Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bostona patur Karsuma konkurentu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bostona patur Karsuma konkurentu
Čaks Kobasū (pa kreisi) ar Filu Kesselu.
Foto:AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) klubs Bostonas "Bruins" ir parakstījis jaunu līgumu uz trim gadiem ar labās malas uzbrucēju Čaku Kobasū.

Bostonas "Bruins" ģenerālmenedžeris Pīters Čiarelli vakar paziņoja, ka Kobasū viņa vadītājā komandā spēlēs vēl vismaz nākamos trīs gadus.

Pats Kobasū, kurš pagājušsezon bija otrais labākais vārtu guvējs komandā, bija spiests izlaist "play-off" spēles, jo jau regulārās sezonas izskaņā lauza kāju. Pašlaik jau ir pagājušas astoņas atveseļošanās nedēļas un pats spēlētājs uzskata, ka tuvākās nedēļas laikā viņš varēs atsākt treniņus.

"Ir laba sajūta, ka komanda novērtē manu darbu. It sevišķi tādā situācijā. Tagad atliek vien pilnībā sadziedēt savainojumu un gatavoties nākošajai sezonai", sacīja pats Kobasū, komentēdams šo situāciju, "pašlaik viss iet uz labo pusi. Es gan nezinu tieši kad es varēšu atgriezties uz ledus, bet domājams, ka nekādu sarežģījumu nebūs. Kauls jau ir saaudzis un es vismaz varu darīt ikdienišķas lietas. Nav vērts skatīties pagātnē, jācer uz labāko!"

Čiarelli kluba lēmumu pagarināt līgumu ar Kobasū komentēja šādi: "Čaks aizvadīja labu sezonu. Viņš rādīja to sniegumu, kādu mēs no viņa gaidījām. Viņš guva vārtus īstajā laikā, labi izmantoja spēka spēli un lieliski palīdzēja komandai."

Jāpiebilst, ka pagājušās sezonas 73 spēlēs Kobasū guva 22 vārtus un atdeva 17 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņa kontā 29 soda minūtes un lietderības koeficients plus seši.

Atgādināsim, ka arī Latvijas izlases hokejists Mārtiņš Karsums ir Bostonas "Bruins" sistēmā un Kobasū būs viens no viņa tiešajiem konkurentiem par vietu sastāvā, jo abi spēlētāji spēlē vienā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-15 19:13, pirms 16 gadiem
lai vismaz izlaiz uz dazhaa speleem!!!iespejams karsums sevi pieradiitu!!! : @

     [+] [-]

, 2008-05-15 19:21, pirms 16 gadiem
vinjam jamaina komanda, jo priekshaa ir ljoti daudz konkurenti, un tiem jau vel pievienosies Beržerons, kas izarstejis savainojumu..

     [+] [-]

, 2008-05-15 19:26, pirms 16 gadiem
KaraLis rakstīja: vinjam jamaina komanda, jo priekshaa ir ljoti daudz konkurenti, un tiem jau vel pievienosies Beržerons, kas izarstejis savainojumu..


Liekas, ka, lai tiktu NHL komandas maiņa būtu vislabākais variants. Viņš ļoti augsta līmeņa AHL spēlētājs un to viņam nebūs grūti izdarīt!
Jātiek kautkā zem Losandželosas, Floridas, Karolinas vai kādas citas...
Nezinu, cik tas ir reāli, viņam laikam ir kautkādas tur saistības ar pašreizējo...

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 19:38, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Liekas, ka, lai tiktu NHL komandas maiņa būtu vislabākais variants. Viņš ļoti augsta līmeņa AHL spēlētājs un to viņam nebūs grūti izdarīt!
Jātiek kautkā zem Losandželosas, Floridas, Karolinas vai kādas citas...
Nezinu, cik tas ir reāli, viņam laikam ir kautkādas tur saistības ar pašreizējo...


Losandželosas sistēmā viņam konkurentu būtu ne mazāk (tieši no jaunajiem). Foridā tāpat. Karolīnā, savukārt ir labi spēlētāji pamatsastāvā.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-15 20:35, pirms 16 gadiem
Žēl tiešām cerēju drīz ieraudzīt esportā ziņu : Karsums pārceļas no Providensas uz Bostonu .. =]

     [+] [-]

, 2008-05-15 20:42, pirms 16 gadiem
anD_One rakstīja: Žēl tiešām cerēju drīz ieraudzīt esportā ziņu : Karsums pārceļas no Providensas uz Bostonu .. =]


Pagaidi līdz septembrim. Ātrāk nekas nebūs.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-15 21:13, pirms 16 gadiem
Ja viņš netiks tad būs psc.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 22:27, pirms 16 gadiem
Man jau patiktu ja vinjs Thrasheros uzspeletu... ar Kovi uzrubitu hoki ....

  +1 [+] [-]

, 2008-05-15 22:28, pirms 16 gadiem
Kosmos rakstīja: Man jau patiktu ja vinjs Thrasheros uzspeletu... ar Kovi uzrubitu hoki ....


Kulda uzspēlēs...