Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Reķim piespēle uzvarā pār "Adler"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vācijas DEL hokeja līgas spēlē Arvīds Reķis atzīmējies ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Augsburgas "Panther" savā laukumā ar 4:1 apspēlēt Manheimas "Adler" hokejistus.

Lai arī abām komandām bija vienlīdzīgas iespējas gūt vārtus (metienu attiecība 29:29), tomēr savas izdevības labāk spēja realizēt mājinieki. 1. periodu Augsburgas klubs noslēdza savā labā ar 2:1, bet nākamo 20 minūšu laikā "Adler" vārtsargu Adamu Hauzeru vēl pa reizei pārspēja Matiss Olimbs un Rets Gordons. 3. periodā komandas vārtus neguva, un spēle noslēdzās ar panteru uzvaru 4:1.

Arvīds Reķis atdeva rezultatīvu piespēli jau pieminētajam Olimbam komandas trešo vārtu guvumā. Tāpat viņa rēķinā arī divas soda minūtes un lietderības koeficients +3.

Citā spēlē neveiksmi savu tribīņu priekšā piedzīvoja Herberts Vasiļjevs un Krēfeldes "Pinguine". Šoreiz ar rezultātu 2:4 nācās atzīt "ERC Ingolstadt" hokejistu pārākumu.

Vasiļjeva kontā viens metiens pa pretinieku vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -2.

Izmantotie resursi:
www.del.org

     [+] [-]

, 2007-10-14 22:35, pirms 17 gadiem
malači, Adler tomēr nav ne tuvu tas vājākais klubs

Vasiļjevam gan sezona nav iesākusies pārāk spīdoši... gan jau ieskriesies

     [+] [-]

, 2007-10-15 09:06, pirms 17 gadiem
nu pa smuko!!!!
+3 ..... cepuri nost