Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Muštukovs atgriežas Noksvillas "Ice Bears" (labots)

Ir kļuvis zināms, ka vārtsargs Ervīns Muštukovs ir nolēmis atgriezties SPHL kluba Knoksvillas "Ice Bears" sastāvā, kurā viņš grib aizvadīt visu atlikušo sezonu.

Atgādināsim, ka pēc nesaskaņām ar Pensakolas "Ice Pilots" komandas galveno treneri, Muštukovs tika izlikts neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Jau nākamjā dienā par mūsu spēlētāja pakalpojumiem ieinteresējās Gvinetas "Gladiators" komanda, kura arī paņēma mūsu vārtsargu. Taču šeit Muštukovam neizdevās pārliecināt komandas treneri, un pēc trīs spēļu nosēdēšanas uz rezervistu soliņa, Muštukovs nolēma atgriezties SPHL kluba Noksvillas "Ice Bears" sastāvā, kur viņš tagad grib pavadīt visu atlikušo sezonu.

"Es negribu nekur vairs iet," saka Muštukovs. "Es gribu spēlēt. Es esmu šeit spēlējis, un man šeit patīk."

Arī komandas treneris Skots Hilmans cer, ka beigsies šī Muštukova braukāšana.
"Viņš jau šogad ir bijis trijās vietās. Viņa uzdevums tagad ir būt šeit, spēlēt daudz, izcīnīt čempiontitulu un nākamgad pārcelties uz spēcīgāku komandu."

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Ervīns Muštukovs pārstāvēja Toledo "Storm" komandu, kuras sastāvā viņš nospēlēja 17 spēlēs (no kurām viena bija "play-off" turnīrā), ielaida 43 vārtus un divas spēles beidza "sausā".

Izmantotie resursi:
www.knoxnews.com

  -3 [+] [-]

, 2007-11-14 10:47, pirms 17 gadiem
eu, kā ar to NHL? gaidu komentārus.

     [+] [-]

, 2007-11-14 10:59, pirms 17 gadiem
nu pagaidi

     [+] [-]

, 2007-11-14 11:21, pirms 17 gadiem
Rakstā ir milzonīga kļūda, Muštukovs ir atgrizies Knoksvils Ice Bears. Lūk virsraksts no Knoksvilas mājas lapas - Mustukovs rejoins Ice Bears, plans to finish season here .

     [+] [-]

, 2007-11-14 11:28, pirms 17 gadiem
un kur tad tie visi kas tūlīt gudri spriedīs pa Ervīnu..........

  -3 [+] [-]

, 2007-11-14 11:32, pirms 17 gadiem
veismanis,

un ko tad Tu gribēji dzirdēt??? es drīzāk gaidu kādu komentāru tieši no Tevis, jo cik atceros, Tu tomēr esi tuvāk stāvošs Ervīnam...
Slēpts komentārs: Straka

  +1 [+] [-]

, 2007-11-14 11:39, pirms 17 gadiem
Nu lab'....Speciāli priekš veismanis!
Nu šitāds "airētājs" mums nākamgad Kanādā ta toč nebūs vajadzīgs.... USA 6.(!!!!!) līga! Tas ir hrenova...

Bet ja nopietni, tad darba tagad Muštukovam būs oi, ku daudz.... jācer, ka kondīcijā viš ir labā jo citādi.... traumas traumas... (tfu tfu tfu.. šob ņesglaziķ....)

  +2 [+] [-]

, 2007-11-14 11:42, pirms 17 gadiem
Nu ko lai saka protams ka žēl,ka tā ir sanācis visu laiku jau nopaš sākuma
bija problēmas sāksim ar to ka Ervīnu noturēja Pensakola līdz pēdējai dienai
jo nezināja ko darīt un kuru atbrīvot jo Broderam NHL diktēja noteikumus,ka
būšit daudz jāspēlē un,kad Ervīnu atlaida tad jau bija [par vēlu jo ja tas būtu bijis ātrāk tad Viņš būtu spēlējis Lasvegasa viņi Ervīnu gaidīja lidz pēdējam brīdim,......Tad Kā jau visi zina Ervīns devās uz Gvinetu jau bija isplānotas spēles kad būs jāspēlē,un atkal nekā jo uz NHL atgriezās traumētais Lehtonens un Ervīnam atkal nesanāca debitēt jo no AHL atsūtīja vārtsargu uz Gvinetu.....pa to laiku kamēr Ervīns bija Gvinetā bija divi piedāvājumi no CHL,kas ir viena līga zemāk.....un atkal nekā jo aģents teica nu pagaidīsim pagaidīsim un kamēr gaidīja arī tur vairs vietu nebija...lūk tā un cik es zinu Ervīns teica,ka neiskatīs vairs nekādus piedāvājumus un paliks Knoxville līdz sezonas beigām.....Tākā cecinājumus varat darīt paši protams,ka Gribētu spēlēt Izlasē jo uz to laiku jau sezona būs beigusies,bet nu cik var noprast tad diezvai Znaroks būs tas,kas Ervīnu pasauks uz Pārbaudes spēlēm........

     [+] [-]

, 2007-11-14 11:50, pirms 17 gadiem
>veismanis
Nu no 6. līgas domāju, ka toč nepasauks...un principā Značokam arī neko tur pārmest nevarētu... Kaut gan hvz... a patiesībā ja jau Tev ir kontakti ar Muštukovu, tad labāk pasaki šim, lai viņš beidz māžoties un brauc uz Eiropu! Te gan pie izlases būs tuvāk gan (Značoks varēs šo pārbaudīt), skaties, moš kādā normālākā līgā tiks!

     [+] [-]

, 2007-11-14 11:56, pirms 17 gadiem
Ervīns nevar spēlēt eiropā jo viņam ir spēkā līgums ar LIEPĀJAS METALURGU
un Mihalmihalič nedod atļauju tā lūk.....,bet par spēļu pieredzi nevar sūdzēties ar Knoxville jo tur spēlē bez aizsardzības un priekš vārtsarga tas ir ok.......

  -2 [+] [-]

, 2007-11-14 12:11, pirms 17 gadiem
A kada vaina 6 amerikas ligai??? Domaju samsung premjer('pusprofesionala) liga pat tuvu nestav...

  +2 [+] [-]

, 2007-11-14 12:31, pirms 17 gadiem
kasha
Es gan domāju, ka stāv.

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:21, pirms 17 gadiem
Manuprāt vārtsargam tiešām vienalga vienīgi jāskatās kāds spēles stils. Atceros kad Zinkovs spēlēja Dānija tur šim bija pa 40-50 metieniem pa vārtiem jo dāņi nekombinēja, bet vienkārši visu laiku meta pa vārtiem tas pats varētu būt arī šeit. Un gan jau ja parādīsies kāda laba iespēja Ervins arī pārbrauks uz kādu labāku klubu.

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:24, pirms 17 gadiem
Par SPHL runājot nu pirms gadiem 3 tur uzspēlēja vietējās tā laika zvaigznes Vegners un Razgals un diez ko spoži toreiz šiem tur negāja kādi 4-5 punkti 25 spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2007-11-14 13:29, pirms 17 gadiem
>Edgars
Razgals nekad nav spēlējis SPHL

  +2 [+] [-]

, 2007-11-14 13:31, pirms 17 gadiem
Tur spēlēja Jānis Tomans un 21 spēlē guva 24 punktus.

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:37, pirms 17 gadiem
Edgars,

Tu tiešām domā, kas viss, kas nepeiciešams, lai kļūtu par augstas klases vārtsargu ir tikai daudz metienu pa vārtiem???? naivais....

redzi, bez tā visa ir arī vajadzīgi arī nopietni vārtsargu treneri, kas, zinot SPHL atalgojumu, diezvai vispār ir (un ja ir tad, ne jau augstas klases).

Ortkārt, nu un ka 40-50 metienu pa spēli? pie primitīva hokeja visi šie 40-50 metieni arī ir primitīvi un arī izpildītāji nav augsta līmeņa. Cita lieta, ja spēlē'augstākā līgā, kur ir meistarīgāki uzbrucēji un kombinacionālāks hokejs, kaut metieni varbūt tur būs zem 20 pa visu spēli, toties, katrs no tiem būs daudz bīstamāks. Un arī metēji daudz meistarīgāki.

  -2 [+] [-]

, 2007-11-14 13:37, pirms 17 gadiem
kasagrande

latviski paartulkojot Knoxville ir Noksvilla, arii izruna anglju valodaa ir nevis Knoksvilla, bet Noksvilla, kaa raksta autors ir jau uzrakstījis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-14 14:30, pirms 17 gadiem
TheView,

Baltkrievija nebūtu labs variants, jo belaru līga Eiropā neko augstu nekotējas un pēc tam dabūt darbu labākā līgā būs problēmas. Taču no otras puses - Eiropas vadošajās līgās arī no ECHL (nemaz nerunājot par SPHL) ļoti nelabprāt ņem, līdz ar to belaru līga jau būtu ļoti labs līmenis (protams, ja tur paņemtu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-14 15:02, pirms 17 gadiem
Lai brauc čista uz Latviju. Uz Čehijas, Baltkrievijas līgu, Krievijas augstāko viņš domāju varētu derēt.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-14 15:05, pirms 17 gadiem
"Es negribu nekur vairs iet," saka Muštukovs. "Es gribu spēlēt. Es esmu šeit spēlējis, un man šeit patīk."

es domāju šie vārdi izsaka, ka tuvākajā laikā ervīns par eiropu nedomā... skumji, ka tik muļķīgi sanāca, bet domāju viņš šobrīd ir vismaz ECHL līmeņa vārtsargs un nešaubos, ka nākamgad tur atgriezīsies (ja paliks USA)... skumji, ka 1 gads pazaudēts

  +1 [+] [-]

, 2007-11-14 15:11, pirms 17 gadiem
>veismanis, Edgars
Nu nez vai tas ir labs rādītājs priekš līgas un līmeņa, ja komanda spēlē praktiski bez aizsardzības, ok, moš arī vārtsargam tā darba ir daudz, bet te nu ir jāpiekrīt Abragam.... kāds tas darbs ir...?! Ir atšķirība vai tie ir mēmajās kombinācijās izspēlēti un "savērpti" metieni vai tie ir vienkārši šķēlieni pa kasti pie pirmās izdevības (kā pārsvarā spēlē Z/A zemākajās līgās)! Šādā parodijā par hokeju, kas pie tam ilgst visu sezonu šaubos vai var būt sezonas beigās labā līmenī (nejaukt ar formu) arī vārtsargs....

     [+] [-]

, 2007-11-14 16:22, pirms 17 gadiem
Abragam, alam

Nu labi nedaudz neprecīzi izteicos bet būtība jau bija tā ka Zinkovs pierada pie viena spēles stila neviens nekombinē tikai met kas pēc tam šim radīja problēmas izlasē jo pretinieki nemeta, bet kombinēja. Tiesa gan problēmas ir arī otrādi tā Naumovam pēc sezonas Krievijas tehniskajā hokejā bija gruti izlasē kur švakāks pretinieks met no jebkuras pozicijas.

     [+] [-]

, 2007-11-14 17:33, pirms 17 gadiem
>Edgars
Nu redz'! Muštukovam var būt tās pašas problēmas kā Zinkovam no šitā "skrien un met" (runājot basketbola terminā) hokeja, nākampavasar, jo gan USA, gan Canada būs konpinacionāls hokejs, kāds sen jau ir gan NHL gan AHL un domāju arī slovēņi spēlēs kombinacionālu Eiropas stila hokeju.... a Muštukovs būs pieradis pie "skrien un met"....

     [+] [-]

, 2007-11-14 18:51, pirms 17 gadiem
nee nu par to ka ervins jau sopavasar vareetu speeleet izlasee kaa pirmais vaartsargs nav pilniigi nekaadas runas - pat ja notiks briinums un znaroks iedomaasies vinju uzaicinaat uz treninjiem - esmu paarliecinaats ka paarsteigumu nebuus un pirmie divi bus masaljskis un naumovs( seciba vareetu varieet), man jau gan gribeetos lai palieto arii kaadu no jaunajiem vieteejiem, kas uz to briidi butu labaakaa formaa - liepaajaa, riiga un pat ogree atrastos pa vienam taadam! anywayz - mazliet saruugtina ka solis uz atpakalju erviinam, tomer citu variantu mums nav - vinjs ir vistuvaak labam liimenim no visiem iespejamiem uz izlasi kandidaatiem, taadeelj jaagaida un jaaskataas kas notiek! otra lieta - arturs dzelzs - vinjs tagad speelee vai kas ir ar vinju? jo vienaa briidii atceros kaads kautko raxtiija ka vinjs metis malaa hokji un nopietni iesprindzis uz maaciibaam? vinjam jau arii tiiri sakariiga naakotne vareetu buut...vel arii enkuzens pagaidaam skjiet labs eiropas liimenja vaartsargs nakotnee...vaartus gan vinjs laiz daudz - bet cik esmu siogad skatiijies LSPA speeles, tad paarsvaraa neprasmiigas aizsardziibas deelj...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-14 19:31, pirms 17 gadiem
nu nekas- var vinju arii saprast- cik var meetaaties shurpu turpu. nospeelees sezonu liidz beigaam, pasauks sho naakamgad(varbuut shosezon) uz normaalu echl klubu un viss buus bumbaas. te jau cilveekiem lielaakajai daljai viss ir tikai divaas kraasaas, bet reaalajaa dziivee ne jau vins ir slikts vaartusargs(ja jau gribeeja uz ahl saukt augshaa!!!!), bet probleemas ir vainu agentam vai menedzmentam komandaas. taa kaa Erviin degunu augshaa un ja gribasspeeks buus, tad arii rezultaati neizpaliks.

     [+] [-]

, 2007-11-14 19:39, pirms 17 gadiem
par kraasaam piekriitu! un arii izturiibas noveeleejumaa pievienojos!

     [+] [-]

, 2007-11-14 20:29, pirms 17 gadiem
Līdz ar to izskatās, ka ar tiem vārtsargiem sevišķi spoži neiet. Bija laiki, kad divi spelēja pasaulē vislabākajā līgā un jaunie, kas mina uz papēžiem... A tagad? Ir tikai divi kungi, kuri var stāvēt kastē (Masaļskis,Naumovs) daudz maz pieklājīgi, vienalga,ka spelē Baltkrievijā...
Izskatās, ka ir Latvijas hokeja valstībā iestājusies krīze

     [+] [-]

, 2007-11-14 20:51, pirms 17 gadiem
kriize jau ir paaris gadus - patreiz mees saakam vismaz sajust ka varbuut peec daziem gadiem buus ok...taa uzreiz nemaz nevar saprast kura poziicija mums ir sliktaakaa situacijaa - vartsargi vai centri...katraa zinjaa aizsargi abu tipu un wingeri jau ir ok - arii jaunatne sajaas pozicijaas ir jau daudzsolosa!

     [+] [-]

, 2007-11-14 20:59, pirms 17 gadiem
Bet pats interesantākais ir tas, ka kādu laiciņu atpakaļ mums stāstīja (jo tā arī bija), ka mums ir pasaules klases atzīti vārtsargi, kā arī uzbrucēji un pats par sevi, aizsargi. Bet tagad ar katru gadu viss mainās. Un nevar saprast vai uz labo, vai slikto pusi.Kaut gan, ja paskatās uz mūsu resursiem, tad jau izskatamies pieklajīgi.
Bet vienmēr jau gribās vairāk...

     [+] [-]

, 2007-11-14 23:42, pirms 17 gadiem
ja neskaita aizsargus un paariiti wingeru tad nekas mums nav pieklaajiigs paareejais... jaa - bija mums laba izlase pirms gadinjiem 8-10... bet taadas paaudzes mainjas jau notiek - viens no piemeriem ir vaacijas futbola izlase - kas tikai peedeejos divus gadus ir atpakalj apritee no paaudžu kriizes, kas bija kops devinjdesmitajiem - ar mums ir liidziigi - jauni un perspektiivi katraa zinjaa mums ir! ne tik daudz cik gribeetos, tajaa pasaa laikaa arii zem 16 g. ir viens otrs uzvaards kas jau dzirdeets un tepat forumos izcelti...man gribeetos domaat ka gadi 3-4 un bus mums izlase kas ciiniisies ne tikai par 1/4 finalu bet ari pacinisies par 1/2 finaalu! tas protams pie siis situacijas skan optimistiski, bet dzivosim redzesim!