Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzvar abas līdervienības

Jānis Celmiņš

Uzvar abas līdervienības
"Ozolnieki/Monarch" hokejisti
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā šodien tika izspēlētas divas spēles. Pie uzvarām tajā tika abas čempionāta līdervienības SK "Liepājas Metalurgs 2" un "Ozolnieki / MONARCH".

Liepājnieki savā laukumā šodien uzņēma DHK "Latgale" un pēc pirmajām 20 spēles minūtēm bija izvirzījušies vadībā ar 2:1, bet otrā perioda beigu daļā palielināja savu pārsvaru līdz diviem vārtiem – 3:1. Lai gan viesiem trešā perioda septītajā minūtē izdevās pietuvoties līdz minimumam (2:3), tā īsti par uzvaru pacīnīties viņi nespēja. Mājinieki atlikušajā laikā guva divus vārtus, viesi vienus un spēle noslēdzās ar visai pārliecinošu liepājnieku uzvaru – 5:3.

Pa diviem vārtiem "Liepājas Metalurgs 2" labā šodien guva Bruno Zabis un Egils Kalns, vieni Māra Diļevkas rēķinā.

Otrā šodienas Latvijas Atklātā hokeja čempionāta spēlē "Ozolnieki / MONARCH" hokejisti viesos pamanījās nonākt zaudētāju lomā pret SC "Energija" (1:2), taču spēja gūt piecus bez atbildes vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Viktors Lobačovs.

Pēc SK "Liepājas Metalurgs 2" un "Ozolnieki / MONARCH" komandu kārtējām uzvarām komandas saglabājušas līderpozīcijas arī čempionāta turnīra tabulā. Abas komandas ieņem attiecīgi pirmo un otro vietu, bet trešajā pozīcijā atrodas DHK "Latgale".

Izmantotie resursi:
lhf.lv

Slēpts komentārs: bandidas

     [+] [-]

, 2009-11-15 09:27, pirms 15 gadiem
Ozolnieki spēlēja mājās nevis izbraukumā