Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Erats pagarina līgumu ar "Predators"

Juris Miņins
Juris Miņins

Erats pagarina līgumu ar "Predators"
Martins Erats gūst vārtus.
Foto:AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienība Nešvilas "Predators" pagarināja līgumu uz vēl septiņām sezonām ar vienu no saviem pieredzējušākajiem spēlētājiem Martinu Eratu.

Līgums ir parakstīts uz septiņiem gadiem par kopējo summu $31.5 miljoni.

Erats ir komandas trešais visu laiku rezultatīvākais hokejists, jo savas karjeras laikā ir guvis 253 punktus. Atgādināsim, ka Martins 1999. gada jauno spēlētāju izvēlē ar kopējo 191. numuru tika izvēlēts Nešvilas "Predators" vienībā.

26 gadus vecais čehu hokejists savā līdzšinējā NHL karjerā vidēji sezonā ir guvis 53 punktus, bet pēdējā no tām uzstādīja personīgo rekordu vārtu guvumu ziņā - 23 vārti. Tāpat pagājušajā sezonā viņa kontā 34 piespēles un 40 soda minūtes, bet lietderības koeficients negatīvs - mīnus trīs.
Sešās izslēgšanas spēlēs Erats guva 4 (1+3) punktus, kas bija labākais rādītājs komandā, taču viņa rezultativitāte neglāba "Predators" no zaudējuma sērijā pret Detroitas "Red Wings"

Tāpat savas NHL karjeras laikā Erats ir aizvadījis 407 spēles regulārajā sezonā un 20 izslēgšanaš spēlēs, visas Nešvilas "Predators" vienībā.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-05-16 01:20, pirms 16 gadiem
Nav pirmas mainas speletajs, bet nenoliedzami vertigs komandai.