pagaidām nav zināms, vai viņš varēs piedalīties Stenlija kausa izcīņas finālsērijas sestajā spēlē pret "Blackhawks".

"Viņš bija lidmašīnā," atklāja "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers. "Es teiktu, ka viņam ir līdzīga situācija, kāda bija Benam Bišopam pirms sērijas piektās spēles. Rīt [šodien] mums būs treniņš, taču neizdariet secinājumus, ja viņš tajā nepiedalīsies."

21 gadu vecais Kučerovs iepriekšējā mačā pēc sadursmes ar "Blackhawks" vārtsargu Koriju Krofordu krita un ar plecu ietriecās vārtu stabā. Viņš laukumā vairs neatgriezās, bet "Lightning" piedzīvoja zaudējumu ar 1:2. Stenlija kausa finālsērijā rezultāts pašlaik ir 3-2 "Blackhawks" komandas labā, bet sestais mačs notiks naktī uz otrdienu Čikāgā.

"Viņš ir acīmredzami labākā stāvoklī nekā vakar. Ja godīgi, tad domāju, ka pastāvēja iespēja viņam atgriezties laukumā jau piektajā spēlē. Taču tā nenotika. Šajā divās dienās viņam būs tik nepieciešamā atpūta," norādījis Kūpers. Vārtsargs Bišops izlaida finālsērijas ceturto spēli, bet piedalījās piektajā mačā. Tomēr viņa statuss nebija zināms līdz pat spēles dienas rīta treniņam. Paredzams, ka līdzīgi varētu būt ar Kučerovu. Krievu uzbrucējs ar desmit gūtiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm ir otrs rezultatīvākais komandas hokejists, atpaliekot tikai no maiņas partnera Tailera Džonsona, kuram ir par punktu vairāk.

"Acīmredzami, ka viņš ir bijis būtisks iemesls mūsu panākumiem. Viņš ir guvis vārtus svarīgos brīžos. Ļoti labs spēlētājs. Ceram, ka viņš būs atpakaļ ierindā," piebildis "Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +3 [+] [-]

, 2015-06-15 10:19, pirms 9 gadiem
Ta startp citu AHL Monarch vineja Kaldera kausu serija 4:1 parspeja Kenina klubu Comets. Un tas vis notika 36h atpakal, bet nu svarigi ir tak zinat par Kucerovu!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-15 12:23, pirms 9 gadiem
it kā jau vairs nebūtu nepieciešami pierādījumi par 3.14 kas notiek Krievijā, bet šim es nevarēju mierīgi paiet garām...
Семьи погибших в катастрофе хоккеистов «Локомотива» получат 26 тысяч рублей вместо 1 миллиона.
Семьи погибших в катастрофе хоккеистов...

  +3 [+] [-]

, 2015-06-15 12:27, pirms 9 gadiem
Leonc rakstīja: it kā jau vairs nebūtu nepieciešami pierādījumi par 3.14 kas notiek Krievijā, bet šim es nevarēju mierīgi paiet garām...
Семьи погибших в катастрофе хоккеистов «Локомотива» получат 26 тысяч рублей вместо 1 миллиона.
http://www.eurosport.ru/ice-hockey/khl/2014-2015/story_sto4784035.shtml
Nu ja 17tk vieta samaksa 450e. Nauda visam nepietiek teroristi ir pirmaja vieta tie dargi izmaksa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja