Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Arī ''Liepājas metalurga'' pirmā komanda svin uzvaru pēcspēles metienu sērijā

Arī ''Liepājas metalurga'' pirmā komanda svin uzvaru pēcspēles metienu sērijā
A. Kuzmenkovs ar saviem maiņas biedriem turpina rezultativitātes sēriju.
Foto. skliepajasmetalurgs.lv

‘’Liepājas metalurgs’’ hokejisti Baltkrievijas Atklātā hokeja čempionāta (BAČ) 2012/2013. gada regulārā sezonas ietvaros šovakar Baltkrievijas pilsētā Lidā aizvadīja spēli pret vietējo hokeja klubu ‘’Lida’’. Liepājnieki svinēja uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:3.

Liepājniekiem šovakar bija pēdējā pārbaude pirms došanās uz IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otro kārtu Somijas pilsētā Vaasu. Metalurgi pirms šīs spēles bija aizvadījuši divas uzvarētas spēles (ar rezultātiem 9:1 un 2:0) savu skatītāju priekšā pret hokeja klubu ‘’Mogiļev’’.

Metalurgi pirms šīs spēles BAČ kopvērtējuma tabulā pēc aizvadītām 13 spēlēm ar izcīnītiem 24 punktiem ieņēma 4. vietu, bet metalurgu šodienas pretinieki arī aizvadot 13 spēles bija izcīnījuši 23 punktus, kas viņiem deva 5. vietu. Šī spēle nesa principiālu raksturu par vietu tabulā.

Liepājnieku treneri šovakar savas komandas vārtu drošību bija uzticējuši Jānim Kalniņam, bet Jāni Auziņu atstājuši rezervē. Metalurgu laukuma spēlētāju sastāvā bija viena būtiska izmaiņa, jo atpakaļ uz Rīgas ‘’Dinamo’’ bija devies 2. maiņas uzbrucējs R.Bukarts.

Pirmā perioda pirmās 10 minūtes abas komandas aizvadīja, izlūkojot pretinieku pozīcijas. Spēles rezultātu 13. minūtē atklāja K.Ņikuļins, kurš izmantoja viesu noraidījumu. Metienu attiecība pēc pirmā perioda 16:10.

Otrā perioda sestajā minūtē liepājnieki ieguva viena spēlētāja pārsvaru, kas palika neizmantots. Otrā perioda 12. Minūtē savu vārdu teica metalurgu rezultatīvākā maiņa, un A. Kuzmenkovs panāca rezultāta izlīdzinājumu. Perioda pēdējās 27 sekundes liepājnieki varēja aizvadīt vairākumā, tomēr rezultātu mainīt tie nespēja.

Trešo periodu liepājnieki iesāka vairākumā, ko to nespēja izmantot. Tomēr pēc četrām minūtēm metalurgi vairākumu izmantoja, un atkal savu vārdu teica viesu rezultatīvākā maiņa. Liepājniekus vadībā perioda piektajā minūtē izvirzīja A. Mickevičs. Perioda 11. minūtē jau viesi palika mazākumā, un mājinieki to spēja izmantot. Vārtu guvums S. Kopicevam. Spēles pamatlaika komandas vairāk pie vārtu guvumiem netika, un tās bija spiestas aizvadīt papildlaiku.

Papildlaikā neviena no komandā vārtus neguva, un arī metalurgu pirmā komanda šodien bija spiesta izpildīt pēcspēles metienu jeb ‘’bullīšu’’ sēriju. A. Mickevičs savu metienu nerealizēja, bet E. Brancis, kā gandrīz vienmēr, ‘’bullīšos’’bija precīzs, un liepājnieki varēja svinēt uzvaru, jo mājinieki nevienu no metieniem nerealizēja.

Pēc atgriešanās no Somijas ‘’Liepājas metalurgs’’ hokeja komanda nākošo BAČ regulārā čempionāta spēli aizvadīs 28. oktobrī pulksten 17:00 Liepājā, kad tie uzņems hokeja klubu ‘’Vitebsk’’

Tribuncovs un Dmitrijevs neitrāli, Vilkoitam divas soda minūtes

Latvijas hokejista A. Tribuncova hokeja komanda ‘’Gomeļ’’ aizvadīja spēli Mogiļevā, kur tikā ar Latvijas hokejista I.Dmitrijeva pārstāvēto hokeja klubu ‘’Mogiļev.’’. Viesi uzvarēja ar rezultātu 3:2. A.Tribuncovs un I. Dmitrijevs visos statistikas rādītajos palika uz nulles.

R. Vilkoits Soļigorskas ‘’Shahtjor’’ komanda sastāvā aizvadīja mājas spēli pret Žlobinas ‘’Metalurg’’. Ogļrači piekāpās ar rezultātu 4:2. R. Vilkoits izcēlās tikai ar divām soda munūtēm.

BAČ 2012/2013. gada sezonas regulārais čempionāts
________________________________________________________________________________________

‘’Lida’’ - ‘’Liepājas metalurgs’’- 2:3 SO (1:0,0:1,1:1;0:0)

Vārti: 14:07 1:0 Ņikuļins (vairākumā) (Smoļins), 31:06 1:1 Kuzmenkovs (Mickevičs), 44:44 1:2 Mickevičs (vairākumā) (bez piespēles), 52:00 2:2 Kopicevs (vairākumā) (Šerementjevs; Kirpičenoks), Brancis-pēcspēles metiens

Vārtsargi: Aleksejs Brišs – Jānis Kalniņš

Metieni pa vārtiem: 42:36

Soda minūtes: 6:2

Izmantotais resurs: pointstreak.com

1 2 67 komentāri

     [+] [-]

, 2012-10-14 19:57, pirms 12 gadiem
Branci uz Dinamo!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-10-14 20:18, pirms 12 gadiem
Conolly rakstīja: Malači! Labākā Latvijas hokeja komanda!
Čista

     [+] [-]

, 2012-10-14 20:20, pirms 12 gadiem
belluschi rakstīja: Branci uz Dinamo!!!
Bullīšus viņš vienmēr ir labi metis, bet ar to vien Dinamo un arī izlasei ir par maz.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-14 20:58, pirms 12 gadiem
Jā Brancis vienmēr bullīšus izpilda meistarīgi un precīzi. Jau Riga 2000 laikos Brancis vienmēr meta un gandrīz vienmēr iemeta.

Žēl ka čalim ar punktiem nekas spožs nav bijis. Bet rokas veiklas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-14 21:38, pirms 12 gadiem
elvels rakstīja: Varētu uzspēlēt kādu spēli Liepājas Metalurgs pret Dinamo, būtu interesanti redzēt vai ir tik liela starpība, vismaz uz rezultāta..
nedomāju, ka Dinamo ir palicis vājāks kā citus gadus, vnk visi pārējie ir pielikuši... nav jau Dinamo vainīgs, ka tagad puse līgas klubu ir NHL līmenī, nu nevaram mēs vnk sacensties ar tādiem kadriem....

     [+] [-]

, 2012-10-14 22:03, pirms 12 gadiem
elvels rakstīja: Varētu uzspēlēt kādu spēli Liepājas Metalurgs pret Dinamo, būtu interesanti redzēt vai ir tik liela starpība, vismaz uz rezultāta..
Intresanti būtu, tikai nopietnu maču sarīkot ir praktiski neiespējami. Vajag kādu kārtīgu balvu, sporta preču veikala kastrolis nederēs, tādu var nopirkt un Ivaram uzdāvināt, viņš tos dievina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-14 22:36, pirms 12 gadiem
A Brancis nav LIELAKS palicis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-14 23:36, pirms 12 gadiem
elvels rakstīja: Varētu uzspēlēt kādu spēli Liepājas Metalurgs pret Dinamo, būtu interesanti redzēt vai ir tik liela starpība, vismaz uz rezultāta..
Spēlēt jau var, ir arī agrāk spēlējuši, bet tās vienmēr ir draudzības spēles, bez nopietnas motivācijas. Komandu reālie spēki parādas tad, kad komandas tiešām sitas par kaut ko - RD un LM gadījumā tas nav iespējams, vismaz šobrīd.
Ja LHF (vai kāds privāts iniciators) radīs kaut kādu titulu (Latvijas kausu vai kaut ko citu), kas būs reāli interesants šīm abām komandām, tad varbūt kaut kas tāds būs iespējams. Pagaidām var tikai fantazēt un salīdzināt uz papīra.

     [+] [-]

, 2012-10-15 03:00, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: Intresanti būtu, tikai nopietnu maču sarīkot ir praktiski neiespējami. Vajag kādu kārtīgu balvu, sporta preču veikala kastrolis nederēs, tādu var nopirkt un Ivaram uzdāvināt, viņš tos dievina.
Tu jau nu zini, ko es dievinu un ko nedievinu
Ja kas,tad LM pērn par izcīnīto 1. vietu IIHF KK otrā kārtā bija iedots tāds kauss, ka man būtu kauns tādu dot pat bērnu sacensību uzvarētājiem. Pat viņiem nereti ir biezaki kausi.

     [+] [-]

, 2012-10-15 10:27, pirms 12 gadiem
nav jēga cilāt jautājumu, kas uzvarēs, ja skaidri ir zināms, ka DINAMO ar +/- izlases spēlētājiem, spēlētājiem ar ZA pieredzi un vispārēju pieredzi hokejā apspēlēs puišus no LM. Jā, nenoliegšu, ka meči ir laba komanda un spēlē talantīgi puiši, bet tur lielākā daļa ir jauno čaļu, kas nav tik meistarīgi. Protams, arī LM ir spēlētāji, kas varētu pacīnīties par vietu DR sastāvā, bet ar to arī viss.

     [+] [-]

, 2012-10-15 10:56, pirms 12 gadiem
alanis-klanis rakstīja: nav jēga cilāt jautājumu, kas uzvarēs, ja skaidri ir zināms, ka DINAMO ar +/- izlases spēlētājiem, spēlētājiem ar ZA pieredzi un vispārēju pieredzi hokejā apspēlēs puišus no LM. Jā, nenoliegšu, ka meči ir laba komanda un spēlē talantīgi puiši, bet tur lielākā daļa ir jauno čaļu, kas nav tik meistarīgi. Protams, arī LM ir spēlētāji, kas varētu pacīnīties par vietu DR sastāvā, bet ar to arī viss.
BAČ augšgals var pacīnīties ar KHL lūzeriem, nekāda šauba! Savulaik KK Minskas BAČ komanda uzvilka Avangardu.

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:23, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: BAČ augšgals var pacīnīties ar KHL lūzeriem, nekāda šauba! Savulaik KK Minskas BAČ komanda uzvilka Avangardu.
Tomēr par to gadījumu varētu teikt arī tīrākā veiksme, ja nemaldos Gomeļ, kas ir viena no BAČ līdervienībām, viens no rez. spēlētājiem ir Baltkrievs Mihails Stefanovičš, savulaik vēl CHL Top prospects game piedalījies, bet atbraucot atpkaļ uz Baltkrieviju, viņš nespēja tikt Minskas Dinamo komandā, bet BAČ ir spīdeklis. Tas pats viens no rezultatīvākajiem ir igaunis Makarovs. Tu gribi teikt, ka viņš varētu nostiprināties kādā no KHL komandām ? protams, glupi jau šitā salīdzināt tīri no spēlētāju varējumiem, bet tomēr..

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:32, pirms 12 gadiem
Un IVAR, Kuzmenkovam ir rez,. piespēle Mickēviča vārtu guvumā

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:32, pirms 12 gadiem
alanis-klanis rakstīja: Tomēr par to gadījumu varētu teikt arī tīrākā veiksme, ja nemaldos Gomeļ, kas ir viena no BAČ līdervienībām, viens no rez. spēlētājiem ir Baltkrievs Mihails Stefanovičš, savulaik vēl CHL Top prospects game piedalījies, bet atbraucot atpkaļ uz Baltkrieviju, viņš nespēja tikt Minskas Dinamo komandā, bet BAČ ir spīdeklis. Tas pats viens no rezultatīvākajiem ir igaunis Makarovs. Tu gribi teikt, ka viņš varētu nostiprināties kādā no KHL komandām ? protams, glupi jau šitā salīdzināt tīri no spēlētāju varējumiem, bet tomēr..
Mums ir komanda KHLā kura sastāv no spēlētājiem, kas citās KHL komandās netiktu

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:39, pirms 12 gadiem
ne visi

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:44, pirms 12 gadiem
Godīgi sakot, uz doto brīdi vienīgie ieverības cienīgie LM ir Kuzmenkovs un vārtusargs Kalniņš. Jāatzīst, ka vārtusargu skola Liepājā priekš Latvijas iespējām ir izcila, no tās ir nākuši mūsu pēdējo gadu Top vārtusargi. Masaļskis, Jučers un tagad top arī Kalniņš. Rīgai tā īsti pretī nav ko likt, ja nu vienīgi neizmantotais talants Enkuzēnam un Dzelzim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-15 11:53, pirms 12 gadiem
alanis-klanis rakstīja: Godīgi sakot, uz doto brīdi vienīgie ieverības cienīgie LM ir Kuzmenkovs un vārtusargs Kalniņš. Jāatzīst, ka vārtusargu skola Liepājā priekš Latvijas iespējām ir izcila, no tās ir nākuši mūsu pēdējo gadu Top vārtusargi. Masaļskis, Jučers un tagad top arī Kalniņš. Rīgai tā īsti pretī nav ko likt, ja nu vienīgi neizmantotais talants Enkuzēnam un Dzelzim.
Dzelzi par stāru pasludināja forumos, jo viņš U18 čempja finālā ielaida tika 4 golus no dāņiem.

     [+] [-]

, 2012-10-15 11:54, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Kāds savulaik!? Saleja kausā pirms sezonas Žlobinas Metalurgs uzveica Dinamo(Mn).
Biju palaidis garām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:00, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Kāds savulaik!? Saleja kausā pirms sezonas Žlobinas Metalurgs uzveica Dinamo(Mn).
un nakamaja spele tika samizots absoluti no Vityaz rokas.... 5:1 vai ka tur bija
nu nevelk VAIRS top belaru klubi tada limeni, limenis ir drausmigi krities, seviski zemakajam komandam, kas tagad mecim ar 1:9 pat kaash (jautajums kads tam komem limenis, ja LAC augsgals pret sibriza LM daudz maz ok noturetos)... Pats belaru cempja flagmanis tagad VHL spele, ne jau no labas dzives methinks...

Come on, LM velk juniori Kuzmenkovs un Ozolins + nesenais juniors Mickevics, kas vel pagajusogad bija atbilstigs MHL vecumam un aizsardziba Siksna 93... gads... ta ir pa pusei MHL komanda un iet pam 3-4 vietu ligaa.... Visu cienu jaunajiem caliem, bet kadreizeja pagajusa lokauta BAC vini pa beidzamajam vietam speletu

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:02, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Pag,pag a kur tad Kazanovs,Auziņš.......................Enkuzēns un Dzelzs vairs nopietni nespēlē
Par Kazanovu nēesmu dzirdējis, un Auziņš vēl ir tāds pats gurķis, kā Gudļevskis Rīgā. Tapēc arī nepieminēju šos, jo nu +/- viņus varētu likt vienā maisā, kad viņi sevi pierādīs, tad arī varēs spriest.
Un runājot, par Enkuzēnu un Dzelzi, tapēc arī teicu- neizmantotais talants.

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:06, pirms 12 gadiem
Precizejums- Mickevics vel sogad atbilst MHL vecumam, resp. visa LM vadosa maina ir juniori, kas tikpat labi varetu zipaat MHL un kas zin, ja LM neveicas BAC, tad uz MHL B play-offiem ta kome varetu tikt pamatigi papildinata ka LAC pagajusogad...

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:09, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Dzelzi par stāru pasludināja forumos, jo viņš U18 čempja finālā ielaida tika 4 golus no dāņiem.

absoluta patiesiba, nekad neesmu sapratis no kurienes radaas miits par Dzelzi... vinam vienkarsi paveicas ar to, ka laikam ta kome bija pirma U18, kas tika elitee.... un tapat ka U20 gadijuma, kad joprojam tiek apdziedats toreizeja Karsuma limenis, ka vins bija lidzvertigs Kopitaram, tas pats notiek ar dzelzi...

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:22, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja:
absoluta patiesiba, nekad neesmu sapratis no kurienes radaas miits par Dzelzi... vinam vienkarsi paveicas ar to, ka laikam ta kome bija pirma U18, kas tika elitee.... un tapat ka U20 gadijuma, kad joprojam tiek apdziedats toreizeja Karsuma limenis, ka vins bija lidzvertigs Kopitaram, tas pats notiek ar dzelzi...
Par Dzelzi piekrītu, viņam bija talants, bet tas nekādā veidā netika izpausts, bija viņam veiksmīgs čempis, bet ar to beidzās, tikpat labi tā pat kā par Dzelzi var teikt arī par Gudļevski, ka uzpūsts talants Krievu forumos, Auziņš pagājušo sezon stāvēja labāk. Bet Karsuma līmenis varbūt arī tajā momentā bija līdzīgs Kopitara, Karsumam daudz iegriež mazais augums, kā arī iegrieza tas, ka viņš to vienu sezonu, kad bija jādodās uz CHL nomarinēja Vilku sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:43, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Tad ko tad apgalvo tādas lietas , par kuram neesi kursa?
Tieši par ko es nēesmu kursā? par to, ka nebiju dzirdējis par hokejistu uzvārdā - Kazanovs ?
vai arī par to, ka apgalvoju, ka Dzelzs un Enkuzēns ir neizmanoti talant ?
vai arī, ka Gudļevskis un Auziņš šobrīd ir +/- viena līmeņa ? kā tur īsti ir ?
1 2 67 komentāri